Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmmj

Panowie co sadzicie o rumiencach u kobiet ,jak je odbieracie ?

Polecane posty

Mam taki problem czesto sie rumienie i chciałabym wiedziec jak to odbieraja inni ,przeszkadza mi to zle sie z tym czuje ale kremy i laser nic nie daja .Czy czerwone policzki to cos okropnego? czy wrecz przeciwnie?

Gość 4444
Dlaczego się rumienisz, chyba nie zawsze chodzisz zarumieniona. Są różne powody rumieńców.

No coz ta pamiatka została mi od słonca jak sie opalałam ,lecze to kremami ale jest ciezko do tego popekały mi naczynka

Gość upssss
a mnie na widok prawdziwego faceta oblewa rumieniec i poce się,....cholewka nie wiem, jak to przezwyciężyć???? na takie zwykłego nie reaguję, ale na mena ....tak!!!

Gość panów nie obchodzą
takie błahostki

Gość oczkowata
moj facet wrecz jest zachwycony moimi rumiencami ....mowi ze to takie urocze ;)

Gość maksiuuuuuuu
Zależy jakie te rumience... Jeśłi coś cię zawstydzi,i lekko się czerwienisz,to urocze. A jezeli byle kiedy masz wypieki na policzkach,to obrzydliwe.

Gość panów nie obchodzą
a bo jestem panem :o

Gość 4444
nie jest to więc problem psychiczny tylko mechaniczny, masz wrażliwą skórę i musisz uważać na słońce. Jak odbieram coś takiego u kobiety, normalnie - przeholowała z opalaniem i żal mi - co te kobiety potrafią zrobić żeby się podobać facetom czy bardziej koleżankom.

A czy krostki nie sa obrzydliwe ? sa a tez nie bardzo mamy wpływ na nie

4444----->ja sie nie opalam a i tak mam czesto rumience z reguly tylko leciutki i pod makeupem nie widac ale jesli sie spesze lub jest mi goraco to juz mam wieksze ale mojemu bylemu tez to nie przeszkadzalo-twierdzil ze slodko to wyglada:P

Gość 4444
mam kuzynkę w wieku 30 lat. Jej trądzik jest okropny, był okropny do czasu kiedy nie zaczęła się leczyć, antybiotyk odniósł dopiero pożądany efekt. Czym leczy się oparzenia słoneczne nie wiem, ale chyba czas skorzystać z porad lekarza.

JUZ WIEM CO POWIE DERMATOLOG- TRZEBA Z TYM ZYC I TYLE

Gość 4444
zmień lekarza, Ja też mam popękane żyłki na twarzy, normalnie tego nie widać, ale kiedy wejdę z zimnego do ciepłego wyglądam jak burak., chwila i jest już ok, jak się komuś mój wygląd nie podoba niech nie patrzy. Spójrz no to z innej strony, przepraszam ale czy zamieniła byś swoją dolegliwość na np. krótszą nogę.

KAZDY MA JAKIS PROBLEM ,WADE -JASNE ZEBYM NIE ZAMIENIłA A ZNASZ JAKIS DOBRY PUDER W PLYNIE BY TO UKRYC BO LA ROCHE I AA DO NICZEGO