Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Co Wy byście pomyśleli o około 40-letnim mężczyźnie mającym telefon komórkowy w różowym etui?

Polecane posty

Siadala mi na glowe, wchodzila mi na ramie, spalismy razem, to ja zostawilem masakra

to byl straszny okres

wystarczy ze sobie cos przypomne z przeslzosci a zaraz mam depresje i dola

dlatego dobrze mi robi detoks od internetu, wtedy o tym nie mysle

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Zdjęcia grobów tez mam niestety.

Te fajne wywołane mam i powieszone w salonie. Na większości syn ale ja też trochę. 

Szkoda mi tylko zdjęć szczurków bo telefon kiedyś zgubiłam a tam bylo ich dużo ładnych 

No widzisz ja jeszcze nie praktykuje kiedyś miałem lodówkę w magnesach i paru zdjęciach

A jakbym chcial wziac slub z sasiadka blondynka, to musze za to placic??

Kurde jaka nieziemska blondi mieszka niedaleko mojego namiotu, to szok. I ma fajnego mini coopera, i czuje ze sama tam mieszka

taka dziewczyna dla mnie to spelnienie marzen. nie wiem jak do niej zaswirowac

co zapukam do drzwi i co powiem??

2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał:

Pewnie można dostać numer konta tytuł przelewu instrukcja i zasuwac nie wiem np w urzędzie stanu cywilnego tak się da 

Nie chce mi się szperać ale musi być kilka opcji tej płatności żeby wszyscy mieli możliwość wywiązania się z płatności . Ogólnie ja lubię kwity i z tym na pocztę , albo przelew w zależności w jakiej formie kasę mam.

• Haha 1

9 minut temu, Get Out napisał:

Nie jestem fanem ręcznej nawet jeżeli kobiety grają, bo za duże są jakieś. 😁

Mówisz jak libed 😅 ale niekoniecznie bo niektóre są niskie. Jedna ma 166. W siatkówkę są wysokie. 

moj kumpel jezdzi codziennie karmic szczury lesne, i mowi, ze sie duzo od nich nauczyl

ze sa w ogole fajniejsi niz ludzie, bo ludzie potrafia byc koorwami np. zabic drugiego czlowieka w walce o jedzenie, a szczury az takie zle dla siebie nie sa jak ludzie

10 minut temu, Cztery ponczki tak napisał:

No widzisz ja jeszcze nie praktykuje kiedyś miałem lodówkę w magnesach i paru zdjęciach

Też mam lodówkę w magnesach z z wycieczek.

Ta motorolla to jest life hack jak ktoś nie potrzebuje mocy cpu czy aparatów apple 

Cpu moc 10,2% iPhone 17 pro max ale wgl tego nie widać ja tam nie widzę różnicy w użytkowaniu aplikacji typu allegro ipostu 

Za to ułamek ceny i wygląda jak iPhone gdy leży tapeta tekkena 8 itd

A ja dzisiaj u mamy jestem, to sobie spedze noc z moim misiem i pospimy razem, bo jutro jedziemy na szopping, bo babcie z Polski daly hajs na kurtke i buty dla mnie wiec jutro jedziemy

ale troche szkoda, bo dzisiaj bezchmurne niebo i znowu pelno gwiazd. tam u mnie w namiocie jak nie ma chmur to w nocy jest takie piekne niebo ze szok

niedlugo chyba pelnia bedzie, to bedzie swiecilo w nocy, a caly las swieci na bialo

to jest cos niesamowitego

warto sie meczyc dla takich chwil jak w lesie w nocy wlasnie i gwiazdy i czarne niebo, a ja sobie leze w ciepelku w spiworze pod kocem, oddycham swiezym powietrzem i podziwiam gwiazdozbiory na niebie ;P cisza i spokoj

27 minut temu, Get Out napisał:

Następny amator ai i dzięki temu wielki znawca będziesz. Hyhyhy 😅

Nie no, pewnie ai kłamie i w Polsce w urzędach bez portfela google albo blika jesteś bez kasy 😄 się nie śmiej, bo jak leżaka błędy poznawcze kiedyś wejdą w życie to pierwszy się odbijesz od okienka ze swoimi wygniecionymi banknotami.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

1 minutę temu, Moderator na kolana rób aa napisał:

A ja dzisiaj u mamy jestem, to sobie spedze noc z moim misiem i pospimy razem, bo jutro jedziemy na szopping, bo babcie z Polski daly hajs na kurtke i buty dla mnie wiec jutro jedziemy

ale troche szkoda, bo dzisiaj bezchmurne niebo i znowu pelno gwiazd. tam u mnie w namiocie jak nie ma chmur to w nocy jest takie piekne niebo ze szok

niedlugo chyba pelnia bedzie, to bedzie swiecilo w nocy, a caly las swieci na bialo

to jest cos niesamowitego

warto sie meczyc dla takich chwil jak w lesie w nocy wlasnie i gwiazdy i czarne niebo, a ja sobie leze w ciepelku w spiworze pod kocem, oddycham swiezym powietrzem i podziwiam gwiazdozbiory na niebie 😜 cisza i spokoj

JUSTYNA już się z tobą pogodziła? to dobrze 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie no, pewnie ai kłamie i w Polsce w urzędach bez portfela google albo blika jesteś bez kasy 😄 się nie śmiej, bo jak leżaka błędy poznawcze kiedyś wejdą w życie to pierwszy się odbijesz od okienka ze swoimi wygniecionymi banknotami.

I tak będzie ai po prostu czyta informacje z oficjalnej strony a w rzeczywistości jest kod qr

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Mówisz jak libed 😅 ale niekoniecznie bo niektóre są niskie. Jedna ma 166. W siatkówkę są wysokie. 

No nie wiem bo na dużym TV te kobiety jakieś potężne się wydają, a takich niższych w moim typie ułamek jest. 🤔😁

Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał:

I tak będzie ai po prostu czyta informacje z oficjalnej strony a w rzeczywistości jest kod qr

A oficjalna strona kas to pewnie tak sobie wypisuje bzdury. Może ci się cos pomyliło, nie jesteś zbyt spostrzegawczy.  

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jesteś naiwnym, bo poczty moje ulubione zawsze będę nawet w czasie wojny tak jak zawsze będzie obrót gotówką. 😆

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

A oficjalna strona kas to pewnie tak sobie wypisuje bzdury. Może ci się cos pomyliło, nie jesteś zbyt spostrzegawczy.  

Zawsze jest szansa że akurat nie działały i byly pochowane 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Jesteś naiwnym, bo poczty moje ulubione zawsze będę nawet w czasie wojny tak jak zawsze będzie obrót gotówką. 😆

W tym tempie jak pójdziesz to będzie się rogówkom oka placic lub pocztom 

5 minut temu, Get Out napisał:

No nie wiem bo na dużym TV te kobiety jakieś potężne się wydają, a takich niższych w moim typie ułamek jest. 🤔😁

Pewnie masz za duży tv. Musisz zamienić na mniejszy 😅 

4 minuty temu, Get Out napisał:

Ty jesteś naiwny myśląc, że do końca świata będziesz mógł płacić papierkami na poczcie jak twój dziadek 🙂

1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał:

W tym tempie jak pójdziesz to będzie się rogówkom oka placic lub pocztom 

Trochę mnie przeraża ten rozwój technologiczny bo nie ufam maszynom. 😁

5 minut temu, Get Out napisał:

Kurde na poczcie nie byłam juz kilka lat 😆

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

W usa teraz 98" tlc był 999$ na black frajdę a jak ja brałem sony 85 to kosztował 25 000,-

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Uwaga strefa suchego żartu:

Mąż mówi żonie: kiedyś byłaś młodziutka, mieliśmy malutki czarno-biały telewizor i mieszkaliśmy w kawalerce, a teraz mieszkanie mamy duże, telewizor ogromny ale wiesz...

Żona na to: znajdź ty se młoda babkę, a ja już się postaram żebyś skończył w kawalerce z malutkim telewizorem

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ty jesteś naiwny myśląc, że do końca świata będziesz mógł płacić papierkami na poczcie jak twój dziadek 🙂

A ile ja pożyje na pewno nie do końca świata i jak mi udowodnisz że nie będzie obrotu gotówką. 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się