Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość total załamka

WRÓCIŁ DO EX - MIAŁ BYĆ ŚLUB NA JESIENI

Polecane posty

Gość total załamka

Ja nie wiem co mam o tym myśleć :(( on niczego nie dał po sobie poznać a przecież musiał wcześniej się z nią widywać 😭 7 miesięcy sielanki i nagle z dnia na dzień dowiaduję się ze on do niej wraca( nie od niego ) mi powiedział że musi sobie wszystko poukładać, przemyśleć ze jestem wspaniałą kobietą..... Ciągle mi powtarzał że tamto to już przeszłość że nic do niej nie czuje :O Idę na spacer, na piwo , nie wiem idę pochodzić po chodnikach 😭 musiałam to z siebie wywalić :O

Bidulka :-( Nie wiem jak cie pocieszyc.....wyplacz sie ,moze troche ulzy.I popatrz na to z innej perspektywy...moze to lepiej ze teraz sie wydalo jakim jest delikatnie mowiac palantem niz po slubie.Wtedy dopiero bylaby to tragedia..... po jakims czasie na pewno zapomnisz i znajdziesz kogos ,kto bedzie na ciebie zaslugiwal powodzenia i nie lam sie 🖐️

Gość kryminalna zagadka maiami
zawsze wracaja do ex i jak do zon,.... przyzwyczajenie

To nie jest wcale regułą ze wracaja. Nie mozna generalizować :/ Do autorki->Przykro mi, ze tak sie stało. Moze to marne pocieszenie, ale lepiej wcześniej niż pózniej dowiedziec sie o tym. Czas leczy rany (wiem po sobie a sytuacja była baaardzo przegrana) Pamiętaj - na facetach swiat sie nie kończy. Głowa do góry, przyjmij to z godnością (wypłacz sie w 4 ścianach) i pamietaj tego kwiatu to pół światu i nie wszyscy tacy sa jak on

Gość gggggggggggg