Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

candywoman

Co założyć do butów w takim kolorze?

Polecane posty

Mam ochotę na czółenka, na obcasie w kolorze zielonego jabłuszka (soczysta, zywa zieleń) do tego lakierowane. Ale nie chce kupować torby w tym samym kolorze, bo nie lubię dobierać dodatków \"w kratkę\". Co będzie pasować do takich wiosennych butów? Czy np, czarne, kryjące rajstopy nie będą się \"gryzły\"? Jakie dobrac dodatki? Pomocy dziewczynki :)

Gość qqqqqqqqqqqw
zapytaj Jacykowa

raczej mi nie odpowie, bo on "nie ubiera biedoty":D a ja nie szukam porad stylisty, tylko kogoś kto nosi takie zywe kolory zwykle ubieram stonowane barwy, czasem cos zywego, ale nigdy nie miałam zielonych butów:)

Gość guta
mnie nie podobaja sie jasne buty do czarnych rajstop- takze jasna kiecka z czarnymi rajstopami- nie! ale widzę,że tak chodzą,cóż można byc modnym mimo wszystko......ja takim zestawom nie hołduję

Gość guta
fajnie gra jasna zieleń z ciemną(ciemniejszą) także fiolety z zielenią niezłe,a zawsze wszelkie beże i brązy....

Gość placzaca wierzba
JA BYM ZASZALALA I KUPILA SE ROZOWE RAJSTOPY;P

o fiolecie nie pomyślałam, ale jesli bym się zdecydowała to tylko na ciemny:) o właśnie, beż może być w porządku, bo buty są słupku imitującym drewno:)

Zieleń można nosić z beżem i popielem . Z brązem. Czerń kryjąca raczej odpada - jeżeli czarne pończochy to bardzo cieniutkie, przezroczyste. Dodatki do beżu mogą być srebrne, do popielu raczej złote.