Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czerwonowłosa

pierscionek dla meżczyzny

Polecane posty

Gość szczerze odradzam taki zakup
a to przepraszam, ja jakieś 15-20 lat temu już wyrosłam z podziału mężczyzn na punków, metali czy hipisów. jesli nie interesuje cię moja opinia na ten temat to odpowiem na twoje pytanie bezpośrednio. szukaj pod kościołami pod wezwaniem św. wojciecha 23 kwietnia, będą odpusty ze straganami.

kupcie sobie srebrne obraczki teraz sa bardzo modne.ja z moim facetem tez nosimy za dwie zaplacilismy cos około 75 zl, tez bierzemy slub za 2-3lata i nie przejmuj sie glupimi komentarzami bo jest ich pełno na tym forum :)

szczerze_odradzam_taki_zakup , Ty byc moze ich tak nie dzielisz ale przykro mi, subkultury istnieja i nic na to nie poradzisz. Madziutka, nie chce mukic obraczki mojemu facetowi dla mody, bo ona akurat mnie najmniej obchodzi :) hmm, 75 za dwie...a gdzie je kupiłas? Wogole sie nimi nie przejmuje, niektóre osoby sa tak załosne, ze az smieszne. Ludzie juz nie potrafia komus doradzic, pomóc... musza pojezdzic sobei po kims, wyzyc sie, odreagowac zły dzien.

Gość bo mężczyźni nie dzielą się
na panków, hiphopowców metali i inne tałatajstwo. tak dzielą się chłopcy.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Jestes zalosna i tyle/

Nie powiedziałam, ze mezczyzni sie tak dziela. Stwierdziłam tylko, ze subkultury istnieja. Poza tym chce zauwazyc, ze sposob zachowania w pewnym stopniu łaczy sie z muzyka której sie słucha. Wystarczy odrobina obserwacji otoczenia. Tak na marginesie...hmm... jaby to ujac tak abyscie to zrozumieli jak nalezy, bo narazie ciezko Wam to przychodzi... Mam 19 lat, nie 25, 28 czy 30. Mam wiec prawo miec swoje, byc moze niedojrzałe poglady.

Gość noszenie przez faceta
czegokolwiek na palcu , oprócz obraczki lub autentycznego sygnetu herbowego jest oznaąa zlego gustu ( nie tylko moje zdanie, sprawdz w jakimkolwiek poradniku dobrych manier).Twoj facet, twoj gust - tyle,ze ludzie tak to beda odbierac.

Gość rozumiem że to goth
metal czy inny punk - to kup mu pazur a nie złoty sygnet.

Gość goodmorning
kup mu poprostu rajstopy:) albo kabaretki ponczochy:D tooo takie gotyckie bedzie i modne:D

to ze jesteście młodzi to nie prawo do głupot i złego gustu porostu chcesz by nosił coś na paluchu by był oznakowany ze zajety pozatym taki gest kupno obraczek nawet srebnych to powinien facet a nie kobieta zawsze za niego myslisz

Gość dlatego moj przyszly maz przy
wyborze obraczek stwierdzil ze chce z zoltego zlota bo jest wojskowym i widzi tych zolnierzy zaobraczkowanych metalowym badz srebrnym badziewiem przez swoje dziwne dziewczyny. Wg niego to rowniez wyglada smiesznie.

Gość obrączki ślubne
heh, myślę, że na ozdabianie dłoni mężczyzny będzie czas po ślubie, ewentualnie obrączki w czasie narzeczeństwa, np. z datą zaręczyn. Zostaną na pamiątkę i powiedzmy, że ma to jakiś sens wtedy. Ale sygnety? Skojarzenie nr. 1 MAFIA, skojarzenie nr.2 Facet typu macho, który chce zaimponować innym. A co do subkultur to owszem istnieją i wiążą się ściśle ze stylem ubierania i wyglądu, jak również ze stylem życia a taki styl raczej nie bawi już dorosłych mężczyzn myslących poważnie o założeniu rodziny, znalezieniu dobrej pracy itd...

znalazłam coś, co w ostateczności można dać młodemu chłopakowi: http://wzoryikolory.pl/Pier%C5%9Bcionek-cz%C4%99%C5%9Bci-komputerowe-p-8674.html

albo bateria: http://wzoryikolory.pl/Pier%C5%9Bcionek-cz%C4%99%C5%9Bci-komputerowe-p-8676.html jesli tak się upierasz, to możesz nawet sama dla niego zrobić coś takiego. ale nie ukrywam, że nadal uważam dawanie chłopakowi pierścionka za kiepski pomysł.:P

Zapomnijcie o sygnecie, zle sie wyraziłam. Obraczki_ślubne, myslałam nad obraczka które po wewnetrznej stronie miałaby wygrawerawana date. Tylko, ze jak narazie nie mam na tyle kasy. Moj ojciec, lat 39, do tej pory czasami ubiera sie jak metal wiec to nie jest zaden wykładnik. Poza tym, chyba bym umarła gdyby miała wziasc slub z totalnym sztywniakiem który nie potrafi cieszyc sie zyciem i od czasu do czasu zaszalec... Szczerze_odradzam_taki_zakup, dziekuje za pomysły ale raczej nie o takie cos mi chodziło:) http://allegro.pl/item340814957_obraczka_z_rotacyjna_nakladka_nowosc_r_25.html#photo http://allegro.pl/item340814957_obraczka_z_rotacyjna_nakladka_nowosc_r_25.html#photo Bardziej cos w tym stylu.

Hej, uśmiałam się czytając ten topik :D Dzięki dziewczyny. A co do autorki czy założenie obrączki to jakiś wyraz szaleństwa? Chyba jestem zacofana, ale znam inne sposoby, żeby zaszaleć :D Mi się to nie podoba, kojaży mi się źle i tyle :D

Ja mam 19 lat, nie 20. Okokokokokokoko, Obraczki_ślubne napisała \"A co do subkultur to owszem istnieją i wiążą się ściśle ze stylem ubierania i wyglądu, jak również ze stylem życia a taki styl raczej nie bawi już dorosłych mężczyzn myslących poważnie o założeniu rodziny, znalezieniu dobrej pracy itd...\" Miałam na mysli, ze mozna sie ubierac w jakim stylu sie chce bez wzgledu na wiek.

Gość no ok. ale przecież
sygnet za 40 złotych to musi być odpustowe badziewie. skoro już się upierasz przy sygnecie to odłóż trochę i kup normalny a nie za 40 złotych, luuuuudzie....no chyba że z tombaku...a jednak badziewie

Gość goodmorning
a po co mu obraczka przed slubem???? chcesz go wystraszyc??????

Goodmorning, jak wystraszyc skoro on juz mi sie oswiadczył. W takim razie jest swiadomy do czego sie zobowiazał. Oczywiscie, nie jest to droga bez odwrotu ale to juz cos znaczy.

autorko wg ciebie 75 zl za 2 srebrne obraczki bez wydziwien to duzo czy malo??kupilismy je u jubilera :)

autorko to ze sie oswiadczył niczego nie dowodzi !!! ja byłam w 5 letnim zwiazku i po zareczynach ale uciekłam od chłopa !!!! bo własnie na siłe coś chciał osiagnąc

Madziutka - oj, to za daleko! Zdecydowanie :) Myszka83, ale ja nie chce niczego na siłe. On pierwszy zaczał rozmyslac o wspolnej przysżlosci, zaplanował kiedy zamieszkamy razem itp wiec to nie ja jestem w tym zwiazku napalona tylko on :) Poza tym jak sie dowiedziałam on chciałby dostac ode mnie obraczke.

no jesli zadeklarowa że chce nosic srebną obrączke od ciebie to inna sprwa :) ale nie sygnet :O