Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
m26m

mała gastronomia w przyczepie

Polecane posty

witam przymierzam się do otwarcia małej gastronomi w przyczepie(frytki, hot-dog, zapiekanki) (bez stolików sama budka) mam już na oku przyczepę i za sobą pierwsze wizyty w urzędach, z których niestety pobrałam tylko niezbędne formularze bo panie z sanepidu odsyłają do pań ze starostwa i odwrotnie (odnośnie legalizacji lokalizacji).Przyczepę chce postawić na swojej działce, na której stoi już budynek mieszkalny ze wszystkimi mediami.Jaka powinna być ta przyczepa aby już jej nie modernizować i remontować? Jakie dokumenty muszę zgromadzić aby uzyskać odbiór sanepidu? co jest potrzebne do zalegalizowania lokalizacji(mapki itp.) bede bardzo wdzięczna za wszelkie porady. proszę o kontakt KASJA82, stogosie,blogoda,Gosieńka11 lub inne osoby, które się tym zajumują i mogą coś poradzić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×