Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siabadabadaba

placzacy faceci

Polecane posty

Gość siabadabadaba
dokladnie. ale jak dla mnie to blaznienie sie. a ten dupek zaplakal jeszcze wtedy, gdy mnie rzucal. bo nie spodziewal sie, ze puszcze go wolno bez walki...

Nie widze nic zlego w tym, jesli facet placze, bo nabroil.

Gość puknij się w bańkę
Widać faceci niewieścieją i tyle. Jakbym ja rozbił samochód, albo miał inny b przykry incydent, to raczej poszedłbym do baru i schlał się na umór czystym spirytusem a nie ryczał. Ale widać dzisiejsze kobiety nie cenią prawdziwych mężczyzn.

Gość siabadabadaba
no wlasnie mnie sie ten placz wydaje bardzo niemeski. moze to i stereotyp, ale wolalabym takiego Dirty Harrego.

Gość dfds
facet wrazliwy - zle facet niewrazliwy - tez zle :o

A mnie tak dwoch chcialo zatrzymac przy sobie i fakt,na poczatku mnie to troche wzruszylo :-D ale jeden to byla na prawde ciota i tyle co on przy mnie sie naryczal to masakra!!!no ilez mozna....:-0 byl bez godnosci...ja rozumiem jak cos na prawde waznego sie stanie ale on ryczal za kazdym razem jak mu mowilam ze mam juz dosc tego zwiazu itd :-0 :-0

Gość puknij się w bańkę
No i racja. Facet powinien wyglądać i zachowywać się jak facet a kobieta powinna wyglądać i zachowywać się jak kobieta.

Gość erooxozma
ŻMIJA_20 - widoczenie cie kochal i przezywal to, ale wiem, lepszy jest taki, co nie okazuje uczuc, a najlepszy jest brutal :)

płaczącym facetem to mogą sie podniecać co najwyzej egzaltowane malolatki... no i rozna panienki, ktore tecy faceci rozczulają, wzruszaja itp.. oczywiscie te panienki wlasnie, będą bronic meskiego prawa do placzu... ale takiego placzącego goscia beda traktowac jak kolejnego platonicznego przyjaciela... kobiety lubią bronic niedojdy, ale sypiaja z twardzielami... placz u faceta to rzecz bardzo specjalna... i powinna sie pojawiac w naprawde wyjatkowych sytuacjach... Jak np. ślub Szreka z ksiezniczką Fioną, albo moment kiedy ojciec odnajduje swojego zaginionego syna Nemo w filmie \"Gdzie jest Nemo\" oraz oczywiście wtedy, gdy podczas meczu psy użyją gazu łzawiącego... Lecz jesli facet płacze z powodu jakies dupoletow, takich jak smierć kogos bliskiego, jest zwykłym mięczakiem i ciotą

Gość pracuje w tej branzy
Jak chce okazać uczucia to lepiej niech to robi kupując kwiaty i przytulająć a nie mazgając się.

Gość mój ty rogaczu
znam wielu mężczyzn którzy płakali na Królu lwie:)

Gość mój ty rogaczu
nie płakałeś na Królu Lwie?:( przecież to takie było smutne:(

Gość mój ty rogaczu
to może chociaż płakałeś na Epoce lodowcowej, jak dziecko tatusiowi oddawali?:(

niestety nie.... ale ja jestem nietypowy i bardzo wzrusza mnie np braterstwo łączące żółwie Ninja

Gość mój ty rogaczu
a nie była?:o też myślałam że była:o

Gość nick zajentos
Ja plakalem na Krolu Lwie i w dupie mam, czy ktos mnie nazwie ciota czy nie. Bylo tez kilka innych filmow, na ktorym polecialy mi lzy.

Gość mój ty rogaczu
nienawidzę żółwi Ninja

"a ja myślałam ze to była ironia" i tak myślałaś i myslałas i cos nagle wplynelo na Ciebie zmieniajac Twoj tok myslenia... Co to było? Chcesz o tym porozmawiać?

"nienawidzę żółwi Ninja" ja też!!! I dlatego płacze, bo znienawidzone przeze mnie indywidua łączy takie piekne uczucie!!

Świnka morska to co innego... Ten mały futrzasty, gruszkowaty kwiczący stworek nie zrobił nikomu krzywdy, nikomu nie wadził. Żył sobie spokojnie, gryąc trwake i marchewke, wesolo pokwikując i nagle jego żywot został brutalnie przerwany przez mroczną śmierć... Musze isc po ręcznik, bo klawiature zaleje :(:(:(

Gość mój ty rogaczu
😭 biedna świnka:(

Temat jest spoko :P A świnka marnie skonczyla, bo niestety zbyt pozno zorientowalem sie, że świnki morskie.... nie potrafią plywać :P:P tzn potrafią, ale juz po smierci :P

Gość mój ty rogaczu
😭 komiczne jest zadziorny? na prawdę? przecież to taki misio-pysio;)