Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ilewody

Ile pijecie litr贸w wody dziennie?

Polecane posty

Ja wypijam okolo 2 l wody, czasami wiecej. Zauwazylam,ze zaden sok, zadna herbata nie gasi pragnienia tak jak woda.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dekabrysta
6 szklanek czystej wody pokrywa zapotrzebowanie dzienne na wod臋 a jest ona zawarta te偶 w owocach i innych p艂ynach.Oczywi艣cie to si臋 zmienia w zale偶no艣ci od aktywno艣ci ale bez przesady z takim wlewaniem w siebie tylu p艂yn贸w. Przecie偶 wyp艂uczecie wszystko doszcz臋tnie z organizmu !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cyganek
dawid cygan kostecki mia艂 diete w kt贸rej musia艂 wypi膰 17 litr贸w dziennie wody + zje艣c jeden posi艂ek z piersi kurczaka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trudno mi powiedzie膰 ile, ale mamy w domu nawet co艣 takiego - http://www.aquasolution.pl I genialnie sie to sprawdza. Og贸lnie raczej staramy si臋 wszystkich w domu zarazi膰 piciem wody i jak na razie to nam si臋 udaje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 litry 1,5 do 2 l woda 1 l inne p艂yny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie bardzo r贸偶nie, staram sie 2,5-3 litry. Ale pije wode soki, jest teraz taka dobra woda od Tymbarka h2o z owocami. Naprawde smaczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wody, wypijam mniej wi臋cej 2l, mo偶e 2,5l dziennie jak jest gor膮co i jest to zwyk艂a warszawska kran贸wka, poza tym oko艂o litra innych p艂yn贸w, np 2 kawy, herbata, jaki艣 sok

Udost臋pnij ten post

R贸偶nie bywa. Nie zaprzeczam, 偶e wypicie 2l wody to dla mnie du偶o i niecodziennie si臋 udaje, ale zazwyczaj wypijam co najmniej 1,5l + zielona herbata 1-2 szklanki dziennie

Udost臋pnij ten post

Oj sama mia艂am z tym problem. Woda jest bardzo wa偶na dla organizmu, zauwa偶y艂am, ze kiedy pilam zbyt ma艂ow wody to robi艂y mi sie wory pod oczami, poza tym moja sk贸ra by艂a przesuszona oraz nie prezentowa艂a si臋 zbyt 艂adnie. Wprowadzenie regularnego picia wody do diety znacznie poprawi艂o wyglad mojej sk贸ry 馃檪 Wydjae mi si臋, ze jest to kwestia przyzwyczajenia. Je艣li przyzwyczaimy organizm do regularnego picia wody to potem sam b臋dzie si臋 tej wody domaga艂. Mo偶na doda膰 do smaku arbuza czy cytryn臋 ( na poczatku zawsze sobie dodawa艂am bo mialam problemy z wypiciem samej wody).

No i polecam regularnie oczyszca膰 organizm dla zdrowia. Sama ostatnio przekona艂am si臋 do plastr贸w oczyszczaj膮cych. Takie plastry mo偶na zamowi膰 w Aura Herbals聽https://auraherbals.pl/

Udost臋pnij ten post