Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shy28

Jakiego ubioru nie akceptujecie u faceta?

Polecane posty

Gość skinhead31
a co bys powiedziala na 31 letniego skina po rozwodzie samico??

Gość skinhead31
widzisz, jeszcze jestesmy i jest nas calkiem sporo, nie tylko gowniarze

nie akceptuje brudu. jesli chodzi o styl, to preferuje styl luzno-zwyczajny, nie modny, nie nie-modny. sandaly na skarpety mi w niczym nie przeszkadzaja, pod warunkiem, ze do dlugich spodni. nie lubie sztywnych garniturow, krawatow, takiego stylu niewygodno-biurowego. no zasciankowego bezguscia nie lubie, typu wytarte dzinsy a do tego blyszczace czarne buty i bluza dresowa ;)

nienawidze jak facet nosi obcisle dzisnsy czy tez koszulki a fuuuu... ale tez nie cierpie jak chlopacy nosza spodnie ktorych krok wisi na wysokosci kolan owszem luzne jak najbardziej ale bez przesaaaaaady . Ubranie musi byc czyste i wyprasowane oraz w dobrym stylu. Ostatnio umowilam sie zkolesiem ktory na randke przyszedl w lakierkach ,spodniach na kant oraz oblesnym wiesniackim sweterku a beeee...jaka wiocha ...:(

niewspomne juz ze mial wlosy wyzelowane tak ze wygladaly na przetluszczone i smierdzial tania obrzydliwa woda po goleniu taka za 5 zl z kiosku typu brutal czy bond a wiem jak one "pachna"bo kiedys sama kupilam ale nie pytajcie do czego hahaha :P

1. Brudnego 2. Niechlujnego 3. Zbyt luźnego/obszernego 4. W damskich kolorach czyli wszelkie pastele, itp. 5. Japonek (bleeee) 6. polarki, golfiki... 7. Adidasków... 8. Skarpet do sandałów 9. Stylu na sk8ta 10. Maminych sweterków 11. Dziwacznych wzorów 12. Dziur, plam (łącznie z tymi od potu :O) 13. Krótkich spodenek do krytych butów czy do chudych nóg

Gość Monty
persymona, to może napisz jaki ubiór Ci się podoba, będzie łatwiej....

SWETERKI W ROMBY WRÓCIŁY DO ŁASK chyba ze mówimy o takich a'la Kononowicz

skarpet do snadalow adiadaskow do wszystkiego (tylko do sportowego stroju) glupich,pedalskich sweterkow jak facet goli sobie rece (piszac co nie lubie jak nosi facet przypomnialam sobie mojego kolege ktory goli rece) zbyt obcislych spodni zbyt luznych spodni (tz.nie lubie jak facet ma krok w kolanach) za bardzo obcislych koszulek za bardzo luznych koszulek adiadaskow + skarpety naciagniete prawie do kolan + spodenki (blee) profesorskich plaszczykow, krotkich pedakskich korteczek itp. jak sobie cos jeszcze przypomne to napisze

Gość Dorota B.
akceptuje wszystkie ubiory :D

nienawidzę japonek na ich koślawych girach spodni w kantke takie z lat 80 tych gejowatych koszul przylegających do ciała i majtek na wierzchu

- różnokolorowego, wzorzystego ani wskazującego na przynależność do subkultur, których nie lubię, nijakiego.

Ja bardzo tradycjnie: FACET + SANDAŁY + SKARPETY FACET + REKLAMÓWKA FACET + JAKIKOLWIEK STRÓJ + BRAK KONTAKTU Z MYDŁEM

Gość okay
Dobra, no to u mjie odpada facet w dresie i w obuwiu sportowym (no, chyba ze akurat uprawia sport) i facet, ktory nosi jeansy, lakierki a takze chlopaki w czapeczkach z daszkiem.

Gość ta najgorsza..
phi,a ja nosze skarpety do sandałów i mi to nie przeszkadza. jak tylko się da to nosze sandały przez połowę roku, czyli gdy jest mniej więcej ciepło i nie pada deszcz i do nich zwykle ubieram skarpetki, bo ja noszę sandaly typowo sportowe. lżej i wygodniej się chodzi w sandałach . i mam to gdzieś co ludzie o tym myślą;)

Gość a co ma facet nosić
zamiast jeansów? :-O

Gość czapeczka z daszkiem
jest super!!!

Gość Evangeline
najgorszy dla mnie to facet odziany we wszystkie kolory teczy + reklamowka, nieznosze tez jeansowych kurteczek

Gość co wyście się uczepiły
tak tej reklamówki? Z reguły jak mam coś "małego" do niesienia to biorę reklamówkę. Plecak zakładam dopiero jak mam coś "większego".

To pstryknij sobie fotkę z reklamówką w dłoni (polecam taką mocno sfatygowaną, najlepiej z przytartym wzorkiem LIDLA) i wtedy sam zrozumiesz jaki Atrakcyjny Kazimierz jesteś.....! :D:D:D

przeczytaj temat, mowa o ubiorze u ciebie sie w reklamowki ubieraja? no dobra, ja u kobiet nie trawie workow od ziemniakow :o

Jaki jest temat dobrze wiem... Torba (bo nie o reklamówkę np. z ziemniakami mi chodzi, ale o taką która właśnie torebkę zastępuje!) jest bardzo ważnym elementem stroju... Bardzo ważnym... Mimo wszystko, serdecznie pozdrawiam!

Gość a pytanie było o kolor...
nie akceptuję różowego, zarówno u facetów jak i u kobiet, to kolor małych dziewczynek

Gość codziennie z wielkim
namaszczeniem prasuje reklamowki z lidla, aby w niedziele raznym krokiem udac sie na targ w centrum Jeczydolow mniejszych z moja kolekcja unikatowych muszli malz baltyckich, celem zapoznania odpowiednich kandydatek na prowadzenie mojego i mamusi domowego ogniska :classic_cool:

Nienawidze biodrowek w meskim stylu Uwazam ze ogromny meski tylek wystajacy ze spodni przy kazdym ruchu to Obrzydliwosc!!!! :P:P