Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cozrobic

czy ktos ma podobny problem do mojego?

Polecane posty

Gość kloh
ja bylam z partnerem 6 lat i nigdy nie mialam orgazmu w ten sposob, tez bardzo sie staral i nic.... tylko mnie w ten sposob orgazmy nie brakowalo ale przez seks oralny i owszem zawsze, teraz mam innego pertnera i orgazm taki jest... nie mam pojecia od czego to zalezy

dzieki za rady.to zdrowy zwiazek i rozmawiamy, ja go kieruje, jak cos mi nie pasuje to on od razu o tym wie.ostatnio tylko ten temat siedzi w mojej glowie az do znudzenia

Gość może zmień partnera
dopóki będzie siedział to nic z tego nie będzie, nic na siłę, bo prawdziwy orgazm rodzi się w głowie. To jest kwestia zaufania i oddania drugiej osobie.

Gość może zmień partnera
są inne doznania, tak jakbyś bardziej go czuła

piszcie i mowcie co myslicie. ja juz chyba nie dam rady napisac.moze pozniej sie uda.a jutro na pewno. dzieki.wiecej takich raz by sie przydalo:)

Gość cosik2e2
jeszcze jedno - napij sie czegos na rozluznienie zanim zaczniecie sie bawic - nie bedziesz ciagle myslec o tym, czemu nie mozesz dojsc i skupisz sie na doznaniach. ja po kropelce alkoholu mam najlepsze orgazmy:)

to fakt.fajniej jest po alkoholu.ale bardzo rzadko pije.a probowalas wibrator i takie tam?

czytalam troche ze kobiety maja podobne problemy do moich ale zadna z wymienionych przyczyn nie pasuje do mnie. dziwi mnie to ze jest mi bardzo dobrze gdy sie kochamy ale brakuje tej koncowki.jak by bylomi zle to bym sie nie dziwila ze nie moge skonczyc.

Gość cosik2e2
hmmm serio masz problem? albo to tylko sciema? dziwne masz niektore wypowiedzi... jesli o mnie chodzi, to nie mam problemu z orgazmem, wibratorow nie stosuje itp

ja wogole dziwna jestem bo im jest mi lepiej tym bardziej zaczynaja mi lzy leciec.nie mam na to wplywu.ale to akurat dobry znak. inny sie smieja..

Gość cosik2e2
jelsi chodzi o orgazm pochwowy - przy stosunku - to moga byc rozne przyczyny tego, ze go nie masz. moze uprawiacie seks w niewlasciwej pozycji i punkt g nie jest stymulowany? bez tego ani rusz z orgazmem

nie to nie sciema.naprawde mam problem i nie wiem gdzie sie zwrocic. rady sie przydadza ale chyba sama bede musiala sie z tym uporac.

Gość cosik2e2
no niestety, nikt na forum ci nie pomoze w tej kwestii;) powodzenia dziewcze:)

pozycje probujemy. ale odnosnie tego punktu to ja go wyczuc nie potrafie sama szukajac.wiem gdzie powinien byc ale nic wiecej.znajduje sie go przypadkiem gdy sie kochamy w dobrej pozycji.bo nie w kazdej czuc jego obecnosc

Gość Kobieta im większe ma
doświadczenie w seksie tym łatwiej jej jest osiągnąć orgazm. Od jakiego czasu uprawiasz seks? Mnie do orgazmu chłopak doprowadził dopiero po 2 latach regularnego seksu... miałam wtedy 20 lat. to wszystko jest normalne. teraz jest mi łatwo osiągać orgazm, mam go prawie za każdym razem gdy się kochamy.

Gość piasna
O, to jest nadzieja,ze trzeba poczekac ;) Chociaz z drugiej strony, niekotre piszą, ze 6 lat z tym samym facetem i nic...Tez mam taki problem. Tylko ze mnie u zadnego partnera nie rusza nawet seks oralny w jego wykonaniu. Obojetnie, czy podobał mi sie bardziej,czy mniej, zaden nie zrobil na mnie wrazenia,ze tak to ujmę;) Troche mnie to martwi, bo teraz jestem z kims, z kim chcialabym byc do konca zycia, a tak samo reaguję, albo własnie nie reaguję...ostatnio nawet nie mam na nic ochoty, chyba ze jest wyjatkowo cierpliwy,albo po prostu bierze sie do pracy, hehe... Moze to przez tabletki? Chociaz biore dopiero 3 miesiac :o

mam podobnie, kocham swojego faceta, i naprawdę nie chce go rzucać tylko dlatego, że nie mam orgazmu:/ szczególnie że podczas seksu oralnego, bądź za pomocą ręki takowy mam:) a co do tabletek brałam regulon i właściwie momentalnie spadło mi libido chyba nawet poniżej zera bo na próbę seksu reagowałam złością:/ teraz biorę inne i jest trochę lepiej ale tylko trochę... pozdrawiam

Gość piasna
Własnie, często drazni mnie, gdy chce czegos wiecej niz przytulania, a logiczne jest, ze chce czegos wiecej :o Pozostaje chyba zmienic tabletki,ech...

pomyslalabym rownież o tabletkach, ze zmniejszaja ochote gdybym je brala. ale nie biore. checi sa, ale efektow nie za duzo. dobre pocieszenie z tym czasem. uspokoilo mnie to forum. to oznacza, ze skoro nie jestem sama to jestem normalna.uffff