Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasza27

NIE MOGE PRZESTAC MYŚLEĆ O DOTYKANIU KOBIECEGO CIAŁA...

Polecane posty

ta agresja w stosunku do mężczyzn :D i aktywnosc w temacie o zdradach... chcesz sobie facetów obrzydzic, zeby sie odważyć przeleciec jakąś laske :D:D

komiczne Ty mnie szpiegujesz czy co? Ja nikogo nie chce przelecieć tylko chciałabym mieć przyjemnośc kiedyś dotykać kobiecego ciała. Mam chłopaka i jetem szcęśliwa i lubię facetów. Tu sie mylisz. I nie pisz mna innych topikach tego co tutaj przeczytałes bo się zamknę w sobie :-(

Jesli uzewnętrzniasz swje pragnienia to Twoj problem.. zwlaszcza, ze postrzegasz je jako patologiczne.... nie wiem czemu zresztą

To Ty ze mnie próbujesz zrobić jakąś patologię. Ty siedzisz ciagle na typowo babskim forum i co ....nie mówię Ci ,że masz cos z główką:-)

rzeczywistosc - rozumiem, że podrywam Ci laski i jest Ci to nie w smak :D przykro mi

Przeciez ja nikogo nie podrywam. Mi nie chodzi o podryw przecież .Mówię tu o swoich pragnieniach a Ty w typowo meski sposób spłycasz moje wypowiedzi. tez mi przykro

Gość Natasza27
Witajcie dziewczynki! U mnie narzie kiepsko z realizacją . ALE MYSLE O TYM CZĘSTO.

Podoba mi się Wasze kobiece podejście do kobiecości :) Też o tym myślę i też tak. Jestem ciekawa innego kobiecego ciała. Te krągłości i miękkości... te wilgotności... Czuję, że już dawno dojrzałam do próby. I chciałabym dyskretnego, zmysłowego spotkania.

Gość magicca82
hej wam,... ja jestem z Bydgoszczy, czy któras mieszka w poblizu???

Gość Natasza27
nutko dekadencji To dokładnie tak jak ja. Najpierw bym usiadła z Panią. Porozmawiała.Poobserwowała.Napiłybysmy sie winka dla rozluźnienia.Może jakis delikatny film erotyczny(bo tak to bałabym się przelamać pierwsze lody). Chciałabym podotykac jej włosów,piersi...mrrr

Gość Natasza27
Ja jestem z Łodzi:-)...Jak kogos takiego poznać?:-(

Gość Natasza27
Wow:-)

Gość Natasza27
nutko dekadencji może opowiesz mi cos o sobie:-)? Nie chciałabym żeby to zabrzmiało jak tani podryw:-(

witajcie Wiecie co, coraz bardziej mam na TO ochotkę...kręci mnie to tak , że och :)...te dreszcze, niesamowite emocje... I coraz częsciej myslę o igraszkach z kobietką... aż mnie doprowadzają do rozkoszy --- same myśli...a co dopiero taki duecik... Działo by się, działo

no to Cię nutko intiacja zawodzi...bo jestem 100 % kobietą !!!!! pisze co czuję, ciekawi mnie po jakiej toż mej wypowiedzi doszlaś do bzdurnego wniosku, że jestem facetem ???!!! nie wiem, zazdrosna jestem , że sobie porozmawialam z Nataszą ??!!

Gość Natasza27
Cześć dziewczynki :-) Jak tam Wasze łowy? Mam nadzieję, że lepiej niż moje ....:-( Ja to nie mam tupetu żeby się na coś takiego odważyć...Chociaż bardzo bym chciała

Gość Natasza27
Candyy To nie jest facet :-)

Gość do maggica82
Ja mieszkam 40 minut od Bydgoszczy, i także marzę o kobietce, bo kilka lat temu spróbowałam z jedną - było fantastycznie!!! :) odezwij się, mój mail stigmata1@wp.pl

Gość Natasza27
Cześć maggica82:-)

" do maggica " --- byla to Twoja znajoma czy całkiem nieznajoma ?? i jak się poznałyscie, jeśli się nie znałyście...

Gość Natasza27
A idź napisałam do Niej. Wysłała mi zdjęcia jest brzydka i ma inne defekty. Nie o to mi chodziło.

Okay. Opowiem Wam jak jestescie takie ciekawe. Pare razy robilam to z kobieta. Lizalam jej cipke. Kiedys zawsze o tym fantazjowalam, a potem mialam okazje to zrobic i jeszcze mi za to zaplacono. Co dziwka to dziwka. :) No ale tak....... Straszne. Ohydny smak, jakis kwasny i zygac mi sie chcialo. Te plyny (nie wiem jak to nazwac(, jej soki ze srodka byly oblesne. Czulam sie podle, po prostu ohyda. Z tego co pamietam, najlepsze byly pieszczoty piersi, calego ciala, ale lizanie tamtego miejsca po prostu ohyda! Mimo, ze ja uwielbiam byc tam lizana, to ja tego robic nienawidze.