Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaszkaa90

okres sie spoznia POMOCY

Polecane posty

witam. mam bardzo duzy problem. okres sie spoznia. kochalam sie z chlopakiem dzien przed okresem. zabezpieczylismy sie, z gumka bylo wszystko ok. podobno mialam dni nie plodne, cykl trwa zawsze 30 dni. wtedy bylam juz chora, podraznienie zoladka czy cos takiego (bo kazdy lekarz mowi cos innego). nastepnego dnia wyladowalam juz w lozku, lezalam i zwijalam sie z bolu przez tydzien. dostalam jakis antybiotyk na to. czy okres moze mi sie spoznic przez chorobe? powinnam dostac 2 kwietnia a tu nic. straznie sie boje ciazy. chlopak mnie uspokaja ze wszystko jest ok ale ja sie boje. pomozcie mi... prosze...

Gość a co chcesz uslyszec
moze zrob test?

Gość sindiy
nie martw sie kochana!!! przez antybiotyki cykl sie zaburza , okres sie spóznia nawet 2 tyg. w dodatku dzien przed okresem jest dniem niepłodnym, ja tez mialam taka sytuacje ale okres przyszedł po 12dniowym opóznieniem

Gość sindiy
jeszcze bylo zabezpieczenie:) na 100% nie jestes w ciąży

no ja umieram ze strachu... jestem ciut za mloda na ciaze... od przedwczoraj mnie cos tak kreci na dole, piersi mnie bola jak zawsze przed okresem ale nic nie dostaje...

Gość szewczyk burczymucha
Nie panikuj. Moze nic zlego sie nie dzieje. Moze po prostu jestes w ciazy.

Gość sindiy
agaszka piersi cie bolą przed okresem , ten okres napewno przyjdzie moze jutro , moze za 10 dni a moze za 2 tygodnie - to wszystko przez antybiotyki , bo antybiotyki gorzej zaburzają cykl niz silny stres więc głowa do góry :) kochaliscie sie w dzien nieplodny i z prezerwatywa , ja bym nawet testu nierobiła bo nie ma sensu w ciąży NIE JESTES kochana :)

Gość sindiy
agaszka , nie jestes w ciąży , ktos tu napisał by cie zdenerwowac, niemozna zajsc w ciaze 1 dzien przed okresem i w dodatku była prezerwatywa kochana , nie stresuj sie, okres napewno sie pojawi moze porozmawiaj z mamą spokojnie co?

Gość czarująca pani
nie jestes w ciąży to antybiotyki opózniaja twoją miesiączke,

wole pogadac z kims obcym na ten temat niz z mama... widze ze moge liczyc na wasza pomoc... jak ktos cos bedzie jeszcze wiedzial niech napisze... prosze....

Gość sindiy
agaszka- ja na twoimmiejscu niemartwiła bym sie , PO CO??? PRZECIEZ BYŁA PREZERWATYWA I DZIEN NIEPŁODNY kochana zobaczysz ze wszystko bedzie ok. :)

Gość sindiy
wiem ze sie boisz , jak okresu nie ma to kazda dziewczyna sie boi, no chyba ta sie nie boi co planuje ciąże ale przeciez było zabezpieczenie i dzien nieplodny agaszka! nie martw sie , cykl sie zaburzył przez antybiotyki i jeszcze do tego sie stresujesz

Za bardzo się stresujesz. Jak mi się kiedyś spóźnił okres to zaczęłam czytać o wczesnych objawach ciąży i nagle pojawiło mi się napięcie w piersiach, chęć na lody czekoladowe o dziwnej porze nocnej, nawet na śledzie których nigdy nie jadłam, wyczulenie na różne zapachy, nawet wydawało mi się, że zbiera mnie na wymioty. Im więcej czytałam tym więcej miałam objawów. A nic wtedy nie brałam, żadnych leków. To na pewno przez antybiotyki ci się spóźnia. Poza tym dzień przed miesiączką nie zachodzi się w ciążę.

Gość sindiy
witaj agaszka !!!! i przestan sie martwic skoro są objawy miesiączkowe to napewno sie pojawi aleeee... troche sie opózni przez antybiotyki i ten twój stres

Nie martw się wszystko będzie dobrze, dostaniesz słyszałam, że alkohol wywołuje miesiączkę jak się spóźnia, to może wypij piwo. pozdrawiam

Gość sindiy
idz do sauny kąp sie w gorącej wodzie pij napar z kwiatu czarnej malwy (apteka) OKRES SIE POJAWI KOCHANA , TYLKO MOZE SIE OPÓZNIC ZE STRESU I ANTYBIOTYKÓW moja mama ostatnio wzieła duomox 1 tabletke i tez jej sie opóznił 4 dni chyba

Gość miskaa co znała krzyska
mialas problemy zdrowotne, do tego antybiotyk i stres to nic dziwnego ze nie masz okresu, a to ze boli ciebie brzuchczy piersi oznacza ze bedziesz miaal niedlugo okres, wiec glowa do gory

Gość agaszkaa
a jak z gumka bylyby cos nie tak to byloby widac ?? piersi i brzuszek lekko boli od kilu dni ale okresu ani sladu... w dni niepoldne mozna zajsc w ciaze ??

Gość agaszkaa
no... zalamalam sie...

Gość otissaaa
Mi też się okres spóźnia, dzień przed okresem przesadziłam z moim chłopakiem z pettingiem, ale dlatego że wiedziałam że mam dni niepłodne... okres powinnam mieć 6.o4 a cykl trwa 25 dni, trochę krótko... staram się nie denerwować, kupie test, wyjaśni się.... mam nadzieje... ale i tak szykuje się kłótnia za to że mi tabletek zabrania... bo się martwi o moje zdrowie, jak się martwi to niech myśli a nie wkłada...