Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenon tartakowski

Mowicie zejestesmy wzrokowcami a same lecicie na wyglad

Polecane posty

Gość zenon tartakowski

widze co sie dzieje, jestescie z pustymi kolesiami, karkami w dresach itd itp... pozniej tacy was olewaja, zdradzaja a wy i tak za nimi latacie bo przeciez to takie ciacho:-o nie zauwazacie innych tylko takich wlasnie maczomenow a pozniej narzekacie na nich, idziecie sie wyplakac w ramiona takich zwyklych szaraczkow jak ja a potwm zamiast dac szanse takiemu jak ja to znowu wybieracie sobie takich "modeli" :-o i historia zatacza kolo... Po co to wszystko ? po co nam sie wyplakujecie skoro pozniej macie nas w dupie ? tylko do tego jestesmy wam potrzebni ? i nie mowcie ze nie patrzycie na wyglad bo to czysta hipokryzja

Gość a to zbieg okolicznosci
zadna cie nie chce bos brzydki jak noc? mowi sie trudno. takie sa prawa natury.

Bo prawda jest taka ze laski wola tych drani :-P i dopoki nie zraza sie porzadnie to tak wlasnie robia....Ja sama mam preferencje do takich \"niegrzecznych\" .....Ale nie wszystkie laski tak maja -nie generalizujmy.Tak samo kolesie \"wiekszosc\" leci na wymalowane lale,z tipsami,na szpilach i w mini...Takie zycie....Mlodzi ludzie najczesciej zwracaja uwage na wyglad i zarowno dziewczyny jak i faceci.....

Gość i znowu to samo
nie na wyglad tylko to cos:)

To o tych karkach, to jakiś mit :O U boku mięśniaków widuje się tylko solarotipsiary. Wniosek: to Ty, Zenek, nie zauważasz innych niż wyżej wymieniony podgatunek ludzi, więc sam sobie jesteś winien :D Znajdź sobie szaraczkę, bedziecie do siebie pasowac :D

Gość lubie dlugie kreski
lepiej pobyc krotko z kims kto jes fajny i interesujacy niz cale zycie z jakas ciota:-p lepiej krotko plawic sie w luksusie niz cale zycie taplac sie w gownie :-o

Gość prowizorka
A ja mam faceta dobrego, kochajacego i nigdy nie mialam ciagat w strone tych zlych. nie wiem wogole kto wymyslil ten stereotyp ze jak jest dobry to nudny. ja z moim ukochanym nigdy sie nie nudze a do tego jestem szczesliwa bo wiem i wiele razy mi udowodnil, ze moge na niego liczyc. p.s i jest bardzo ladny:))

Gość i znowu to samo
wlasnie z tymi karkami to mit!!!!

Gość prowizorka
Ja mysle ze duzo ludzi myli pojecia dobry kochajacy z byciem ciota. a jedno z drugim nie ma ze soba nic wspolnego. Facet moze byc dobry i byc FACETEM. Miec swoje zdanie, byc w miare pewnym siebie i przedsiebiorczym (nie bac sie wyzwan) co nie przeszkadza w byciu tez dobrym i kochajacym czlowiekiem. A ciota to po prostu taki co nie radzi sobie w zyciu.

Gość to sie narobilo
ale ci co maja to "COŚ" sa z reguly tacy niegrzeczni troche:) i do takich mnie ciagnie najbardziej , sa mili dla kobiet itp. ale maja takie cos ze skurwysyna

Gość to sie narobilo
Beszeket -- gdzies ty sie uchowal?? na swiecie tylko dupki i egoisci maja dobrze

Gość prowizorka
zwycieza normalnosc