Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emme

chlopak postawil mi ultimatum

Polecane posty

Gość bo dla mnie
emme jestes po prostu dupa do ruchania taka prawda :( a teraz mnie zagielas....... widac kochasz go bardzo ale on cibie w ogole:(

Gość emme
Ja go o nic nie prosze nigdy, staram sie byc samodzielna jak sie tylko da, nie pozyczam od niego pieniedzy, nie czekam az mi cos postawi. On wie zreszta ze mi jest ciezko, wszystkie wypady do knajpy czy kina on finansuje, ale poza tym nie pozwalam, zeby dawal mi kase czy cos stawial.

Gość bo dla mnie
a ja mysle ze to prowokacja bo nie mozna byc az tak glupia i slepa 🖐️;)

Gość emme
To nie prowokacja, przysiegam, nie mam teraz nastroju do zartow. A ze jestem glupia i slepa to do mnie powoli dochodzi, ale nie wyobrazam sobie, zeby go zostawic

Gość bo dla mnie
to moze zaczniesz sobie wyobrazac jak zobaczysz na plazy w Chorwacji jak maca paniene z duzymi balonami 🖐️:)

Gość wenicjusz
a moim zdaniem to znaczy ze chlopak jest wierny i mu na tobie naprawde zalezy, jakby bylo inaczej to by ci nic nie powiedzial, wyslal do irlandii a tam sie zabawial ile wejdzie

Gość milość ci wszystko
Jesteś dla faceta lalą do zabawy, patrzysz w niego jak w obrazek, niewiele kosztujesz, jesteś honorowa. To cyniczny dupek. Kiedy zaczniesz robić mu wymówki, odpowie, że nie składał Ci żadnych obietnic.

Gość wenicjusz ty sie zastanow
wierny facet by sie tak nie zachowywal, wiernemu facetowi to te laski by wisialy i powiewaly, podbnie jak fluidy i wirujacy seks...poza tym co to za gadka"zeby sie chyba na 3 tyg przerwy nie zgodzila"? jak koles przerwe ma w glowie zeby sie pobawic to sorry

Dokladnie, a jak pojedziesz to co, nagle straci te laski z oczu? Bedzie sie za nimi slinil i Ciebie dalej ranil.

Gość wenicjusz
Ja uwazam ze fakt, iz poniewaz ze chce cie zabrac ze soba oznacza, ze mu na tobie zalezy. Wolalabys zeby po powrocie ci oswiadczyl, ze poznal tam cudowna kobiete, uprawiali seks na plazy, to byl tylko seks, zaluje, teraz bedziemy juz zawsze razem wyjezdzac? Jak ci o tym wszystkim wprost mowi i chce, zebys z nim pojechala to dobrze o nim swiadczy.

...a jeszcze lepiej by swiadczylo jakby ja pocieszyl, ze tam do niczego nie dojdzie, bedzie o niej myslal itp., ta rozmowa byla zupelnie niepotrzebna, zachwiala tylko dziewczyny zaufanie

Gość wenicjusz
mialby klamac? skad on moze wiedziec czy dojdzie czy nie i ze bedzie o niej myslal?

Gość emme
Powoli dochodze do wniosku, ze nie pojade z nim i dam mu na ten czas "dyspense", niech robi co chce jesli tego potrzebuje. Ja postaram sie to zniesc a po powrocie o nic nie pytac. Zreszta on jedzie dopiero pod koniec lipca wiec jeszcze nie wiadomo jak sie wszystko rozwinie.

Gość glupia i slepa baba z Ciebie

Gość nnnnnnn
Masz racje, ja bym tez nie pojechala, zrobi jak zechce, jezeli dorosly facet sie nie umie powstrzymac w imie swojego zwiazku przed jednorazowymi przygodami to nie zasluguje na nic. A tak pokazesz mu swoja niezaleznosc.

Gość wenicjusz
ja uwazam, ze to glupia decyzja on pokazuje, ze mu zalezy, a ze to wyrazil troche nie tak to inna sprawa jesli pojechalabys z nim mielibyscie szanse na fajne wakacje razem jesli nie pojedziesz z nim to bedziesz sie tylko meczyc, on tez bedzie tesknil i w koncu z tej tesknoty i zalu cos naprawde zrobi

Gość jedz
chorwacja piekna jest

Gość emme
Jeszcze raz dziekuje za odp., moglam sie wam wyzalic przynajmniej.