Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PigułaUK

Pielęgniarki w uk

Polecane posty

Gość PigułaUK

Proszę wszystkie polskie pielęgniarki w UK o wpisywanie swoich doświadczeń ,czy pracujecie w zawodzie,jak wygląda nostryfikacja dyplomu,czy tylko pielęgniarki po studiach mają szansę na pracę.Piszcie o wszystkim co jest związane z naszym zawodem i nie tylko... POZDRAWIAM!!!!

sama chetnie bym sie dowiedziala bowiem tez za jakis czas chcialabym zaczac pracowac w tym zawodzie a nie tylko opiekowac sie dziecmi. Jestem po studiach ktore ukonczylam w 2007 roku.

Gość PigułaUK
Anula , witam Cię ,cieszę się,że ktoś się odezwał.Mieszkasz w uk?Pracujesz? Czy nie ma tu więcej pielęgniarek?

Gość PigułaUK
Odświeżam temat ,może jednak ktoś się odezwie...POZDRAWIAM!

witam! mieszkam w UK, w Londynie. Narazie nie pracuje w swoim zawodzie bowiem musze jeszcze podszkolic jezyk. Narazie opiekuje sie dziecmi. Zastanawaim sie jak to jest tutaj z praca w szpitalu. Moja przyjaciolka pracuje tutaj w UK jako pielegniarka w domu opieki. Mowi ze nie bylo tak trudno znalezc pracy ale ja bym wolala w szpitalu niz w domu starców.

Gość PigułaUK
Anula-pozdrawiam ,ja też po podszkoleniu się w języku chciałabym do pracy w szpitalu -jak wygląda sprawa dyplomu - jest uznawany czy nie?

wlasnie tego nie wiem. ponoc ja mam dyplom europejski ale jak to wyglada to nie wiem. Tak jak pisalam przyjaciolka pracuje w domu opieki juz od polowy roku. nie miala problemu z zadnymi dokumentami a konczylysmy ta sama uczelnie w tym samym roku. jedyne czego potrzebowala do pracy tutaj to tlumaczenie dyplomu i suplementu.