Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shy28

Jakiego ubioru nie akceptujecie u faceta?

Polecane posty

Gość dsfsdf
nie lubię typu sportowego... adidasy dobre są dla nastolatków

Niedbałego...Lubie facetów ubranych na luzie ,ale nie w brudnych , pogniecionych ciuchach.Druga sprawa to obcisłe rzeczy-okropne

Gość jjjjjjjjjjjytft
a ja lubię obcisłę ciuchy, zwłaszcza koszulki - pod warunkiem że facet jest dobrze zbudowany :)

Gość a ja nie lubiee
kobiet które patrzą na ubranie zamiast na to co w środku, czyli 99%, naszczęście znalazłem taką która mieści się w pozostałych 1%, reszta kobiet to puste, śmieszne, strojątka, czym one się różnią od manekinów w sklepach?

O co Ci chodzi?Pytanie dotyczyło ubioru , nie wypowiadaj sie na temat procentów chyba ze byłeś z wszystkimi i prowadzisz statystyki

Gość kaftanikkk
eleganckich butow do jesnsow - co za wiocha...

Żabi kruku, a ty jesteś z samego Londynu, czy z przedmieść albo miast satelickich? Miałabym chętna pod Londynem, 40 km.

Gość shy28
jestem z samego Londynu, ale wiesz ja juz sie wycofuje, ta Twoja kolezanka by wiedziala jaki to ja jestem, a poza tym nie pzrepadam za swatami, moze gdyby jakas dziewczyna bezposrednio do mnie napisala

ważne żeby do niego to pasowało tak jak do michaela jacksona te jego pasy obwieszone jakimiś metalami tak jak do peji bluza z kapturem to wlaśnie jest zaje.biste :D TEN własny styl odzwierciedlający wnętrze , nieprzymuszony, niewymuszony :D

brudnego dziurawego śmierdzącego białych skarpet do obuwia innego niż jasne adidasy sandałów włożonych na skarpety berecika z antenką tudzież moherowego skórzanych spodni butów z czubami

Gość nie znoszę sandałów ale..
"sandałów włożonych na skarpety" W Japonii to normalny widok. Sandały, takie typowe bardzio podobne do tych z Europy (ja nie widze różnicy) do skarpet..i uwaga - do tego garnitur :D...Powszechny widok businessmana w Tokyo który wychodzi na przerwe do baru....do tego obowiązkowo przyklejony w ustach papieros i masz obraz klasycznego japońskiego menadżera Sandały na gołe stopy to by w Japonii uznali za zdziczenie i brak kultury.

Gość upsssss
u faceta -biżuterii nie znoszę, szczególnie sygnetów!

"Sandały na gołe stopy to by w Japonii uznali za zdziczenie i brak kultury." ale w starozytnym rzymie albo grecji juz nie ;) :p

Gość weeee
ja nie cierpie jak facet ma wyciągniety kolnierzyk na sweterku.brr.okropne.

Gość Swan
Jeansy zwężane do dołu - hit! :D Czasem widzę też jeansy wysuszone po praniu w kant! Buty-plecionki. Buty z czubami. Sygnety. Obcisłe spodnie. Sandały + skarpety. Skarpetki do szortów naciągnięte na 3/4 łydki.

Gość Julitkaaa23latka
Ja nienawidze factów w addidaskach szczególnie białych,w spodniach 3/4 w dzinsach nie lubie u facetów obcisłych spodni,nie przepadam z facetami w bieli,różu i błekicie

dresu, dziurawych koszulek i obcisłych ubran... skarpetki białe do sanadłow wybaczyłabym ostetecznie... ale to gdybym byla bardzo zakochana... :o

Gość a styl skinowski
jak oceniacie?

jakakolwiek biżuteria oprócz obrączki lub łańcuszka na szyi, sandały ze skarpetkami, koszulka w spodniach (nie mówię o koszuli wpuszczonej w spodnie od garnituru, ale o sportowych koszulkach w dżinsach fuj), skórzane obcisłe spodnie. poza tym ubrania mają być czyste i schludne ;)

Gość a styl skinowski
ciezkie buty, krotkie kurki, obcisle polo, dzinsy albo bojowki, roznie