Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym mam myślec

co o tym myślec...

Polecane posty

Gość co o tym mam myślec

wczoraj znajomy z pracy widząc ze mam zły humor chciał mi go niby poprawić, przytulił mnie mocno i pocałował w policzek, ale celował w usta. gdybym nie odwróciła głowy...:o dzisiaj rano mój przełożony podszedł do mnie stałam tyłem do niego złapał mnie i podniósł do góry:o opierdzieliłam obu, powiedziałam ze sobie nie zycze...:o zastanawiam sie czy mam o tym powiedziec facetowi, wiem ze się wkórwi i nie wiadomo jak to by sie mogło skończyć. juz kiedyś ten znajomy od poprawy humoru zapraszał mnie do siebi epod nieobecnosć zony,:o nie zgodziłam się oczywiscie!!to było zanim poznałam mojego chłopaka, powiedziałam mu o tym a on stwiedził zę następnym razem jak nie będzie zaczepiał to dostanie:o kurde no...

Gość prowakacja

Gość co o tym mam myślec
chciałabym zeby to była prowokacja...:o

Gość powiedz chłopakowi
niech im gębę obije i zmień prace-jak się szanujesz.

a tam będziesz latać na skargę do chłopaka, powinnaś to sama załatwić chłopak ci jeszcze poźniej wypomni że sama tego chciałaś albo prowokowałaś

Gość co o tym mam myślec
ta praca to był szczyt moich marzeń:o tutaj można tylko iść do przodu:o nie chcę zeby on im gęby obijał, po co mu problemy przez starych napaleńców:o

Ciekawe, dlaczego miałaby zmieniać pracę ze względu na znajomego z pracy. Przełożony to trudniejsza do załatwienia sprawa, ale jeśli ma swojego przelożonego to... Jeśli to się powtórzy, to powiedz swojemu facetowi.

Gość co o tym mam myślec
powiedziałam ze nie zyczę sobie takiego traktowania, to przeprosił i powiedział zę juz nie będzie:o jest jeszcze 3 facetów wyzej... jeden z nich też slini mi recę na powitanie:o z tymi facetami to tak jest:o pojawia sie młode mięsko na widoku to zaraz trzeba sie ślinić:o

jestem jedyną kobietą w firmie, gdy zaczęłam pracę (z natury jestem raczej miłą osobą... chyba) też faceci się slinili ale szybko sie dowiedzieli, że tak byc nie może i teraz nie mam problemów z nimi (chociaż czasem bywałam chamska wręcz) z obserwacji wiem, że niektórym kobietom odpowiada taka adoracja wielu facetów

Gość co o tym mam myślec
wiesz, ja włąśnie staram sie tez tak robić, ale pracuję tu od pól roku, jestem najmłodsza, srednia wieku tutaj to jakieś 40 lat a ja mam 23...juz mnie to denerwuje i też zaczynam byc chamska wobec takich zachowań, ale wiesz jeszcze trochę się boję, nie mam umowy na stałe, a na pracy tutaj mi bardzo zależy,

Gość grubaodzawsze
Typowe dla facetów ok.czterdziestki zachowania wobec młodszych kobiet.

Gość grubaodzawsze
Jeśli nie będziesz oponować będą coraz śmielsi.

Gość co o tym mam myślec
staram sie to robic