Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość somebody in the next car

jaka zabawke kupic na chrzciny 7-miesiecznemu chlopczykowi??

Polecane posty

Jestem chrzestna, chce kupic zabawke- zeby to byl prezent DLA NIEGO i mogl z niego korzystac :) Mama jego to moja siostra :) wiec luzik- nie mam cisnien i jakiejs schizy z tym co na prezent, bo jestesmy sobie bliskie, ale co polecacie? Myslalam o takiej zyrafie z Fisher Price.. 130zl na allegro kosztuje.. I jak narazie to jedyny moj pomysl.. No chyba, ze macie inne pomysly poza zaabwka? :) Dzieki

prosze, pomozcie

blondyna- niestety takie do wozka on juz ma a te pozostale zabawki to dla starszych dzieciaczkow :(

ten piesek nie - on jest cały pluszowy i bardzo bezpieczny - Jas go dostał jak miał pół roczku i jeździ z nami a aucie

nie wiem o jakiej żyrafie piszesz. jeśli o ten na klocki to ja nie polecam. Moja ją ma i się nia nie lubi bawić. klocki fajna sprawa ale zyrafa jej zupelnie nie interesuje. za to polecam "grający uczący" kupilam jej go jak miala coś 4 miesiace i do dziś się nim uwielbia bawić :) http://www.allegro.pl/item336093036_fisher_price_grajacy_uczacy.html do tego można dokupić takie klocki http://www.allegro.pl/item342381493_fisher_price_aktywne_klocki_nowosc.html albo te z różnymi przedmiotami w środku i bedzie super prezent :)

ale czytyjesteśpewna że chcesz daćzabawke? myśle że rodzice wiedzą czego potrzeba dziecku i sami by woleli kupić prezent. chyba że masz jakieś powody by nie dawać pieniędzy. Ale już zamiast zabawki może zakup ubranko, albo jakiś ładny medalik by miało prawdziwa pamiątke albo specjalny album pamiątkowy

tyna- rodzice jego to moja siostra i jej maz! W zyciu nie wzieliby ode mnie pieniedzy :) z reszta sporo ich maja :) to by bylo wrecz żenujące, jakbym miala im dac kase. Ubranek mu juz bardzo duzo kupowalam, wiec chcialabym zabawke, zeby to ON cos mial z tego, a nie rodzice- w koncu to jego swieto. A rodzicom nieczego nie potrzeba- maja fotelik wysoki, lezaczek, hustawke i wszystkie tego typu peirdoly. Moge kupic i zabawke i medalik np.- tylko wlasnie nie wiem jaki medalik dla chlopca? :O zeby nie byl jakis taki "dziewczęcy"

Gość 7 miesiecy i dopiero
go chrzcza? co za bezboznicy!!! jak mozna tak dlugo czekac!!!!!!

chcialabym kupic jakas porządna jedna zabawke a nie 3 małe.. takie male to mu daje na codzien.. Ehh.. juz sama nie wiem a chrzciny za 2 tygodnie :( musze dzis cos wymyslic. Help!

nooo :D bezbożnicy, jakich mało :D 🖐️

Gość ja sie zgadzam
ze rodzice to sa bezboznicy. gowno im powinnas dac i dziecku bo na nic nie zasluguje . powinnas przynajmniej 2 stowy rzucic na tace i do spwoiedzi. i nigdy z tymi rodzicami nie rozmiwaij bo to istni grzesznicy.

a ile pieniędzy chcesz przeznaczyć? ja mogę polecić: http://allegro.pl/item336149049__bk_fisher_price_ciezarowka_z_klockami.html synek dostał ta ciężarówkę na gwiazdkę i od tego czasu codziennie się nią bawi http://allegro.pl/item339835154_chicco_autko_4w1_od_9m_do_3lat_wys_12h_ekropka.html to mamy dopiero od niedawna, ale wiem, że znajoma kupiła córeczce wcześniej i mała uwielbia

Gość do mamani
a co to jest jezdzik? pzrestan nowe slowa wymysleac.

ja sie zgadzam-> tak tak, oczywisce :D MaMani- ja mysle, ze na rowerek/jezdzik on jest jeszcze za malutki.. Dopiero pod koniec wrzesnia skonczy rok a wtedy juz sie zimno zrobi.. takze to chyba neizbyt trafiony pomysl, w kazym razie bardzo dziekuje :) A sama masz dziecko? ile ma miesiecy/latek? I jakie prezenty dostalo na chrzciny?

Gość wstydzilabys sie tutaj
propagowac takie anty-katolickie zachowanie...

miło widziec że niektórzy rodzice chrzestni się interesują chrzesniakami. medalik to bedzie symbol a jak pujdziesz to złotnika to ci pomoże wybrać. co do zabawki to 7miesięczne dziecko jakoś jeszcze poszaleć niemoże i zazwyczaj interesują go łyżeczki garnki i takie tam, ale stolik edukacyjny jest ekstra o dziecko dotyka i wali i to dźwięki wydaje.

mam córeczke. ma teraz roczek. chrzciliśmy ją jak miala niecale 3 miesiace dostala ubranka, album na zdjecia, medaliki, łańcuszki, kolczyki a od chrzestnej dostala srebrny smoczek z miejscemna pierwszy mleczny ząbek :) Raczej takie pamiatki niż zabawki. a jeśli chodzi o rowerek to jeśli twoj siostrzeniec już umie siedziec to jest to idealny prezent bo no moja ma rowerek i ma taką wkladke dla maluszkó ze dziecko z niego nie wypadnie. świetna sprawa naprawde :) ty kierujesz i wozisz maluszka a dziecko sobie siedzi i wciska melodyjki :) jak podrosnie mozna zdjąc wszystkie zbędne elemnety i zostanie zwykly rowerek. Moja ma taki http://www.allegro.pl/item342930200_sliczny_rowerek_konik_w_kolorze_pomaranczowym.html

ania- ta ciezarowka Fisher'a mi sie podoba :) Ale sluchajcie co z bizuteria taka na chrzciny? no bo w koncu jestem chrzestna wiec powinnam dac jakas pamiatke, ktora mu zostanie na zawsze? a na tym w ogole sie nie znam :O