Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kluseczka6

Jaka FRYZURA?? Doradźcie- WAŻNA RANDKA!!

Polecane posty

Gość Kluseczka6

Jaka jaką mam zrobić sobie fryzure?;p w środe mam wazną randke.. moja twarz jest podłużna, lekko trojkątna, mam wysokie czoło. niebieskie oczy, mały nos [lekko spłaszczony;p heh]moje włosy są koloru średni bląd, troszke za ramiona.. myślałam o ukośnej, mocno wycieniowanej grzywce, włosy na tapir. proste;D co Wy na to?? Z góry dzięki za odp buziak;*****

\"Twarz trójkątna Fryzurą powinnaś wprowadzić równowagę pomiędzy górną (szeroką), a dolna (wąską) częścią twarzy. Dobrze będziesz wyglądać we fryzurach dłuższych, siegających poniżej uszu, oraz we fryzurze zwanej na \"aniołki Charliego\". Powinnaś również wywijać włosy na zewnątrz lub do wewnątrz - w ten sposób uzyskasz równowagę pomiędzy górą a dołem. Mając twarz trójkątną (w kształcie serca), możesz nosić grzywki oraz pofalowane włosy. Z taki kształtem twarzy niekorzystnie współgrają włosy długie, zwłaszcza spięte w \"koński ogon\", gładko uczesane z przedziałkiem po środku oraz włosy bardzo krótkie. Chodzi o to, aby nie eksponować oblicza. \" nie znam się na tym le może to pomoże ;))

"Celem fryzury dla osoby o twarzy trójkątnej (spiczasta broda, szerokie czoło), jest optyczne zamaskowanie czoła i wypełnienie dolnych partii twarzy. Dlatego jeśli masz twarz trójkątną, unikaj fryzur bardzo krótkich, odpowiednia długość włosów to do połowy długości szyi lub dłuższe, wywinięte na zewnątrz. Odpowiednia będzie asymetryczna, obfita grzywka, wypełniająca boki twarzy, włosy proste lub lokowane, obfite w okolicach szyi." i jeszcze to ;)

Gość Kluseczka6
dZieki za odp. tylko cholerka ja zapuszczam włosy i nigdy nie zetne! ;p a tak se myśle że te moje wysokie czoło trzeba zakryć jakąśdługą grzywką;))

Gość Kluseczka6
a wiecie może co zrobić żeby włosy były puszystrze i gęstrze?? jakies domowe sposoby?? Maskeczki??

a może na te randkę zrób sobie fryzure "aniołka charliego" ?? i jakąś grzyweczkę na bok. Wydaje mi się, że będzie ślicznie :)

Gość Kluseczka6
a co to za fryzura?? nigdy o takiej nie slyszalam :P

Gość Kluseczka6
aha juz sobie przypominam.. tylko niewiem czy moje wlosy nie sa za krotkie do tej fryzury..:(

Gość Kluseczka6
hm..myśle że tak;))) podoba mi się ale dodam do tego grzywke 'na bok' dziekuje Ci bardzo za odpowiedzi:))