Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamelliaa999

Nie chcemy na kafeteri wrożek jasnowidzów tarocistów

Polecane posty

ide spać może jutro konkretniu ludzie sie wypowiedza na ten temat bo teraz to tylko dzieci i ludzie z małym mozgiem zostali

Gość siedem groszy
Kamelia ...jeski nie lubisz takich topikow to tam nie wchodz...

Gość Szukanie dziury w całym
Ja pas, bo ta licytacja do szlema nie doprowadzi. A dowód - to tki kawałek plastiku, który jest podobny do Tak-Taka... Jak dostaniesz, to uczcimy minutą ciszy... Kysz, bo modlitwą poszczuję.

hellishbloodystorm (hellishbloodystorm@go2.pl) kamelliaa999 - o ile mi wiadomo: a. w twojej religii czlowiek wolna wole ma, wiec robi co chce b. pan b. i tak o tym wie - co kto zrobił/robi/bedzie robil, bo jest wszechwiedzacy czy jakos tak z tego wynika, ze kolo sie zamyka (wierszyk), a twoja krucjata jest wliczona w ogolne zachowania ludzkosci. czytaj - zczezniesz w piekle albo w niebie, tak samo jak wymienieni w temacie ---------- ale obcowanie z duchami to przekroczenie pewnej granicy

hellishbloodystorm 🖐️ ;) qrde zmiast kuc na juro na zajecia ja znowu siedze na kafe😭 :D i czytam jakies wywody nt szatana i grzechu :D

aha, ok jakiej granicy? przecież ty nie wyznaczasz żadnych granic, i nie ty będziesz sądzić tych ludzi, mam rację? nawracanie nie polega na "świętym oburzeniu", ale się nie znam na religii ;)

czy wy nie rozumiecie że te osoby wykorzystuja cierpienie innych zamiast wierzyć w Boga i sie modlić oni pisza do wrożki i wierza w nią

"zamiast wierzyć w Boga i sie modlić" jest wiele ciekawszych zajec niz to :P

Gość siedem groszy
Mnie osobiscie bardzo denerwowalo przez lata, ze miesa w piatki nie mozna jesc. Slyszalam, ze to nakaz Boga i jak go zlamie, to szatan sie ucieszy. Teraz kosciol zakaz piatkowego postu zniosl i juz szatan sie nie cieszy. To samo moze sie okazac z kartami, tarotami itp.

kamelliaa999 - "czy wy nie rozumiecie że te osoby wykorzystuja cierpienie innych" - nie zawsze. nie jestem zwolenniczką powierzania swojego życia komuś tam, ale rozumiem mechanimy kierujące jednymi i drugimi :) "zamiast wierzyć w Boga i sie modlić oni pisza do wrożki i wierza w nią" - skąd wiesz, że nie wierzą, nie modlą się?

na tym topicku o Beatrycze80 tym pierwszym co został usunięty tam to dopiero pisali krytykę pod adresem autorki

Gość grzeszny grzesznik
kamelia już jedna która czepiła się beatrycze i wróżek została tutaj potraktowana jak trzeba i bądź pewna że i ciebie tak potraktuje że odejdzie ci ochota do osobistych wycieczek przeciwko beatrycze :-) beatrycze90 - nieudolna podróbka beatrycze została upokorzona i stanie się to z tobą jak będziesz tutaj fikać :-)

16:17 żal mi was naiwni ludzie jak czytam coś ty wypisywała kobieto to poważnie z dobrego serca pora na leczenie kiedys pod innym nickiem cie broniłam ale chyba miarka się przebrała bo chcesz robić za jakies GURU ale mocy i energii zwlaszcza pozytywnej to w tobie za grosz pora sie tym zająć bo zaczynasz bruzdzic innym osobą ktore znaja się na tym co robią a nie zabawiają się z nudów ^^^^^^^^^^^^^^^^^^ to wpis z stronki Beatrycze80

Gość siedem groszy
Grzeszny...skad ta agresja...prawda broni sie sama na spoko

Gość grzeszny grzesznik
kamelia oczywiście swoje kompleksy możesz leczyć na forum, tutaj jest wiele ciepłych osób które pomoże głupiutkiej zakompleksionej blondyneczce w różowych sweterku, ale nie rób tego kosztem innych bo na tym forum nie zrobisz w ten sposób "kariery" naszczęście beatrycze ma tutaj renome i takie zero jak ty nie będzie tutaj mówić czy to dobre czy nie że wróży. Jesteś tak denną osobą że żal mi na ciebie marnować nocy, ale powiem ci jedno - beatrycze pomaga ludziom a ty tylko smęcisz. Zazdrość czy uprzedzenie?