Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cozrobic

czy ktos ma podobny problem do mojego?

Polecane posty

jestem z moim narzeczonym bardzo szczesliwa, ale w lozku mam duzy problem.nie potrafie miec orgazmu pomimo tego ze jest przyjemnie a on sie bardzo stara.nigdy jeszcze tego nie przezylam:( czy sa jakies tabletki(nieszkodliwe) zwiekszajace wrazenia? nie wiem juz co zrobic

Gość spoczko
ja tez tak mam. jesli by nie bylo milosci francuskiej nigdy bym nie wiedziala co to orgazm. moj ukochany tez sie stara ale podczas stosunku nie ma szans

Gość a moze niech on
sprobuje ci pizde lizac, przy lizaniu predzej orgazm dostaniesz. Lizal ci pizde?

Gość nie znam kobiety
która nie miałaby orgazmu podczas seksu oralnego z jego strony. Może czas spróbować?

Gość cosik2e2
a sama przy masturbacji masz orgazm?

Gość może zmień partnera

Gość może zmień partnera
musisz najpierw sama poznać swoje ciało, a jak już znajdziesz to miejsce to jemu wytłumacz jak Ci jest dobrze. Miałam kiedyś podobny problem do Twojego.

problem w tym ze rozmawiamy i staramy sie oboje.jest dobrze ale pomimo zaufania i oddania nic z tego nie wychodzi.samej mi jeszcze trudniej.

Gość nie znam kobiety
a moze po prostu nie odkryłas jeszcze gdzie masz łechtaczkę?

Gość może zmień partnera
sama nauczyłam się doprowadzać do orgazmu, ale on mnie nigdy. Czasem zdarzało się, że było przyjemnie, ale bez orgazmu... Potem pojawił się inny mężczyzna i orgazm sam przyszedł, aż mnie to zaskoczyło.

to bylo glupie pytanie...mam na swoim miejscu wszystko i bardzo atrakcyjnego partnera

Gość trtr
Ja mam problem który mogę identycznie opisać. I to tyle co mam do powiedzenia bo rozwiązania nie znam. :(

Gość a moze po prostu wolisz
kobitki?

Gość może zmień partnera
no to niech ćwiczy na Twojej łechtaczce z czasem powinno samo przyjść tylko nie wolno Wam się nastawiać, że ten orgazm ma być na siłe.

Gość może zmień partnera
a ile masz lat. jeśli wolno spytać?

to fakt.bedziemy dalej probowac.czemu innym to tak latwo przychodzi.a moze przerwa na 2 miesiace bylaby dobra?

Gość może zmień partnera
bez przesady z tą przerwą.

Gość no to sorki ale
raczej nic z tego ja miałam orgazm taki prawdziwy :trzęsienie ziemi" z 4 facetem z poprzednim tylko francuz :P i powiem Ci że ten ostatni działa tak na mnie że aż za bardzo czasem chciała bym dłużej ale nie daje rady bo to jest tak intensywne że po prostu padam z wyczerpania ;)) Więc moim zdaniem to kwestia chemii ;)) tera mówisz nigdy ale po jakimś czasie to was oboje doprowadzi do takiej frustracji że nie dacie rady :( wiem coś o tym :(

Gość cosik2e2
najlepiej bedzie jak sprobujesz najpierw sama a pozniej jego pokierujesz. poza tym orgazm nie przychodzi ot tak sobie, tylko trzeba go wypracowac.

Gość może zmień partnera
musicie się dotrzeć w łóżku, może zastosuj oliwkę dla dzieci i dopiero pieszczoty palcami. Seks oralny czasem może dziewczyny krępować