Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paooolaaa.

czy jedzac bardzo malo...

Polecane posty

Gość paooolaaa.

tak ok 1000 kcal dziennie i prowokujac wymioty dodatkowo to mozna to nazwac bulimia?? I czy robiac tak schudnie sie?? czy to tak jakby sie wogole nic nie jadlo skoro si to potem zwraca?? I Jesli nie ma napadow obzarstwa??? Nie jedzcie zaraz po mnie bo to nie o mnie chodzi.

Gość Bellissa
praca, studi to stres i bedziesz laska jak nic:P u mnie tak to działa 2-3 dni i mam swoja wage;)

ale o co ci chodzi? jak chcesz schudna, to jest na to zmostwo zdrowych sposobow, jak chcesz sie wyleczyc z bulimii, to idz do lekarza :o

Prowokowanie wymiotów przez dłuzszy czas niezalenie od tego ile sie je mozna nazwać bulimią.Bulimiczki nie zawsze są chude.

tak to jest bulimia.moze i schudniesz,chociaz podobno niektore bulimiczki nie chudna bo nie wyrzygaja wszystkiego co zjadly...nie pakuj sie w takie swinstwo..:-0 :-0 wystarczy poczytac ze to okropna choroba:-0

Gość paooolaaa.
nie, tu chodzi o moja glupia znajoma, podejrzewam ze ma bulimie ale ona nic nie chudnie. Zreszta mieszkamy razem i raczej sie nie obzera tylko je malutko jak ptaszek, wiec juz nie wiem co o tym myslec

Gość paooolaaa.
no tak myslalam, tylko co ja moge, jak nawet sie nie przyjaznimy, nie lubie wtykac nosa w nie swoje sprawy ale jestem pewna ze ona wymiotuje po jedzeniu na 1000 % dzieki za odpowiedzi..

Gość paooolaaa.
jestem gruba. moja nadwaga to ok. 23 kg wzgledem wzrostu. musze schudnąc a to takie trudne.

Musisz dzialac...nie poradzi sobie z tym sama.Musi wiedziec,ze jest ktos komu moze ufac i kto,mimo wszystko bedzie przy niej stal.Ja wyszlam z bulimi po prawie 8 latach!!!Nie chudlam...waga stala w miejscu.Bzdura jest,ze dzieki temu sie chudnie.Jedyne co osiagnie to wieczne poczucie winy i obrzydzenie do siebie!!!Ta choroba wyniszcza,zarowno fizycznie jak i psychicznie.Dzis waze 47 kg przy wzroscie 160 cm.Jestem zadowolona...ale wciaz sie boje,ze to pieklo sie dla mnie jeszcze nie skonczylo:(