Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marceliona

pecherz na piecie -przekluc go czy nie,obtarlam okropnie noge

Polecane posty

nowy but mnie tak zalatwil,babla mam,a boli mocno,az sie ciezko chodzi,przkluc go moze?bo zadnego innego buta nie zaloze na takie cos

Gość paula-inka
No pewnie że przekłuć i oczyścoć, wycisnąć całą wodę!!!pozdro!

a potem zaklejac to plastrem?bo niby zaklejone dluzej sie goi.....zawsze jak but mnie obetrze to potem jak sie zagoi normalnie go nosze....oby teraz tez tak bylo,ale tak obtartego nie maialm jeszcze

Ja tez wczoraj w nowych butach do Galerii handlowej się wybrałam, na 3 godzinny spacer....efekt: bąble mam na małych palcach i poobcierane do krwi piety :O...

zastanawiam sie czy dam rade go rozchodzic zeby byl ok,bo prawy wygodniutki a ten lewy okropnosc.

Gość upik
postukaj młotkiem w to miejsce na bucie, żeby trochę zmiękło może pomoże :) bąbel przekłuj i zaklej plastrem, wtedy w innych butach nie będzie taki bolesny

Gość upik
chinka ale ty jestes załosna :| nie dziwie sie ze nikt tu ciebie nie lubi :O poza tym piszesz nie na temat

No tak, bo bardzo zależy mi żebyście mnie lubili :D I to przykre, ze nie macie co robić w niedziele tylko spacerujecie po sklepach :D Nie przekłuwaj, są specjalne plastry powietrzne Compeed na pęcherze, kup, przyklej, wygoi ci się raz dwa i nie będzie bolało :)

Też sobie wczoraj ubrałam nowe buty. :o Efekt? Mam zdartą do krwi prawą piętę i obtarte małe palce. :o Teraz nawet w sportowych butach chodzić nie mogę.

Gość upik
omg Ty jesteś nie tylko załosna, ale tez mało inteligentna, wręcz głupia :| oczywiscie nie przyjmujesz do wiadomosci, że kazdy robi to co lubi

Gość upik
no nieestety zrobiłaś mi tę przyjemność i odpisałaś ;) nie miało cię to bawić, ale trochę uświadomić ;) wolę być nudna i nijaka, niż głupia to oczywiste ;)

Gość upik
tak , tak tez cię lubię :D

Gość poliszynel
obsikaj - to najlepsza dezynfekcja