Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betix

zaplodnienie

Polecane posty

Gość betix

26.03 dostałam okres a 4.04 kochałam sie z mężem czy mog lo dojść do zapłodnienia? proszę o szybką odpowiedz. pozdrawiam

Jezeli masz regularne cykle czyli co 28 dni to twoj dzien plodny wypada 12 marca.Trzeba liczyc ze dni plodne sa tez trzy dni przed i trzy dni po czyli u Ciebie 9,10,11 marzec i 13,14,15 marzec :)

Gość jdhfd vc
12 marca a okres miala 26 ? chyba ci sie pomyliło chodziło ci o kwiecień chyba hehhe. ja mialam ostatni okres 14 marca to płodne chyba mam przy cyklach 30 dniowych tak około dnia 30 marca poczatek kwietnia, a ty natomiast masz około 8 kwietnia płodne zalezy jak długo trwaja cykle.niechce cie stresowac moja droga ale mogłas zajsc

Nic mi sie nie pomylilo.Jezeli miala okres 26 marca to wyliczylam jej dni plodne w marcu.Jezeli ma regularne cykle to nastepny okres dostanie 24 kwietnia i jej dzien plodny to 10 kwiecien a takze 7,8,9 i 11,12,13.Zwazywszy na fakt ze plemnik zyje ok 48 godzin,nie moglo dojsc do zaplodnienia.No chyba ze dziewczyna ma nieregularne cykle....

Gość betix
moje drogie spieracie sie a ja nadal nic nie wiem. cykl mam 28 dni. co wy na to? pozdrawiam

Gość to znowy ja
nie zaszłas

Gość betix
dziękuje bardzo za odpowiedz

Gość betix
minelo juz troche czasu odkad sie nie wypowiadalam na ten temat. wiec czemu nie dostalam okresu jeszcze?????? czy moze jeszcze nie czas????????????? czy moze mam leciec po test ciazowy???????????/

Gość betix
odpiszcie mi bo juz sama nie wiem nic. moze niepotrzebnie mysle o tym... niewiem.

Gość no pewnei że idź po test
jeśli masz regularne @ to @ powinnaś dostać wczoraj zatem jesteś już po terminie @ i test możesz robić o każdej porze - powinien wyjść wiarygodny już:) powodzenia:)

Gość czerwone rajstopy
moglas. ja zaszlam w teoretycznie nieplodne dni. mialam owulacje wczesniej. i to zostalo potwierdzone na usg, dzidzius byl jakby o tydzien wiekszy. lekarz stwierdzil, ze owulacja byla po prostu wczesniej i tyle. to sie zdarza:) i tak jestem juz piatym miesiacu. i ciesze sie niesamowicie :)

Gość DDDDDDD
betix jeżeli okres zaczął się 26 marca to pierwszy dzień cyklu to właśnie 26 marzec. W związku z tym, kolejnej miesiączki powinnaś spodziewać się 23-24 kwietnia. 14 dni przed 23-24 kwietnia wypada owulacja. Czyli koło 10-tego kwietnia. Kochałaś się 4 kwietnia, więc są małe szanse na ciążę chyba, że: owulacja przesunęła się bliżej owego 4 kwietnia a Twój partner ma silne plemniki, które są zdolne dłużej wytrwać w Tobie ;). Niestety rzadko udaje się zajść 6 dni przed owulacją. 3 i mniej dni przed dają większe szanse.

Gość czerwone rajstopy
DDDDDDD - mi sie udalo, patrz post powyzej twojego.

Gość betix
DDDDDDDD .. obys miala racje. nie planowalismy z mezem dziecka. tzn. chcielismy ale potem przemyslalam sprawe i sie rozmyslilam co do dziecka.czyli mam byc spokojna?????

Gość DDDDDDD
czerwone rajstopy nie piszę, że to niemożliwe, lecz niełatwe betix mimo wszystko, jeżeli owulacja przesunęła się (stres, infekcja, nawet najdrobniejsza itp.) bliżej dnia stosunku to... możesz być w ciąży. Nie ma co nastawiać się na NIE lub TAK. Jeżeli dzisiaj, jutro, pojutrze miesiączka nie pojawi się to test obowiązkowo ;)

Gość betix
kobieto.. nie zalamuj mnie. bo juz mi skacza czarne mysli po glowie. mam juz jedno dziecko a podobno nie tak latwo zrobic sobie drugie ( tak slyszalam). czy mozliwe zeby tak sie odrazu za pierwszym razem udalo????????

szybko ci poszło z tym dzieckiem niedawno czytałam, ze nie rodziłaś nigdy i bardzo się boisz zajść bo boisz się porodu :D acha - a jak tam plany adopcyjne i probemy z teściową? :p

Gość betix
niewiem o co ci chodzi moze poprostu ktos ma taki sam nick....jesli to mozliwe.

Gość DDDDDDD
ja mam czwórkę dzieci i tylko z czwartym były trudności w zajściu, także nie sądzę, że w kolejną ciążę trudniej zajść. Wszystko zależne od stanu zdrowia kobiety i mężczyzny w okresie starań o dziecko.

Gość betix
PARIS PILTON.. moze ty jestes dzieckiem. chodzisz od rana po forum i glupoty klepiesz idz lepiej jedzenie sobie przygotuj bo padniesz przy tym komputerze.

Gość no i jak zrobiłaś test
???????????/

Gość betix
nie zrobilam poczekam jeszcze z wielka nadzieja na okres. myslicie ze sie doczekam?

Gość no to jak przyjdzie
to też napisz;)

Gość betix
jeszcze nie dostalam boje sie troszke ale moze potem dostane albo jutro.

Gość betix
strasznie sie bojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość betix
jeszcze nie dostalam! nie chce byc w ciazy>.............. nie zniose tej mysli. chyba wysle dzis meza po test.