Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zorza polarna

czy taka biała będzie ładna

Polecane posty

Gość areał
jest straszna. biała będzie tak smao straszna.

nie miej pretensji, że komuś się sukienka nie podoba, nie każdemu musi. Mi się bardzo podoba, ale musisz mieć idealną figurę, ta modelka jest bardzo szczupła, ale na tym zdjęciu z tyłu wygląda jakby miała wieeelki tyłek. Przynajmniej mi się tak wydaje...

nie mam pretensji do nikogo,wręcz jestem wdzięczna za wypowiedzi, tylko nie prosiłam o ocenę, a o uruchomienie wyobraźni. Co do figury to nie mam problemu tylko boję się,że juz nie bedzie takiego efektu w bieli.

Gość areał
Założyłaś, że to "cuś" będzie mi się podobać - samo założenie jest błędne. A wydaje mi się, że jedyne co może się w tej kiecce podobać to właśnie kolor.

Biała trochę może stracić na uroku, ale to takie tylko gdybanie. Bez obejrzenia jej nie stwierdzisz. Ja bym zwróciła uwagę na coś innego. Zastanów się jak będziesz w niej tańczyć, bo jest dość wąska w kolanach. Gdyby szyto ją specjalnie dla Ciebie to poproś może o to by godety zaczęły się rozszerzać jakieś 10 cm wyżej - sukienka nie straci fasonu a łatwiej będzie w niej się poruszać.

Gość lotika
Suknienka ładna i zjawiskowa!!! Tylko niewyobrażam sobie żeby w niej tańczyć na weselu :( Masakra - poruszanie się w tańcu będzie bardzo ograniczone i skrepowane! No ale musisz przymierzyć i zobaczyć czy da sie w tym poruszać :) Pozdraiam i życzę dużo szczęścia

W kolorze jest ok, nie za bardzo rozumiem ten pęd do śnieżnej bieli- niewiele PM ładnie w nim wygląda, no ale cóż, taka widać tradycja. Gdybym ją wybrała zostawiłabym oryginalny kolor- przynajmniej będzie się nieco wyróżniać, a dalej będzie wyglądała jak ślubna. Wspaniałą (?) figurą modelki też się nie należy sugerować- wszystkie zdjęcia są i tak retuszowane. weselna tropicielka ma rację- powinna być nieco wyżej rozszerzana, modelka nie musi w niej tańczyć tylko pozuje do zdjęcia to może sobie stać ze ściśniętymi kolanami