Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidia1234

czy poronilam...

Polecane posty

Gość lidia1234

dziewczyny wiem ze to nie mily temat ale prosze powiedzcie jakie sa objawy poronienia?

Gość pierwszaaaaaaaaaaa
To zależy jaki miesiąc itd. Zazwyczaj niepokoić powinny cię krwawienia, upławy itp.

Gość lidia1234
jestem w 4 miesiacu.. mam bule brzucha.. czy zawsze konczy sie to zabiegiem w szpitalu?

powinnas jak najszybciej zglosic sie do szpitala to bole moga byc poczatkiem poronienia , ale jest zawsze szansa na uratowanie . poronienie (w moich przypadkach) zaczyna sie np. od plamienia , bol podbrzusza - jak skurcze , krwotok

co masz na mysli piszac czy konczy sie w szpitalu? jesli chodzi ci o poronienie ktore znaczy koniec dla dzidzi to tak bedziesz musiala miec zabieg łyżeczkowania w szpitalu . tylko do 8tc moze sie obejsc bez zabiegu . ja coprawda bylam w 11tc ale u mnie wszystko sie wyczyscilo same bez koniecznosci pobytu w szpitalu

Gość ..lll
a mi sie zdaje ze to schiza ciazowa a nie ciaza w 4tym miesiacu, bo zadna normalna kobieta nie pytalaby sie na forum tylko dzwonila o lekarza - i nie z taka lekkoscia, jakby o fizjologii zero wiedziala... a jesli to nie podpucha, to autorce radze zrobic rozbieg i glowka o sciane z calej sily, potem telefon do lapki i dzwonimy do lekarza, jesli cos sie dzieje a jak sie zaczynaja skurczecyz plamienia to nie czekamy tylko J-E-D-Z-I-E-M-Y-D-O-S-Z-P-I-T-A-L-A Nie wierze, ze laska w 4 miesiacu nie wie ze dziecko ma juz kilkanascie cm od glowki do pupy, wiec poronienie w tym przypadku wyglada jak porod przedwczesny i KONIECZNIE trzeba jechac do szpitala, az mnie dziwia takie durne pytania a jeszcze bardziej takie durne mysli przy przy bolu brzucha ktory moze siadczyc chocby o wzdeciach