Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze kurcze

Chyba nie jestem tolerancyjna, ale wkurzają mnie takie osoby...

Polecane posty

Gość anonimowa jędza
Zientarski ponad 200 to miał już po częściowym wyhamowaniu samochodu:O

Gość kurcze kurcze
Wiem, ale nie wiem, ile jechał dokładnie. Nie chcę siać nieprawdziwych wiadomości... Chodzi o to, że jest zwykłym piratem drogowym i debilem. I sądzę, że jak się już wykaraska, to powinien odpowiadać za spowodowanie wypadku drogowego i za to, że zabił w nim kolegę. Ale pewnie powie, jak mu przykro i tyle z jego odpowiedzialności. Chłopak, który z normalną prędkością wpadł w poślizg na moście Grota- Roweckiego w Wawie, ranił kilka osób i chyba dwie zabił, dostał 15 lat więzienia, o ile mnie pamięć nie myli, chociaż na drodze były bardzo rudne warunki, on miał krótko prawo jazdy i jechał z normalną prędkością...

Gość palikolitka
unijny liberał "mysle , że bardzo bogaty. wiele lat przekretow , afer , rozkradania a On wciąz trwa. to co by bylo gdyby go nie okradac? przeciez co znaczy terytorialnie czy mineralnie taka Belgia czy Holandia/ jakby tam tak " rabano " to by juz nie istniały." Owszem -trwa tylko jak? :D Ludzie w wiekszosci w biedzie zyja, w spirali dlugow. A nie chodzi o to jak wielkie jest terytorium tylko jak sie krajem zarzadza :D.Mala Holandia zyje w dobrobycie a duzy Meksyk czy Argentyna w biedzie.I jezeli swoja kase mam na cokolwiek przeznaczyc to wole na polskie dziecko,na polska rodzine niz na ukrainska "puszczalska".Przykro mi-ale mam pewne zasady w zyciu.Ja swoje chore dziecko musze prywatnie leczyc bo nasze kochane panstwo nie da!A skladki place na ZUS! Czyli- powinnam sie puscic :-) z Ukraincem i wtedy moje dziecko byloby pod specjalnym "nadzorem" bo polski ojciec i matka to nic nie warte smieci? "Przekrecam" specjalnie. Kazde normalne panstwo najpierw dba o swoich obywateli, potem o reszte.Polska inaczej :O Przykre!

Gość kurcze kurcze
Juliusz, zapomną, ale ludzie płaca pieniądze dla tej kobiety, jest specjalne konto, w jej miejscowości zbierają nawet W KOŚCIOŁACH kasę. A najbardziej denerwuje mnie to, że takie osoby są przedstawiane jako wzór cnót. Bohaterowie reportażu o niej wypowiadali się, jak kocha dzieci, dba o nie, jaka jest miła, dobra itd. Nie wiem, czy zdradzanie męża i opowiadanie o tym w tv, a także bezmyślne robienie dzieci, kiedy kogoś nie stać na ich utrzymanie i potem przedstawianie się jako samotna, biedna matka, to jest postawa jaką można nazwać wzorową...

Gość Rypanna
TAk,uśmiałam się jak sprzedawczyni,u której nasza "bohaterka" robi zakupy,nazwała ją "honorową dziewczyną".

Gość palikolitka
unijny liberał Ty faktycznie tak myslisz czy cyrki na forum robisz :D :D

Gość kurcze kurcze
Bardzo honorowa:O "Cześć, to ja, Swietłana, zdradzałam męża, zrobiłam dzieci z jakimś naiwnym Polaczkiem, teraz przyjechałam do Was, resztę dzieci też zrobiłam z Polakami, żebyście mnie nie odesłali spowrotem, dorabiając jako osiedlowe pogotowie seksualne, teraz utrzymujcie mnie, bo jestem chora."

Gość wiewiorka Bydzia

Gość mirelka 2323
wysłać ją do niemiec -ciekawe czy tam by jej pomogli!!!