Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasza27

NIE MOGE PRZESTAC MYŚLEĆ O DOTYKANIU KOBIECEGO CIAŁA...

Polecane posty

Gość taka jakas see
mnie podniecaja igraszki dwoch kobiet:) przy facecie nei czula bym sie dobrze ale same chyba bym chciala kobiety naja lepiej swoje potrzeby niz faceci

Natasza, coś Ty normalna z Ciebie kobitka...nie wątp w to !! W gronie znajomych, jak tak sobie pomysle, gdybym to ja zaczela pieścić kolezankę, nie wiem jak by to zostało odebrane, czy nie została bym odrzucona...i jak by dalsza znajomość się potoczyła...czy by to wszystkiego nie zepsuło :O w sumie to nigdy nie poruszalysmy tego tematu...

Najlepiej każdą kobietą zajmie się własnie kobieta... Wie gdzie i co najważniejsze w jaki sposób dotykać czułe miejsca kobiet...

Gość ++++mika++++
nataszko ja niestety mam tak samo jak ty.mysle ze nie jestem lesbijka ale chociaz raz chcialabym sprobowac:)

Gość Natasza27
Najgorsze,że nie wiem jak i z kim zacząć kontakt.

Chyba wiele kobiet ma ten problem co Ty.. To może zagadaj do piszacych tutaj ;)

Gość Natasza27
Głupio mi jakos szukać znajomości w internecie a znajome koleżanki odpadaja na bank. Naprawdę na samą mysl o tym jestem taka podniecona

Gość ++++mika++++
mi tez na ty bardzio zalezy.ale nie wiem czy mialabym tyle odwagi:(

Gość taka jakas see
moze delikatnie zapytaj kolezanek o zdanie na ten temat nie mow,ze masz takie mysli tylko np. ,ze gdzies wyczytalas,ze spora czesc kobiet ma chec sprobowac z innymi kolezankami

Gość Natasza27
Dobra szukam (jak to nazwać....) partnerki z Łodzi. Ale przyznajcie dziewczyny fajnie byc dziewczyną. Chlopakom społeczeństwo by tego nie wybaczyło :-)

ano pod tym względem kobitki mają lepiej...choć raz ;) W takim razie ja już odpadam, bo nie z Łodzi.. Ale powodzenia Wam życzę i Tobie Nataszko :) Jak by coś doszlo do skutku, to dajcie znać...chętnie poczytam :)

Gość Natasza27
Candyy słodziutka a Ty skąd jesteś...? :-) Mam samochód :-)

Gość ++++mika++++
natasza ile masz lat?tak jak w niku?ja 23.mieszkam w gdańsku

to żygaj !!!! Zgadza się , nie less...tylko zafascynowane kobiecym ciałem...i tym co kobieta potrafi dac kobiecie :)

Natasza ja jestem z pomorza... Sądzę, że gotowa jeszcze nie jestem na tego typu eksperymenty...jedynie lubie patrzeć na kobiety na filmach , na ulicy...jak sie poruszają itp. Beszeket --- my tu mówimy tylko i wyłącznie o relacji kobietka -kobietka :)

Ciesze sie ,że tyle z Was tez mysli o tego typu kontakcie. Ja niestety jeszcze nigdy nie próbowałam , jakies 2 lata temu byłam podrywana przez bardzo fajna dziewczyne ale wtedy jeszcze nie byłam na to gotowa i mi przeszło koło nosa:P

Cup of coffee --- a w jakim wieku jestes ?? jeśli wolno spytać...

Dziewuszki, posiadacie gumowe zabaweczki ?? ja osobiscie nie przepadam za tego typu hmmm....przedmiotami jakos nie kręci mnie martwa natura...

Witam ponownie Natasza jak tam Twe poszukiwania ??! znalazłaś ciekawą i gotową na baraszkowanie z Tobą kobietkę ???

Gość Szukanie dziury w całym.
Takie tematy nie powinny zbyt długo leżeć odłogiem... Może kafe została "zdradzona" na rzecz jakiegoś bardziej adekwatnego portalu;)

"Zgadza się , nie less...tylko zafascynowane kobiecym ciałem...i tym co kobieta potrafi dac kobiecie" jasne :P nie ma to jak sypnąć fajnym eufemizmem :D a co do tematu - sporo kobiet ma takie sklonnosci, niektore sie nawet niespecjalnie z tym kryją... a u autorki tematu sklonnosci musza byc wyjatkowo daleko posuniete, bo dostrzeglem u niej wyjatową agresje w stosunku do mężczyzn :P

Ps i nie martwecie sie dziewczyny, ja tez nie moge przestac myslec o tym, co opisane w temacie :D:D

Witajcie dziewczynki! Ja często o tym myslę, chociaz jestem w szczęśliwym związku. Nawet swojemu chłopakowi o tym opowiadałam. Nie mam tupetu narazie jakoś wprowadzic tych fantazji w zycie. Co do zabawek gumowych :-) Mam takie ale praktykuje zabawę z ukochanym tymi gadżetami....niestety:-)