Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjjj

pytanie o solarium

Polecane posty

Gość ojjjjj

łóżko opalające od brązującego? i czy ktoś korzystał z łóżka avangarda?

Gość ciekawawstkkka
A mam pytanie, czy jak idziecie do solarium to ta "góra" się sama zamyka?? Czy ręką to ciągniecie do siebie?? No niestety niegdy nie byłam i nie wiem. Wiem, że dusi się guzik aby się włączyło, ale z tą klapą jak to jest??

Brązujące to takie, po którym nie masz zaczerwienionej skóry po opalaniu tylko od razu brązową. A z tą klapą to zależy od łóżka, ale pani w solarium sama ci powie co masz zrobić jak powiesz, ze jesteś pierwszy raz :)

Gość ciekawawstkkka
No właśnie nie jestem pewna, bo moja znajoma jak była pierwszy raz to pani jej nic nie powiedziała!! A teraz z tą znajomą się nie spotykam, a przecież nie zadzwonie z takim pytaniem ;) Ale z reguły jak jest? Sama się zamyka (jak grób) czy trzeba ręką jakoś?

Hehehe jak grób :D trzeba ręką zamknąć :) tam jest taki uchwyt. No chyba, że to jest jakieś szczególne ''łóżko'' ale nie sądzę. Sama się zorientujesz na pewno:)

Gość Jumper
normalnie ...lapiesz za wajche i zamykasz...ale problem nie moge:/

Gość ciekawawstkkka
hehe dzięki czyli najpierw się zamyka a potem GUZIK power ;)

Gość Jumper
tak :)

Gość gwiazdka54
Mowisz tam ze jestes po raz pierwszy zeby wytlumaczyla Ci co i jak! Odezwac sie boisz?!

tak, ja korzystałam z avangardy! fajne :) (przynajmniej, to u mnie ;) bo to od lamp też zależy) co to tego zamykania łóżek - kocham jak w solarium nikt nic nie tłumaczy, wierzcie mi, juz tam nie wracam! pracownik solarium powinien przy pierwszej wizycie, wszystko wytłumaczyc, zapytac o leki i w ogóle! a nie skasowac pieniążki i tyle!

Gość głupolu
guzik START

Gość Aeela
Jak byłam po raz pierwszy w solarium to powiedziałam, Jej, że jestem pierwszy raz i nie wiem o co chodzi, a ona zamiast coś wytłumaczyć to powiedziała \"a na ile minut?\" a ja \"yyy 8\" i powiedziała, że mam 3minuty na położenie się na łóżko i samo się wszystko włączy!!!!!!!!!!!!!!!! I co się okazało?? Tak włączyło się, ale ta jak to mówicie klapa się nie zamknęła!!! I z otwartą klapą się opalałam!!!!!!! hahahahah Ale następnym razem spytałam sie już dokładnie (była inna) ;) Tak więc nie dziwcie się, że ludzie się pytają!