costerco 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 http://www.turn-off-tv-for-tibet.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gicior Napisano Kwiecień 7, 2008 Gówno to da!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
costerco 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trelek Napisano Kwiecień 8, 2008 Popieram! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość je tez ja tez Napisano Kwiecień 8, 2008 popieram jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tesh Napisano Kwiecień 10, 2008 ja tesh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość encorie Napisano Kwiecień 17, 2008 I tak bym nie oglądała, wszystko i tak już dawno jest ustawione. W dzisiejszych czasach nie istnieje coś takiego jak sprawiedliwa rywalizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość super pomysł Napisano Kwiecień 22, 2008 popierAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojaveeeeeeeeeeeee Napisano Kwiecień 22, 2008 up Popieram bojkot.Liczy się każdy głos.Wyłączcie tv.Przesyłajmy smsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach