Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkikiki25

O Nim

Polecane posty

Gość kkkkikiki25

Kocham go całym sercem, gdy patrzę się na niego czuję się najszczęśliwsza na ziemi...gdy budząc się rano widzę jego uśmiechniętą twarz..., gdy tuli mnie w ramionach, gdy trzyma moją dłoń-On-Mój skarb, mężczyzna, którego kocham...musiałąm to napisać...teraz jest daleko, ale ja zawsze o Nim myślę o myślą o Nim oddycham...ciężko mi, gdy jest tak daleko

Gość o karwia
jak mozna kimś oddychac? co za kretynskie teksty. czy ty jestes dziewczyno oddzielnym organizmem czy tez siedzisz mu na plecach? taki ciezar lepiej z plecow zwalic bo mozna sie pod nim załamac :P

Gość Stefan Gitatra
zawsze bylo to dla mnie smieszne.... az nagle trafilem na osobe przez ktora jestem najszczesliwszy na swiecie! nie sadzilem ze facet moze sie az tak zaangazowac... i tak chciec sie zmienic by bylo dobrze! Wyjazdu sobie nawet nie wyobrazam, bo bedac w pracy to tesknie jak tylko mozna...

Gość kkkkikiki25
Nie , nie siedzę mu na plecach, zwłaszcza,że nie widzimy się średnio 3 m-ce i nawet kontakt sms jest czasami niemożliwy... nie jestem kobietą bluszczem...napisałam po prostu, co czuję... Chociaż jestem oddzielnym organizmem On jest częścią mnie... też myślałam, że nic takiego mnie już nie spotka, a trwa już ponad rok...

Gość kkkkikiki25
hmmm Jak już wraca to też nie możemy jednego dnia wytrzymać bez siebie, dlatego to jest trudne-taka rozłąka