Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotka34

Kto lubi lub uwielbia gazete Avanti?

Polecane posty

Nie wiem, jakie są powody "uwielbiania" papieru zamazanego kolorową farbą. Jeszcze rozumiałbym, gdyby o treść chodziło. Ale wtedy to LUBIC można Rzeczpospolitą lub Wprost, a nie jakieś reklamówki

do dobrego tonu należy dzierżyc pod pacha GW,Newsweek,Polityke czy Avanti w srodkach komunikacji miejskiej. szczególnie przez osoby w bialych kolnierzykach czym podkresla sie przynaleznosc do elity.

Treścią w AVANTI są tylko kolorowe stronki z wdziankami , opisy do nich i tyle.. Czasem lubie przejrzeć ją , zobaczyć co w modzie piszczy ;) A takie pytanko...niekiedy na końcu gazetka ta zawiera kupony promocyjne...gdzie się je realizuje ?? wawka glownie chyba wchodzi w grę....wiesz coś o tym stokrotko ??

hmm...Nigdy nie realizowałam tych kuponów.Ale wiem o co ci chodzi, ale może ktoś tutaj się odezwie i ci Napisze:)

Gość moze sama
Alicja ile Ci placa za te wychwalanie tego szmatlawca na forum/ podobno reklama jest publicznie zakazana.

Gość yhm yhm yhm
Hej dziewczyny! Ja lubię czytać rubrykę Ona To Lubi :)) Kto opowiada o swoich kosmetykach tym razem? Czego używa? Jestem taaka ciekawa.:) Ostatnio Daria Widawska polecała kilka moich ulubionych produktów hihih

Gość yhm yhm yhm
Alicjo droga - a napiszesz mi kto i co poleca w tym numerze? Baaardzo jestem ciekawa. Bede ci wdzieczna!

Gość yhm yhm yhm
Myślę, że to, co Ty czujesz do Avanti, ja czuję do Urody.:)) Co miesiąc czekam niecierpliwie na nowy numer! ;) Czekam jak na szpilkach! hihi

Gość milosniczka kwiatow
widzac poziom twoich wpisów i ortografie rzeczywiscie stwierdzam , ze jestes funka tej gazety.

Gość yhm yhm yhm
a cóż ona poleca?:)

tak gadzam się z tobą yhm yhm yhm. Ja najbardziej uwielbiam mode ciuszki:) ale kosmetyki też:)

Gość jestem .
pewnie blondynka czytajaca tylko Avanti

Ale to jest szafa gwiazdy.Wiesz co byś musiała sobie przejżec tą gazete bo jest tu tyle tych kosmetyków:):):)