Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedojrzaly partenr

Moj facet pomimo 28 lat jest niedeojrzaly, czy ktos tak ma??

Polecane posty

Gość niedojrzaly partenr

wszystko na mojej glowie, od spisywania licznika po rachunki i umycie samochodu mam dosc.......

Gość to leń
a dojrzałość to pojęcie duchowe czyli masz leniwego egoistę

Gość niedojrzaly partenr
gadalam z Nim nie pomoglo ja chce juz miec dziecko...:(

skąd ja to znam moj ma 25 ale to duuuże dziecko tragedia właśnie pracuje nad ucieczką ale nawet to do niego nie dociera on ciągle mowi ze sie zmieni a wszystko stoi w miejscu poprawy brak odejścia nie przyjmuje ... masakra

Gość moj odejsca tez nie przyjmuje

jak znajdziesz jakis sposób to daj znać bo ja juz nie mam pomysłu ...

Gość agam999
Jak ja Cię dobrze rozumiem. Tyle tylko, że mój ma 30 lat. Totalny dzieciuch. Ja robię wszystko -załatwiam wszystkie formalności, łącznie z zakupem mieszkania czy samochodu. Sama myję samochód, pompuję koła, kopię w ogródku, podlewam 1000 metrową działkę. Czego ja nie robię... On nie potrafi nic. I gdyby nie to, że jestem z nim kilka lat i też już strasznie pragnę dziecka to rzuciłabym go w cholerę.

Gość niedojrzaly partenr
jest niedojrzaly bo ma zielonego czlonka

Gość nineczka212
ej, ja dzisiaj z takim zerwalam. to jeszcze dzieci. chcesz miec dziecko z dzieckiem, czy z kims kto jest dla ciebie partnerem i pomaga znosic trudy codziennosci? piotrusiom panom mówimy NIE.

Gość moj odejsca tez nie przyjmuje
ufffff

ho ho powiedziałam NIE już nie raz a on nadal do mnie przychodzi mowi ze sie ułoży mama mia chyba jedynie jakby mnie z innym zobaczył to by dał spokój chociaż nie wiadomo ... ale zdrada w moim przypadku nie wchodzi w gre nie potrafiłabym z tym żyć

Gość wodka wodka wodka
Załozyłam podobny temat nie potrzebjie wiec wpisze tutaj Dzisiaj nie wytrzymałam i sie wydarlam. Ale do tego moj kochas w zyciu swoim nie przybił ani jednego gwozdzia,nigdy nie tapetował,nigdy nie umył ani jednego garnka. Dostalismy mieszkanie i oprocz tego ze w szedl w przegladarke jak sie tapetuje to wszystko. Oprocz tych wad jest jest super facetem,ale mam doła co dalej.na pomoc rodziny,znajomych nie mozemy liczyc mieszkamy za granicæ. Jakies pomysly? Tak sie wydarłam iz wyszedł do pracy z 20 minut wczesniej,teraz mi glupio . 20:50 wodka wodka wodka czy faceta ktory ma 38 lat mozna jeszcze zmienic,wychowa¢?

Gość czy 38 letnia babe
mozna jeszcze zmienic, wychowac? najlepiej tak, zeby nie mędziła nad uchem i sama zrobila to, co wg. niej wymaga zrobienia...

Gość wodka wodka wodka
no fajnie tylko ja mam 28 latek.

Jak dobrze wiedzieć że nie jestem sama widzę ze wiecej sie tego po ziemi pałęta :) trza obmysleć plan i wdrozyc w zycie ojojojojoj twardym trza byc nie miętkim zaraz go biore w obroty

Gość nineczka212
Do wodka wodka moja siostra ma 36 lat, mezatka jest od 10. jej maz to taka troche ciota, ona dyktuje wszystkie warunki, poczawszy od tego , gdzie zegar powiesic, a konczac na tym, jaki dom kupic. i co mi powiedziala ostatnio? W życiu faceta nie wychowasz! przez 10 lat zmienil sie minimalnie, chociaz wydaje sie, ze taki ma "ustepliwy" (nie wiem, czy jest takie słowo:-P) charakter. jakimi ich Pan Bog i mamusia stworzyli, takich ich bedziemy miec, ale my.

Ja mojego wlasnie wywalilam z domu... Mieszkamy za granica i nie mam nikogo, spijam winko i nie wiem co dalej, nie mam co robic, zawsze On zajmowal caly moj czas, zawsze mial z czyms problem A teraz.... Mam 25 studiuje, mam dobra prace za granica, otwieram biznes.. a On?? na bezrobociu od stycznia, bez jezyka ale kocha mnie bezgranicznie....ehhhh

Gość też coś - fryderyki oglądam
Ej, laski - po co chcecie mieć dziecko, jak któraś pisała - przecież już macie... Dwudziestoparoletnie, ale dziecko. :O

polewam polewam:D:P naprawde nie wiem co dalej zmarnowalam poltora roku, zawalilam niemalze studia na wieczne nianczenie tego osobnika cudem zdam chyba pace licencjacka zamiast sie uczyc zapijam sie .....masakra ale od jutra mocne postanowienien poprawy:D:D:D:D dieta , nauka i takie tamP:P On nie ozumie , chce wrocic

Ja zmarnowałam 6 lat :( dołujące ale prawdziwe ślepota poprostu mam nadzieje ze przez to wszystko nie straciłam życia zobaczymy i obym nie została stara panna najlepsze lata życia poszły sie paść ... ale bedzie dobrze myśle ze jakis normalny człowiek jeszcze stanie na naszej drodze

Gość wodka wodka wodka
Ja dzisiaj nie wytrzymalam zrobilam drinka i wygarnelam ale problem zostal co mam kurwa te mieszkanie wirtualnie wyremontowac.

oooo zbliża się ide przyszykować mowę mam nadzieje że ostatnią trzymajcie kciuki oby to pojął wreszcie ...

dziewczyny , a moze to nasza wina?? moze pozwalamay na zbyt wiele??nianczymy??? wyreczamy??+ hmmmm?? jak to jest??

Gość wodka wodka wodka
Moj wlasnie zadzwonil z pracy ,mily grzeczny z gotowym planem remontowym mowie wam strach sie bac..;))