Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana256987

Mam Problem

Polecane posty

Gość Załamana256987

Mam problem z koleżankami w klasie... A ogólnie z taką jedna.. Jest fałszywa dwulicowa nagaduje na mnie na moich oczach a gorsze że prawie wszyscy jej wierzą... Ostanio na lekcji powiesiłam sobie na krzesło bluzę... Pocięła mi ja nożyczkami... :/ a gdy to zobaczyłam powiedziałam jej dosłownie co myślę... ,, Jesteś pierdol*** ,,, przy całej klasie... Ale nie ruszyło jej to ani trochę... Wręcz przeciwnie jeszcze mi przytaknęła... Teraz nie było mnie przez parę dni w szkole jak poszłam w piątek podeszła do mnie taka dziewczyna najbardziej kozaczy w klasie ,,wszyscy sie jej bac mają,, i do mnie z tekstem że co ja za głupoty na nia gadam... że na klase nagaduje... Ale jeju przecie zja ani słowem nie powiedziałam NIC mój chłopak stanął w mojej obronie i sobie poszła... Ale boje się jutra... Nie wiem co robić ona robi wszystko perfidnie na moich oczach wmawia ludziom z mojej klasy że na nich nagadywałam ! chociaż wcale tak nie było!!! wprost kłamie! Co ja mam robić?? Gdy pocięła mi tą bluzę powiedziałam że tez ja załatwię nawet nie będzie wiedziała kiedy a włosów mniej będzie miała... od tamtej pory gdy na lekcji siedzi przede mną siedzi bokiem a włosy zaczesuje na bok..

Gość Załamana256987
Pomoże mi ktoś??

Gość Martaa **
Prosze...

Gość mietekzkrainykredek
-moze daj ogloszenie matrymonialne do gazety z jej nr kom/dom :P -rysuj jej ch**e w zeszytach jak nie widzi :P -siedzi przed tobą? genialnie! jak wstanie do odpowiedzi czy cos to poluz jej gume do zucia na krzesle :D albo po prostu zmien klase ;]

Gość Smutno mi o jaa
Ooo hehe z tym numerem dobre heh :)) A spróbuje ;)

Gość Załamana256987
nie gimnazjum, Eksterna LO , mamy po 53 lata , moj chlopak ma 61