Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czerwonowłosa

pierscionek dla meżczyzny

Polecane posty

Chciałabym mojemu nazeczonemu kupic pierscionek. Niestety nie mam mozliwosci podstepem sprawdzenia rozmiaru wiec tylko regulowany wchodzi w gre. W jakich firmach szukac? Wazne jest by były one w Krakowie.

Gość okropny pomysł
lepiej kup mu zegarek lub spinki do mankietów.

na odpustach sprzedaja takie regulowane, pierscionek? facetowi? blee

Gość może obrączkę lub sygnet
tylko umów się z jubilerem na możliwość wymiany lub rozciągnięcia.

Gość nie kupuj mu takiej tandety

dlaczego odrazu tandety? Poza tym czy ja prosiłam o wyrazanie opinii na ten temat? Chciałam sie dowiedziec pewnych informacji dotyczacych firm. Dla Waszej wiadomosci, mezczyzni czesto ciesza sie gdy dostaja taki prezent od swojej kobiety. Wszyscy moi znajomi płci meskiej bedacy w zwiazkach maja obraczki/sygnety i bardzo sobie je chwala.

problem polega na tym ze za te 40 zl to ty zbyt wielkiego wyboru nie bedziesz miala...niestety ale takie rzeczy jednak kosztuja.....ale zycze powodzenia...a tak nawiasem to pomysl mi sie podoba i ja wiekszosc moich znajomych nosi sygnety...pozdrawiam serdecznie🌻

a dla mnie jestg to mega kicha. Moj facet sie smieje z takich gosci co nosza sygnety lub obraczki od swoich dziewczyn. Bo te juz mysla ze jak dadza im pierscionek to sa zlaczeni na zawsze. hehe. Wezcie slub to oboje bedziecie nosic pierscionki. A tak to zabawa dla nastolatkow. Tak jak lamane erduszka w podstawowce

Gość kup mu taki wypasiony
sygnet z jakimś smokiem albo herbem rodowym, sezon odpustów się zaczyna, tam jest duży wybór i te 4 dychy wystarczą jeszcze na gustowny gruby łańcuch :classic_cool:

:O myslałam ze takie zeczy to w podstawówkach :D dziewczyno daj spokój takie gadżety to streszny badziew

przestańcie, dziewczyna chce się zaręczyć no to kupuje mu ten \'pierścionek\' :P a tka w ogóle to 40 zł to jakaś SUPEROKAZJA, autorko, jak znajdziesz gdzieś sygnet za tyle no napisz tu koniecznie! :P

Naprawde jestescie tacy tepi?! Wyraznie napisałam, ze chce go dla nazeczonego, czyli, ze oswiadczyny juz były... Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Poza tym od znajomych słyszałam, ze mozna kupic za 40 zł ładna obraczke/pierscionek/sygnet. Tak wogole to skad mozecie wiedziec, ze moj facet nie chce takiej, jak wy to nazywacie, tandety? Jestescie załosni, jak 3/4 osob na tym forum. Jak na razie tylko Marg22 okazała sie normalna.

hej...no tak my jak sie zareczlismy to moj N. sam stwierdzil ze chce obraczke ...ja mam sliczny pierscionek a jemu kupilam obraczke ale dalam 60 cos zl...w aparcie...a sygnety nie wydaje mi sie zeby za 40 zl dostac jakis ..

a poza tym nie wydaje mi sie zeby to byl trend podstawowki..sorki ale jakos brat od mojego narzeczonego 29 lat mial jak sie zareczyl i tez nosil obraczke...wiadomo nie jakas z odpustu ale normalna srebrna ladna obraczke..i wiele innych osob jakich znam

Gość a nie możesz mu kupić
srebrnej obrączki? teraz to popularne, wiele par takie nosi, tylko, że nie sa raczej narzeczonymi... ale sygnet mi się kojarzy z Włochami i mafiąąą :P i facetem po 40. prawdę mówiąc nie znam faceta, który by się ucieszył z takiego prezentu jakim jest sygnet

Gość a nie możesz mu kupić
co do obrączek srebrnych to kup taka powinna być z regulacją, gdzie to nie wiem, ale nawet możesz w środku coś wygrawerować i powinno być fajne ;)

Gość A ile wydal na pierscionek
dla Ciebie skoro chcesz mu kupic badziewie za 40 zl?

Nie wiem ile wydał ale po pierwsze, pierscionki dla kobiet zazwyczaj sa drozsze, po drugie, nie pracuje ( akualnie koncze liceum) i mam ok 40-50 zł. A_tym forum. Jak na razie tylko Marg22 okazała sie normalna. A_nie_możesz_mu_kupić , dziekuje za adresy :) Imili86, bardzo ładna ale w moim przypadku odpada, nie chce sie pomylic w rozmiarze ( tak jak moj facet xD mam pierscionek conajmniej o rozmiar wiekszy) Ja rowniez szperałam po aukcjach ale tam jest niewiele... Jak sie wkurze to poczekam w obraczka az bedzie miał przepustke, wybadam jaki ma rozmiar idopiero wtedy czegos poszukam...

Nie wiem ile wydał ale po pierwsze, pierscionki dla kobiet zazwyczaj sa drozsze, po drugie, nie pracuje ( akualnie koncze liceum) i mam ok 40-50 zł. A_nie_możesz_mu_kupić , dziekuje za adresy Imili86, bardzo ładna ale w moim przypadku odpada, nie chce sie pomylic w rozmiarze ( tak jak moj facet xD mam pierscionek conajmniej o rozmiar wiekszy) Ja rowniez szperałam po aukcjach ale tam jest niewiele... Jak sie wkurze to poczekam w obraczka az bedzie miał przepustke, wybadam jaki ma rozmiar idopiero wtedy czegos poszukam... * mała poprawka

zaobrączkuj gołebia a nie chłopa sygnetem :D autorko do nauki matura tuż tuż moze i chce twój chłopak miec gadzet na palcu sazac po twoim wieku nie jest wiele starszy

skoro macie berac slub to po co chesz mu kupic PIERSCIEN :D skoro ma nosic obraczke slubną

Gość pewnie ja zaobraczkowal bo mu
kazala, na slub kasy nie ma bo ona w liceum a on w wojsku wiec chce zeby wszystkie panny inne widzialy ze jest juz zajety i mu wcisnie badziewie na palec

Gość szczerze odradzam taki zakup
to naprawdę dziecinada. wiem, że jak go kochasz, to chciałabyś taki symbol, ale to ani ładne nie będzie, ani w dobrym tonie. może kup ze szczerego serca bilety do teatru na sztukę o miłości, to będzie romantyczny i wiele mówiący gest.

ja mojemu kazalam sciagnac sygnet (ktory kiedys sobie kupil) za to ode mnie lancuszek dostal:) choc woli swoj zloty grubszy lancuch, heh facetowi nie dogodzisz. ale szczerze, to mi osobiscie nie podobaja sie sygnety na palcach mezczyzny. kojarza mi sie metroseksualnie, choc koledzy z afryki posiadaja sygnety rodzinne.ale to co innego:)

moja matura - moja sprawa wiec z łaski swojej sie nie wtracajcie. To po pierwsze, a po drugie jak juz wczesniej napisałam, czy ja Wam kazałam wyrazac swoja opinie na ten temat? Heh, wydaje mi sie, ze podejscie do obraczek/pierscieni u facetów zalezy od np subkultury. Wsrod osob słuchajacych rocka, metalu , gotyku itp jest to rzecz normalna. Za to nieczesto spotyka sie tego typu ozdoby np u technomaniaków czy hip hopowców. A wracajac do Waszego tematu ( bo mojego to nie dotyczy ), obraczki nie sa dziecinada. Ja w zyciu nie słyszałam zeby dzieciaki w podstawowce sie obraczkowały. A slub bedziemy brac za 2-3 lat. Napewno nie w najbizszym czasie wiec troche ta obraczke ponosi. Myszka83, nawet nie wiesz jak bardzo rozsmieszył mnie Twoj post xD jednak nie bede tłumaczyc dlaczego. A tak wogole to lubie metroseksualnych mezczyzn wiec nie ejst to dla mnie obrazliwe :)