Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamelliaa999

Nie chcemy na kafeteri wrożek jasnowidzów tarocistów

Polecane posty

Gość Szukanie dziury w całym
Ale z kropką czy bez - wilbłądzica jest zawsze wielbłądzicą. A może się mylę? Może chodzi o coś więcej niż tylko o zamęt umysłu?

mam faze po tabsach i musze koniecznie komus powrożyc!! daj mi szanse sie zaspokoić. jestem taki inteligętny że sam niedowieżam jak to sie dzieje. bardzo lubie brać ale mam równierz problemy z alkocholem. wrozenie z dydola mi mocno pomaga ale to nie to samo co ściamniać na kafe łatwe panienki takie jak wy. mimo to kocham was i każdą chetnie zalicze takrze nie bardzcie koniecznie o siebie zazdrosne :):) pa cipeczki moje

Gość kikikiki
Nie chcemy..... mów za siebie niektorym oni daja nadzieje i pomagaja-mi naprzyklad pomogla bordeline!! i jestem jej za to wdzieczna-a jezeli komus niepodoba sie to to przeciez nawed niemusicie wchodzic na ten topic!!

Gość Trelek
Te wróżki nawet Boga nie uszanują, to prawdziwy skandal! Wchodzę na ten topik, by przeczytać jakiś tekst prawdziwej Kamelii, by umocnić w sobie nowo narodzoną wiarę w Pana, tymczasem takie rozczarowanie - to jakaś kamelia099, nędzna podróbka wtrąca swoje trzy grosze, jak śmiała nazwać się podobnym nickiem! Proszę osoby z tego topiku, podajcie te głupie wpisy do wykasowania i niech moderatorzy zablokują tę kamelię999, bo taki pseudo to obraza dla naszej prawdziwej Kamelii.

Gość Trelek
wejdzcie na topic o bibli i pocztajcie sobie

Gość dlaczego mówisz w l mnogiej
kamelliaa999 co znaczy nie chcemy?? Mów za siebie OK?? ja np chcę i myślę ze każdy ma prawo zakładać taki temat jak mu się podoba a jeśli Ciebie to nie interesuje to nie zagladaj tam.. czy to takie trudne :O pozdrawiam miłego dnia

Gość UWAGA NA KAMELIE I TRELKA
TO SĄ TROLLE FORUMOWE WIDYWANE NA INNYCH FORACH, POWIEM WAM SZCZERZE TO SĄ JEHOWI, NIE MAM NIC PRZECIWKO JEHOWYM ALE ONI WYWĘSZYLI ŻE W TEN SPOSÓB MOGĄ DO SWOJEJ SEKTY LUDZI POZBIERAĆ I PISZĄ O KOŃCU ŚWIATA, ŻE WRÓŻKI SĄ ZŁE, WKLEJAJĄ WERSETY BIBLIJNE, UWAŻAJCIE NA NICH NIE DAJCIE SIĘ WCIĄGNĄĆ SEKCIARZOM, SEKTA JEHOWYCH JEST BARDZO EXPANSYWNA, ICH DZIAŁALNOŚĆ WŁAŚNIE POLEGA NA ROBIENIU "KAPITAŁU LUDZKIEGO" NA NIESIENIU DEZINFORMACJI I SZKODZENIU INNYM, BROŃCIE SWOICH WRÓŻEK PRZED TAKIMI JEHOWYMI ATAKAMI!

Gość Trelek
czego chcecie od Kameli i ode mnie?

Gość Trelek
Nasza wiara to nie sekta tylko oaza dobra i spokoju ktore zapewnia nam nasza kochana Kamelia

Gość wiktoooorr56
mow za siebie autorko, ok?

Gość Trelek
wróżki na stos

Gość małapierdoła
ja uwazam ze za duzo jest tych ktore dotycza ewentualnej ciazy, testow i aborcji :O wrozki mi nie przeszkadzaja

Gość muszą tu być
by nam pomagać

Gość Jaruga Nowakowska
komus tam moga wrozby "nie przeszkadzac"Nie wiem,czy wy ludzie sobie nie zdajecie sprawy z tego,ze to jest "zabawa"bardzo niebezpieczna?Ze jest grzechem ciezkim?W Biblii jest wyraznie napisane o tym i to w kilku miejscach.Osoby ktore wroza wyrzadzaja krzywde nie tylko wrozacym,ale tez sobie samym,poniewaz jest to droga prowadzaca do ...szatana,a zatem nawet do opetania.............. Jakos nie potraficie tego-wy wrozki i wy-korzystajacy z ich klamstw,tego zrozumiec.

Gość mandra_
tylko wróż bartłomiej jest fajny, bardzo go lubię.