Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawdę nie wiem co mam robić

trojkat - jak pozbyc sie intruza?

Polecane posty

Spotykam sie z chłopakiem, bardzo fajnym. Rok temu On rozstal sie ze swoją byłą. I wszystko byłoby ok gdyby nie to, ze ona chce do niego wrócić. Ostatnio nawet, pojechaliśmy do Jego mamy, wchodzimy do domu a tu niespodzianka - ona sobie sedzi w salonie i pije sobie kawke z jego mamą. Oprocz tego robi takie 'akcje', za wszelka cene stara sie popsuc miedzy nami. ufam mu ale ta jego ex delikatnie mowiąc działa mi na nerwy - wszedzie jej pełno. Nie daje o sobie zapomniec a mnie juz powoli odechciewa sie wszystkiego.

Ty nic tu nie zrobisz, jedynie mozesz zrobić z siebie idiotke:( musisz powiedzieć facetowi z którym sie spotykasz, aby albo coś z tym zrobił albo odchodzisz. To on musi jej pokazać ze mu na niej ni ezależy a nie Ty, bo jak on tego nie zrobi to on ciagle sie bedzie narzucać. Odsunęła bym sie od niego na chwile, a zobaczysz którą chciał

niestety musisz być twarda i pokazać klase!!! a nie jeszcze moze wypisywac do niej. Musisz porozmawiac z nim na spokojnie o tym wszystkim.

ja nie wypisuje nic do niej. Z mojej strony jest olewka. Rozmawiałam z nim o tym, on twierdzi, ze nic juz do niej nie czuje.

więc powiedz mu jasno, ze albo to załatwo konkretnie i ostatecznie, zeby w końcu zrozumiała albo Ty znikasz. jakoś kiepsko jej to powiedział ze nie zrozumiała.

ale ja nie mówie o szantażu, broń Boże. Tylko ona musi mu o tym powiedzieć jakoś jasno, bo narazie on sobie chyba z tego nic nie robi

ale jak ? Skoro ona utrzymuje i 'kawkuje' nawet z jego mama

utrzymuje kontakt

Cyba masz przechlapane. Jak jego mama jest bardziej za Nia a na to wygląda a on emocjonalnie nadal sie od Niej nie odciął to masz zabaw w wilka i zająca. Dałabym sobie spokój.

odetnij sie na jakiś czas, a swojemu facetowi powiedz a by sie w tym czasie zastanowił co dalej. Bo to jest chora sytuacja, ze ona sobie przychodzi na kawki do jego mamy.

Gość SmytnaDziunia
no zżyły sie i tyle,niech sobie przychodzi ale lepiej,zebys Ty jej nie widziała

Gość SmytnaDziunia
wazne jest jak juz tam przychodzi,to zeby nie gadała o Tobie

Gość DDDDDDD
cóż... jedyne co można zrobić to wynająć mieszkanie i zamieszkać razem z dala od byłej i z dala od mamy faceta