Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brałnia

Sex z chłopakiem-kurduplem

Polecane posty

Gość do Błyskotki
a ty ile masz cm wzrostu? Chyba nie jesteś od NIEGO wyższa ??? Bo jeśli tak to sorry ale jesteś głupia i pusta !!!

heh, nie wiem co wy chcecie od niskich facetow, mi sie kiedys podobal nizszy ode mnie (ja mam 164), ale do niczego nie doszlo, bo znalazl sobie inna (miala na oko 170-175). :D

hahahaha :D to czy mam więcej niż 170 cm ma świadczyć o tym, czy jestem głupia czy nie? Ciekawy tok myślenia :)

Gość do Błyskotki
Bo jeśli byłabyś od niego wyższa to po jaką cholerę zawracasz głowę niższemu od siebie i po jaką cholerę znęcasz się nad nim? Chłopakowi niższemu z wyższą laską jest nieprzyjemnie a w łóżku szczególnie! Ale ja oczywiście nie zakładam najgorszego i mam nadzieję że jesteś od niego niższa !!!

Gość Szukanie dziury w całym
El Marian czi Hela, czy jak ci tam... Podobno startujesz do Małgosi Glinki...nie? Czyżby za wysoka była? Ten za niski, za znów za wysoka... A jak podaje Polska Norma? Mieścisz się w obwodzie?

Gość Szukanie dziury w całym
mógłbyś jej na stojąco kolanka polizać:|)

Gość do Błyskotki
Spoko, ale i tak uważam że zasługujesz na lepszego faceta, wyższego !!!

a swoja drogą nie trzymam go przy sobie na siłę i nie znęcam się nad nim, gdyby mu cokolwiek przeszkadzało to mógłby odejść. Przecież od razu widział, że jesteśmy tego samego wzrostu, gdyby miał z tego powodu jakieś kompleksy to nie zaczynałby tej znajomości. A swoja drogą, znam niższych od siebie chłopaków którzy również mają dziewczyny, chyba tylko na kafe jest taki kult wysokich facetów, bo na co dzień widzę zupełnie co innego :)

nie myślę w takich kategoriach - kocham go i nie przeszkadza mi to zupełnie. Problem jest tylko wtedy, gdy kupuję buty - nie mogą być za wysokie - ale to nie powód do zerwania z nim :)

Gość do Błyskotki
a jaki masz rozmair buta? W modzie teraz są u lasek duże stopy ponad 40 a u facetów prawie 50! Jak facet jest niski ale ma duże stopy to nie jest tak źle. Gorzej jak jest niski i ma w dodatku małe stopy, mniejsze od lasek!!!

Gość do Błyskotki
a jaki masz rozmair buta? W modzie teraz są u lasek duże stopy ponad 40 a u facetów prawie 50! Jak facet jest niski ale ma duże stopy to nie jest tak źle. Gorzej jak jest niski i ma w dodatku małe stopy, mniejsze od lasek!!!