Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość somebody in the next car

jaka zabawke kupic na chrzciny 7-miesiecznemu chlopczykowi??

Polecane posty

mamani alety kiedyś mówiłaśo pianinku z fiszera i myśle że to rewelacja bo dźwieki wydaje a dziecko się nie natrudzi żeby nacisnąć a jeszcze jak będzie świeci

Gość bizuterie dla chlopaka
???????? co to? rodzina cyganska czy jak???!?!!?!?

kurcze nie wiem.. Jego rodzice sa zdecydowanymi przeciwnikami chodzikow ( ja tez!) i boje sie, ze ten rowerek to troche za wczesnie jednak... A ta zyrafa teraz jak tak patrze to tylko sie wrzuca pilki, jakis dzwiek wydaje i to wsio :( w sumie nuda. No niestety w takim wieku z zabawkami poszalec jeszcze nie mozna, bo maluszki "niekumate" biedactwa :P Ciezarowka mi sie podoba bo jest fajna i taka chlopieca :)

no wlasnie ja jestem zdecydowanie przeciwnikiem bizuterii :O u facetow :) ale chyba powinnma dac jakas pamiatke, ktora mu pozostanie?? A to pianinko to jakie to? :) moze bym kupila ciezarowke i pianinko? :)

ten kocyk to właśnie by miał jakąś pamiątkę, a nie chcę kupować nic z biżuterii

mamani też mówiłaś przed chwilą o srebrnym smoczku na pierwszego ząbka, a medalik jest super bo i tak może dostać na komuniepotem ale wcale niemusi go nosić ale symbol jest to raz a dwa będzie wiązał z tym uczucia a zabawki i inne rzeczy odejda w odstawke. ten kocyk teżfajniutki- to pamiątki a nie cygańskie poglądy

Gość gość
Myślę, że spokojnie możesz kupić mu zabawki, które będzie używał teraz, ale też takie, którymi będzie mógł bawić się jak podrośnie. Myślę np. o czymś takim: https://dodobabies.pl/pl/p/Magnetyczna-ukladanka-Ubrania/187. To zabawka, która też rozwija dziecko, na pewno przyda się na różnych etapach rozwoju.