Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atazmorda

STRASZNIE SIE ZANIEDBALAM ! MOZE..

Polecane posty

Gość atazmorda

moja mama do mnie ze sie strasznie zaniedbałam. strasznie mnie to uraziło,strasznie! :( chce jej utrzec nosa! jak zaczac o siebie dbac?

Gość 1357abc
no to może napisz, w czym sie zaniedbałas i co trzeba nadgonić?

Gość atazmorda
JESTEM grubsza, znaczy mam grubsza dupe i uda i cellulit :( i tyle tłuszczu :(( i cera mi sie troche pogorszyła .. i włosy mam suchsze i sie nie układaja :(( bo uzywam prostownicy takiej do dupy a za 200-300 zł mnie nie stac, a mam krecone włosy a tannsza nie przejdzie.. :((

Gość nnowiem
dlaczego prostujesz wlosy? krecone sa sliczne ! wystarczy o nie zadbać

Gość atazmorda
masz jakies swoje sposoby? ;) jak zadbac? co miałas na mysli?:) poradz cos;)

Gość atazmorda
:(

Gość nnowiem
tak na szybko niewiele mozna ale na poczatek kilka moich sprawdzonych rad :-) - rób kilka razy w tygodniu przed kąpielą piling domowej roboty (kubek zwykłej smietany + pół szklanki soli kuchennej wymieszaj i wetrzyj w całe ciało od kostek po czubek nosa ) a potem normalnie wez prysznic - super gladka skora juz po pierwszym razie :-) - dobry fryzjer- czyli podciecie koncowek albo nowa fryzura i kup sobie odzywke do wlosow dove - taka granatowa do splukiwania - bardzo dobrze nawilza i nie przetluszcza wlosow - kilka razy w tygodniu brzuszki wieczorem albo dlugi spacer jeszcze lepiej wycieczki rowerowe - staraj sie ladnie wygladac na codzien tzn. uczesana i chociaz tusz na rzesy i juz lepiej sie czujesz... - moze jakas zmiana garderoby? jak nie masz kasy, poluj na ciucholandach, czasami za grosze masz super ciuch :-) - i najwazniejsze - uwierz w siebie i nie przejmuj sie przykrymi uwagami powodzenia 🌻

Gość nnowiem
a przypomnialo mi sie jeszcze z tymi wlosami :-) jak umyjesz i mokre rozczeszesz to juz niech schną najlepiej bez suszarki i na sucho nigdy ich nie rozczesuj, tylko na mokro ! jak jusz wyschną i moze sie "pusza" to rozetrzyj troche zelu na rekach i wgniec we wlosy :-)

Gość atazmorda
dzieki serdeczne :D:D zastosuje sie do rad!:D pozdrawiam:D

Gość nnowiem
wlasnie ide zaraz zobic piling smietankowy :-)

w tym sezonie proste wlosy odchodza do lamusa:) i na topiesa loki:) fale i takie tam:) zamiast w prostownice zainwestuj w odpowiedni szampon i odzywke bo bez niej ani rusz! oczywiscie jakas dieta ale bez jakiegos katowania sie moze napisz co jesz na ogol to bedzie wiadomo co musisz wyeliminowac a o co ja wzbogacic:) no i oczywiscie duzo ruchu:) nie musz zaraz zapisywac sie na fitness! ieplo sie robi wiec spaceruj, jezdz na rowerze, rolkach no i mysl pozytywnie:)

i piling kawowy tez jest swietny!:) zoaczysz , ze po miesiacu poczujesz ogromna roznice! ale przede wszystkim musisz sie dobrz czuc

jak masz krecone wlosy to uzywaj wosku nablyszczajcego z joanny loki beda ladnie blyszczec i nie beda sie puszyly Mozna uzywac na sucho i na mokro Ja wole na suche wlosy

Gość a jaaaa
a jak sie robi piling kawowy i na co mi pomoze.

Gość atazmorda
WŁASNIE JAK sie robi peeling kawowy :) prosze o rady dalszE:) dziekuje za wszystko:)

Gość HELPERHELP
UPUPUPPUU