Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bornholm

Kurcze tak czytam i zaczynam się bać

Polecane posty

Gość bornholm
dzięki dziewczyny za pomoc okokokoko bardzo dziękuje za pomoc- bo najwięcej:). ja juz uciekam bo kończę pracę. napisze po weselu jak było:)

Gość ja bylam jako swiadek
w czerwonej. bylo 2 pary swiadkow i obie mialysmy takie same czerwone sukienki. na ramiaczkach, za kolano. pytalysmy wczesniej panny mlodej czy moga byc czerwone powiedziala, ze spoko nawet fajnie bo ona bedzie miec czerwone roze i przy sukience czerwone rozyczki. no i wszystko fajnie wygladalo. na innym weselu mialam kremowa sukienke jako druhna. niedawno przeczytalam tu topik gdzie druhna zalozyla biala. i tak sie przerazilam, ze moze tam "moja" panna mloda tez cos miala wtedy przeciwko... moze jej sie to nie podobalo... bo nawet na jednym wspolnym zdjeciu (panstwo mlodzi, swiadkowie i goscie) jakos tak wyszlo, ze my swiadkowie siedzimy na srodku tego zdjecia i ja w tej sukience i w sumie nawet sie niektorzy smiali, ze to my tam wygladamy jak panstwo mlodzi. :( minelo 5 lat od tego wesele i wczesniej o tym nie myslalam dopiero jak tutaj przeczytalam wypowiedzi niektore... ale pytalam przezd tym weselem panne mloda jaki kolor sukienki mam kupic na pierwszy dzien i drugi. bo byla jeszcze jedna dziewczyna ze mna druhna ktora juz miala sukienke wiec chcialam sie dopasowac aby to ladnie wygladalo. wiec tamta miala miec w 1 dzien sukienke kremowa w drobne kwiatki, no to ja tez kupilam kremowa tyle ze bez kwiatkow. pozniej sie okazalo, ze tamta wcale nie mialakremowej a beżową. i nie w malenskie kwiatki a wielkie czerwone kwiaty! na drugi dzien miala miec czerwona. wiec i ja kupilam czerwona, ale ona miala bordową. albo dziewczyna nie rozronia kolorow albo nie wiem.

Jak ja byłam świadkiem na ślubie mojego brata, miałam długą czerwoną suknię na ramiączkach. Jak stałam w kościele, to zlewałam się w jedno z czerwonym dywanem:-D Kolor był OK, zresztą ci co mnie znali, wiedzieli, że nie wystąpię w innym kolorze, bo kocham czerwień:)