Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 emme

chlopak postawil mi ultimatum

Polecane posty

Go艣膰 i to jest problem
偶e jeste艣 tolerancyjna i wyrozumiala.Je偶eli potrzbujesz pieni臋dzy na zycie i musisz jecha膰 do Irlandii, a Twoj chlopak wymaga pilnowania bo inaczej znajdzie sobie kobiet臋 to nic z tego zwi膮zku nie b臋dzie. Ca艂e 偶ycie chcesz go pilnowa膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 CVI. . .
emme to chyba jakis sen...? Nie wierze w to co czytam. Jakby mi facet cos takiego powiedzial chyba bym mu dala w zeby i umarlabym ze smiechu :D Niech jedzie i rwie laski a Ty rwij ciacha w Irlandii - proste. Tak bym mu powiedziala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 winetu
To pojedz do tej Irlandii, popracuj troche, wez sobie tydzien urlopu, pojedz do niego i potem wroc, jak ci to ma dac spokoj, ale ja bym chama utlukla chyba za takie teksty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emme
No wlasnie tu tez jest problem. Ja bardzo potrzebuje pieniedzy, bo jeszcze studiuje, mam 23 lata, moj chlopak juz pracuje i niezle zarabia, dla niego taki wyjazd to zaden problem. A dla mnie juz troche tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jagoda352
A ze mn膮 i z dzie膰mi chce jecha膰 m膮偶 do Chorwacji, ale doprowadza mnie do szewskiej pasji. I ca艂y wyjazd chyba diabli wezm膮. Wy by艣cie pojechali?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimimimimi
Po takim tekscie to by juz nie byl moim chlopakiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mynol
ja bym go na twoim miejscu puscila, niech jedzie w tym czasie bym sobie znalazla inna opcje a po powrocie koniec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani tadeusza
Taa, jak go pusci to nie bedzie musiala zrywac on to sam zrobi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zenska szowinistka
chlop to chlop, wiernosci u niego za grosz...jak pojedziesz to sie bedzie za laskami slinil na twoich oczach, potem jak go tam zostawisz to jakas przeleci. nie pojedziesz to to samo bedzie, moze przez tydzien jeszcze bedzie tesknil, ale potem mu przejdzie i bedzie sie doskonale bawil...ja bym go zostawila juz po takim tekscie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emme
Dziekuje wszystkim serdecznie za odp.

Udost臋pnij ten post

Dla mnie by by艂 te偶 raczej tylko by艂ym ch艂opakiem. I za艣mia艂a bym mu sie w twarz za te seksowne fluidy i hormony. 呕a艂osny g贸wniarz. Nie b膮d藕 g艂upia, chcesz go ca艂e 偶ycie pilnowa膰? on cie ewidentnie ma gdzie艣. ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CzoRaPkA
emme...biedna jestes:( lepiej poszukaj sobie nowego chlopaka...moze w Irlandii :)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podoba艂a mi sie podpowied藕
"A Ty mu powiedz, 偶e jedziesz na 2 miesi膮ce do Irlandii, a tam powietrze wiruje od sexu CHyba nie pu艣ci Ci臋 tam samej, nie? " Dlaczego nie mia艂by z toba jecha膰 do Irlandii ?

Udost臋pnij ten post

a nie 偶artowa艂? my czesto w ten spos贸b zartujemy z moim ch艂opakiem wybieram sie na studia do innego miasta, planuje dostac sie na uczelni臋, gdzie jest wielu m臋偶czyzn, "zaszanta偶owa艂am" mojego ch艂opaka, ze musi ze mn膮 zamieszka膰 w tym mie艣cie, bo co ja biedna zrobie, tylu fajnych, m膮drych m臋偶czyzn dooko艂a mnie, mog臋 nie wytrzyma膰 oczywi艣cie 偶artowa艂am, on cz臋sto te偶 tak dowcipkuje jestes pewna, ze tw贸j ch艂opak m贸wi艂 powaznie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gehgsh
zrozumialabym, gdyby chcial cie koniecznie przekonac do tej chorwacji, zebyscie razem wypoczeli, swietnie sie bawili. i nawet moglabym olac ewentualna prace w irlandii i pojechac. ale takie postawienie sprawy? jestes pewna ze nie zartowa艂, wrocilas jakos do tego tematu? bo jesli 3 tygodnie bez seksu to dla niego powod do zdrady, to nie widze dalej waszego zwiazku. kiedy艣 mo偶esz zachorowac i byc dlugi czas w szpitalu, by膰 w ci膮偶y zagro偶onej poronieniem, etc i wtedy co? 3 tygodni nie wytrzyma? niepowa偶ne jakie艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emme
Jestem pewna, ze nie zartowal. Nie zasmial sie przy tym, nie mrugnal okiem, powiedzial to smiertelnie powaznie, z rozmarzona mina. Nie wracalam juz do tego tematu, wiecie, ja jestem bardzo spokojna, opanowana a nagle mi lzy do oczu naplynely, normalnie jakby mnie uderzyl.Ktos pytal czy nie moglby ze mna pojechac...On ma swoja prace, jest grafikiem komputerowym, zarabia tyle ile ja nawet w zyciu nie widzialam, dla niego wakacje to czas odpoczynku i zabawy a nie pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 migacz
a ja uwazam, ze laska sie powinna cieszyc ze ma szczerego chlopaka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emme
Poza tym najbardziej boli mnie to, ze on chce ze mna tam byc tylko tydzien, potem mialabym jechac sobie do Polski albo gdzie chce a on zostalby tam jeszcze 2 tyg. Nie wiem co mam o tym wszystkim myslec, spytalam go, dlaczego tylko tydzien, to mi odp., ze on tam ma tylu znajomych i spotkania z nimi by mnie nudzily.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo dla mnie
艂o kurwa mnie by juz dawno z nim nie bylo :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emme
To latwo powiedziec, ale ja go naprawde kocham, zostawilam dla niego mojego wczesniejszego chlopaka...To wlasciwie nie pierwszy raz, juz wczesniej rajcowal sie chorwackimi laskami, swoja bratowa nawet, ale ja sie tym tak bardzo nie przejmowalam, wiadomo, facet. Jednak kiedy juz tak postawil sprawe...

Udost臋pnij ten post

Zaczynasz by膰 coraz bardziej 偶enuj膮ca autorko. Przeczytaj wszystko, co napisa艂a艣. Je偶eli go艣cia nie pogonisz, to mo偶esz nazwa膰 si臋 艣cier膮 roku, bo on tak ci臋 w艂asnie traktuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo dla mnie
wiadomo facet? tez mi cos:o jak dobrze ze moj facet jest normalny i patrzy na mnie jak w obrazek i nie dostrzega innych kobiet po 7 latach:) nigdy mi takiego tekstu nie rzucil bo juz bym go w dupe kopnela dawno ale jak chcesz cierpiec to cierp szczescia zycze:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo dla mnie
ps jak urodzisz dziecko i przez kilka miesiecy nie bedziesz chciala sie kochac i nie mogla to ciekawe co w tym czasie bedzie robil twoj samiec :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melanija
Jezuuu, od razu sciera, jak sie kogos kocha to nie jest tak latwo mimo najwiekszego bolu i zranienia to wszystko ot tak przekreslic, prawda? Emme, nie potrzebujesz teraz pewnie rad, zreszta sama zadecydujesz jak postapic, ale wiedz, ze na Twoim miejscu zastnanowilabym sie nad tym, czy on Cie naprawde kocha i szanuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milo艣膰 ci wszystko
"ja go naprawd臋 kocham" A on Ciebie nie. I dylemat rozwi膮zany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 letycka
a on ci powiedzial szczerze niedawno albo w ogole, ze cie kocha?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo dla mnie
a nawet jesli ? niektorzy sa dobrymi aktorami:o

Udost臋pnij ten post

Zgadzam sie z \"milosc ci wszystko\". facet, ktory jest zakochany nie sadzi takich tekstow, bo: a) nawet glupek sie domysli, ze to rani druga osobe, a jak sie kogos kocha to sie go nie rani, b)jak jest zakochany to mu nawet przez mysl nie przejdzie, zeby spac z inna babka, obojetnie jaka by to byla opalona laska i jakie by mu fluidy w powietrzu lataly, c)zrezygnowalby z tego swojego debilnego wyjazdu i pojechal z Toba albo do irlandii albo na mazury chociazby, ale zebyscie byli tylko we dwoje, do brata moze zawsze jechac kiedy indziej albo w nastepnym roku,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emme
Dobra, zlinczujcie mnie teraz, ale nigdy mi nie powiedzial, ze mnie kocha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo dla mnie
ps i co to z akoles ktory puszcza cie sama do irlandi a sam jedzie grzac dupsko ? jak juz taki dziany niech postawi ci wakacje!!!

Udost臋pnij ten post