Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 różne reakcje

2 różne reakcje na tą samą sytuację

Polecane posty

Gość 2 różne reakcje

Kiedys...mojej byłej już dziewczynie pomagałem przy malowaniu pokoju i tak dla żartu pomazałem jej nosek farbą. Ale tylko tak troszke. Wydarła sie na mnie, wyzwała od debili......od 3 lat mam nową dziewczynę , planujemy przyszłość. Tez pomagam jej przy remoncie w domu i tez pomazałem jej nosek farbą;) Zasmiała się i powiedziała tak fajnie dziecinnie ojjj no i jak ja teraz to zetre ;) i pomazała mnie ;) jak dziewczyna wredna to uciekaj szybko !!!!! łatwo wyczaic łagodny charakter

Gość wybacz
gratuluję inteligencji :P następny proszę.

Gość Anna Bella
daj jeszcze z 2 przyklady:P ;)

Gość asdfds
sa cool jak trzeba psa czyms nakarmic albo maszynke do golenia porzyczyc ale jakos mnie ciagnie do kobiecych kobiet

Gość udut
ja uważam że odmienności tych reakcji nie różnicuje łagodny bądź wredny charakter ale coś jeszcze innego i BARDZO WAŻNEGO: życzliwość wobec drugiej osoby nie możemy nawet wiedzieć czy tamta fochowata dziewucha nie umie zareagować równie miło jak druga na INNEGO faceta, bo może umie, ale to nie ma znaczenia bo na ciebie nie chciała, była nastawiona konfrontacyjnie, i to jest najważniejsze, po prostu między wami zabrakło takiej przyjacielskości a co do wniosków, żeby nie trwać w związkach gdzie pojawia się jakaś niechęć, to się absolutnie zgadzam