Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siabadabadaba

placzacy faceci

Polecane posty

nie - trafiaja do niego przed smiercią :P ale spokojnie plywac zaczynaja dopiero po :P

to nie mord, to survival sprawdzalem po prsotu, czy w przypadku powodzi, moge na nią liczyć... i dobrze, ze to sprawdzilem, bo bym sie nieźle przejechał :P

Gość mój ty rogaczu
😭😭😭 nie mogę tego czytać mam PMS:(

Gość mój ty rogaczu
😭

Gość mój ty rogaczu
to do mnie?;o a co to jest?:o jeśli mnie pamiętasz to wiesz że jestem średnio rozgarnięta, nie mów do mnie skrótami😭

Gość Zespół Orgazmu Niemrawego

Gość mój ty rogaczu
co to jest ZON?:( Zdziwaczały Onanista-Nekrofil? Zajebiście Ogromny Nowotwór? 😭powiedz:(

Gość mój ty rogaczu
no powiedz bo idę się kąpać:(

Gość mój ty rogaczu
:(

Gość Wrom
Normalny facet ogólnie nie płacze. A jak już to robi to w samotności.

Gość faceci sa przeciw a kobietom
to jakos nie przeszkadza. śmieszne. mezczyzni nie mają żadnego mandatu na wmawianiem nam, kto to jest 'prawdziwy mężczyzna', co może a czego nie może, co się nam powinno podobać (chyba że są gejami). gadki-szmatki że kobiety są głupie i nie doceniają prawdziwych męzczyzn a lecą na płaczące cioty są równie żałosne co kafeteryjna 'pulchna pusia' która uskarża się, że faceci nie doceniają prawdziwych 70 kg kobiet, a lecą na chłopczyce i anorektyczki. Histerykom obu płci mówię stanowcze nie. Płakaniu bo się rajstopy podarły/samochód zepsuł/portfel zgubił tym bardziej. Ale płacz (a nie atak histerii w miejscu publicznym), samotnie, czy przy najbliższej osobie z uzasadnionego powodu, może działać oczyszczająco i to żaden wstyd.

Gość aktorzyna ze wsi K
Mój kiedyś tak płakał 😭 że nie chce się rozstawać ze mną i że tak mu przykro :(( prosił żebym mu wybaczyła że tak mało czasu spędza ze mną :(( wstał z kolan i wyszedł zakany łzami :: ...... a potem sie okazało że tak mu się spieszyło bo był umówiony :O pojechał pieprzyć inną pannę 😭

faceci sa przeciw, o tym kazdy normalny czlowiek wie, nawet wiekszosc tu piszacych, zaloze sie, mimo ze wrazenie pozostaje inne :D ja przynajmniej nie uwierze ze wiekszosc spoleczenstwa ma psychopatyczne sklonnosci jesli sa ludzie ktorzy nigdy w doroslym zyciu nie uronili lzy, to nie wiem, czy sa oni tak szczesliwi, czy tak nieszczesliwi

Gość jarus chciałabym cie związać
:classic_cool: chodź do mnie chłopcze

Gość jarus chciałabym cie związać
to możesz siedzieć, a ja będę cię gruzła w sutki:classic_cool:

Mój raz jedyny się przy mnie rozpłakał jak byłam chora i bardzo mnie bolał brzuch, bolał tak, że ledwo to wytrzymałam, leżałam w gorączce, cała się trzęsłam z bólu (miałam poważne problemy zdrowotne) a on nade mną siedział, płakał i głaskał kocham go bardzo facet, który płacze to facet, który czuje, a to ważne