Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maz3111

Moja zona rodzila, bylem przy tym jestem w szoku, nie wiem czy bede mogl z nia

Polecane posty

Gość Maz3111

wspolzyc po tym co widzialem prosze o rady jak sobie z tym poradzic wiem ze powinienem sie cieszyc, urodzila nasze dziecko ale szczerze mowiac obrzydza mnie teraz :(

To jest przezycie ,moze z czasem zapomnisz ,ja bym meza ze soba na porodowke nie wzieła -uwazam ze sa rzeczy ktore kobiety powinny same robic zwłaszcza takie intymne

Gość makikkaa
No wlasnie,sam zdecydowałeś o tym że chcesz rodzic z żoną,czy zrobiłes to dla niej?Widocznie nie byłes pewien czy chcesz to zrobić,miałes pewne opory i tak to sie teraz zakonczyło.Bedzie Ci bardzo ciężko,ale jeśli chcesz by wasze małżenstwo dalej trwało to musisz sie wziasc za siebie i cos z tym zrobic.Polecam szczerą rozmowę z żoną i psyhologiem,bo bez niego sie raczej nie obedzie.Powodzenia

Gość Maz3111
...no niewiem,jak rodziła dziecko to nasrała lekarzowi na ręke i kilka razy pierdnęła,po tym jak juz dziecko przyszło na swiat z jej waginy zwisały jakies wodnisto-żelowe farfucle...ale wy jestescie w trakcie porodu obleśne...sory ale tak to wyglądało...

JA NIE ROBIłAM TAKICH RZECZY LEKARZOWI OD TEGO JEST LEWATYWA PRZED PORODEM MOZE TRZEBA BYłO WCZESNIEJ PRZYJECHAC DO SZPITALA I SIE PRZYGOTOWAC