Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiat Nilu

Jestem gruba=czas wziasc sie za siebie!!!!!

Polecane posty

Gość
a ja byłam na spacerze 2,5 h i zjadłam 2 kulki lodów Grycana (sorbet grejpfrutowy i cynamonowe ;) ) i kilka kawałeczków ciasta - ale to takie domowe z rabarbarem, więc lepiej niż jakiś syf ze sklepu :P

Czesc dziewczyny:D Inez mam nadzieje ze az tyle nie przytyje😭 Klucha hm sałatka musiala byc super:D kuraiko ciasto z rabarbarem mniam hihi panna my to dopiero bedziemy chude:D a ty nie gadaj;) tylko sie przyłaczaj:Dhihi Dzisiaj na drugie sniadanie zjadlam dwa rogaliki francuskie z jablkiem i jedno ciastki makowe😭 ale nie moglam sie powstrzymac:o jutro chyba dostane okres i wszystko i wszyscy mnie denerwuja😠 chyba w jakis szal wpadne😠 Ide sie kapac hihi moze sie rozluznie;)

Gość
aaa to przez okres chciałaś jeść na pewno ;) ja jak mam okres to specjalnie mało jem aby nie utyć :P

Dziendobry🌼 \"Kto rano wstaje,temu pan Bog daje\":D hihi spac mi sie wogole nie chce:D Czekam na okres;) Zaraz ide zrobic sobie sniadanko: jajko gotowane,dwie kromki chleba fitness i ogorek:D

Dzisiaj jade na obiad do rodzicow:D no i na mamy ciach hihi mam nadzieje ze bedzie drozdzowe;) a wogole za oknem brzydka pogoda:o chyba bedzie dzisiaja padac deszcz:( kurde stanelam dzisiaj na wadze a tam ani grama mniej:o mam nadzieije ze to przez ten okres ktory niebawem dostane a nie przez wczorajsze rogaliki;) Miłego dnia i bez podjadania;) Buziaki👄

Witam🌼 Ja wlasnie wstalam,wczoraj jeszcze przed wyjsciem zjadlam troche tej salatki,bo stwierdzilam ze ma lo zjadlam jesli zamierzam pic.Wypilam i tak malo jak na prawie cala noc:2,5piwa i cole,tylko ta cola byla chyba pol na pol z woda(bo tak smakowala)i co tam ze kosztowala 5zl.Kwiat Nilu-ja sie wtedy oparlam wlasnie drozdzowcu:PDzis nie wiem jak sobie rozploanowac dzien i nie wiem co bede jesc,milej niedzieli:D

Gość
byłam na targach żywności ekologicznej i później opiszę, co kupiliśmy bo zaraz Taniec z gwiazdami :P poza tym dzisiaj fatalna pogoda (tzn duszno i gorąco, a więc mi od razu słabo, najlepiej się czuję jak jest max 25 stopni w słońcu :/) i nici ze spaceru, ale może potem poćwiczę.

Witam:)dzis zjadlam w sumie to co wczoraj:Pbo mam tej salatki bardzo duzo i glownie ja jem.Na sniadanko zjadlam wlasnie ja i pol kromki chleba z szynka,na obiad piers z kurczaka z przyprawa gyros(bez panierki oczywiscie:P,nie cala kolbe kukurydzy,na kolacje to samo co na sniadanie.Aha no i kawka:)za to nie skusilam sie na hamburgera,piwo,lody i slodycze,ktore wypelniaja o zgrozo moje szfki w kuchni!!!mamo zjedz je jak najszybciej:D Jutro planuje cwiczyc,moze aerobic bo mam karnet,jak nie to te podskoki w domu,tez sie idzie umeczyc,wlaczam muze i wariuje:Pjutro zjem sobie chyba loda z kawka???zamiast obiadu albo kolacji,zobacze jeszcze.#majcie sie dziewczyny,pa🌼

Czesc dziewczyny:D Kuraiko targi zywnosci ekologicznej?:)to musialo byc cos:D tez bym sobie z checia poszla,ale u mnie nie ma:o hihi pewnie jestes z Poznania;) Klucha kawe z lodem zjedz sobie jako odwieczorek a na kolacje cos lekkiego:d i bedzie dobrze;) Ja dzisiaj jestem bez kolacji:D ostatni posilek ok 14.30 i o 17 zjadlam 4 truskawki:D ale o dziwo glodna nie jestem:D bardzo dobrze;) 2sniadanie kawa z mlekiem i pucharek salatki owocowej-kiwi,pomarancze,ananasy i brzoskwinie:D a dzisiaj zjadlam na obiad piers z kurczaka i łyzke ziemniakow a do tego z 8łyzek kiszonej kapusty:D:D wypilam 4herbatki czerwone i ze 3litry wody:D Własciwie nic takiego nie robilam dzisiaj bo zimno u nas:o spacerek ok 1,5h:D:D

Gość
nie, z Rzeszowa ;) ale mamy dużą halę sportową, w której również takie targi się odbywają ;) kupiliśmy: - jajka \"od prawdziwej kury\" :D - mleko prosto od kozy ;) - twarożek kozi z czosnkiem i cząbrem (czy jakimś innym ziołem) - bundz kozi (rodzaj sera) - bundz krowi (ze Śląska) - proziaki - dmuchany orkisz - orkiszowe ciasteczka imbirowe - amarantus dmuchany (?) - sok z brzozy nieźle, co :D no ale po targach ciocia zaprosiła nas na ciasto i zjadłam dwa kawałki 😭 ale domowe, więc nie tak źle...

Gość
spokojnie... głęboki oddech.... aa zapomniałam, kupiliśmy jeszcze bulwy topinambura i konfiturę z tego :P no w domu też mam ciasto, ale nie jadłam dzisiaj, bo nie miałam ochoty :/

Witam:D Ej kuraiko to ty zakupow narobilas:D hm sok z brzozy:D ciekawe jak to smakuje:D:D:D hihi i do czego to?proziaki a co to wogole jest:D:D:D:D hihi pewnie wasze regionalne nazwy:D Ojejku ty az z rzeszowa fajnie:D blisko do gor,za to ja mam bliziutko do morza:D:D A dzisiaj zjadlam: sniadanie jajko sadzone,kilka plasterkow ogorka,2chlebki wasa 2sniadanie wielkie ciasto polfrancuskie z budynim:o wogole tego nie kometuje😠 obiad za kare bez obiadu:D podwieczorek hihi dalej kara;) Kolacja wlasnie sie piecze ryba panga ok 70gr,kapusta kiszona ok 100gr z papryka zolta i natka pietruszki:) Cwiczylam 10min,spacer ok 90min:) dostalam okres tak ze jutr4o nawet nie wchodze na wage;) aczkolewiek dzisiaj rano weszlam i pylo tak jakby cos ok 53,5 ale trudno powiedziec:D:D:D Jem zaraz kolacje i niestety musze sie uczyc😭Milego popoludnia🌼

Witam🌼 Dziewczyny dzis troche zjadlam i obawiam sie,ze to za duzo:o -grahamka z serkiem bialym -pierniczek -grahamka z szynka -malutki kawalek loda z kawa -2 malutkie kromeczki chleba razowego z serem zoltym (do wszystkich kanapek pomidor i ogorek) Wiem,ze za duzo pieczywa.Na swoja obrone mam 20min.cwiczen rano,aerobic(na tak ostrym nigdy w zyciu nie bylam,spalilam jakies 600kcal wiec nie mam wyrzutow takich przez te bulki) Jutro to odrobie i zjem malutko.Dobranoc

Gość
hej 🖐️ u nas cały dzień burzowo-deszczowy, niskie ciśnienie i w sumie od wczoraj czuję się jak flak ;/ dzisiaj to od wejścia na poddasze dostawałam zadyszki i walenia serca, a także od głupiego rozłożenia mapy O_o tak więc z ćwiczeniami lipa, ale też nie chce mi się jeść, tylko pić przez cały dzień. coś tam słodkiego wszamałam, ale to tylko te eko ciastka i kawałek domowego ciasta. mam nadzieję, że jutro będzie lepiej bo przydałoby się poruszać :/ a proziaki to takie placuszki robione na sodzie :> http://www.brzostek.alpha.pl/dziedzictwo/fot_06.jpg z wikipedii: \"Proziaki - to placki mączne z dodatkiem \"prozy\" (sody oczyszczonej) pochodzące z podkarpacia , gdzie są znane od ponad 150 lat. Składają się z mąki pszennej lub pszenno - żytniej, jajek, kwaśnej śmietany, wody, soli i najwyżej 1 łyżeczki sody oczyszczonej, pieczone na blasze przy tradycyjnych kuchniach kaflowych opalanych drewnem. Ich kształt może być okrągły (średnica około 6 - 10 cm) lub czworokątny. Obecnie ze względu na zanik kuchni z blatem stalowym piecze się je najczęściej na patelni na niezbyt głębokim tłuszczu (oleju lub smalcu). Mogą też być wyrabiane na słodko, gdy do ciasta doda się cukier.\"

Dobrywieczor:) Klucha ale najadlas sie tego pieczywa:D:D hihi aerobik cie usprawiedliwia;) a swoja droga to fajnie ze masz czas i checi chodzic na fitnes:Dtak dalej🌼 Kuraiko chyba wiem o co chodzi z tymi ciastkami,moja babcia pochodzi z bieszczad zreszta dziadek tez i jak bylam mala to ona wlasnie cos chyba takiego robila,musialabym zobaczyc i sprobowac:D;) A czuje sie fatalnie,kurde nic nie jadlam od kolacji a wydaje mi sie ze tyje w oczach:o normalnie jest mi ciezko i strasznie grubo:(Moj brzuch jest wielki:o😭 A teraz na dlugi wekend jade do mojego chlopaka:) czyli nie bede dietetowac:o Bo glupio bedzie wybrzydzac tego nie jem,tego nie:o a zwlaszcza ze on nie mieszka sam:o hihi jakos to przezyje;)

kurcze dziewczyny kusi mnie zeby sie zwazyc:ojutro dopiero 5dzien mojego dietowania,nie bedzie jeszcze efektu zadowalajacego,brzuch mam plaski i czuje sie taka lzejsza wiadomo.Stane na wadze w piatek!!!na poczatku mialam 59kg napewno schudne 1kg a moze i 2kg,bo na poczatku sie szybciej chudnie:)jak zobacze na wadze 57kg to zwariuje:Dheheh,dobranoc

Czesc kochane🌼 Własnie wrocilam z miasta i kupilam sobie spodenki:D sliczne;) Pierwszy raz od x czasu stwierdzilam ze jestem chuda:D tz mam chude nogi,moze nie jakies super chude ale w spodenkach wygladam bardzo fajnie:D a moje nozki sa smukle,zgrabne no i bez jakiech kolwiek mankamentow;) teraz moglabym jeszcze schudnac tylko z tylka:D i bedzie super:D a dzisiaj na sniadanie zjadlam platki 7zboz z kefirem 2sniadanie jablko obiad zrobie sobie brokuly i moze do tego troche makaronu graham podiweczorek mam zmiar wypic maslanke z truskawkami wszystko zmiksowane kolacja ryba z kapusta kiszona:D Milego dnia:)

Kwiat Nilu gratulacje:D Na sniadanie zjadlam grahamke z polowa jajka,pomodorem i ogorkiem,na obiad jeszcze nie wiem,ale moze jakies warzywa na patelnie o ile bede w domu:)na kolacje wypije maslanke/kefir albo zrobie sobie owsianke.O dziwo nie mam zakwasow po aero:Pto dlatego,ze wczesniej cwiczylam.Jutro ide na fitness a dzis raczej sie nie poruszam(pogoda bleee).Wieczorem przychodzi do mnie kolezanka(musze sie obejsc bez podjadania slodyczy do kawki).To milego dnia,napisze poznym wieczorkiem,pa

mam pomysl na kolacje, salateczke:Pmam piersi z kurczaka i postanowilam je upiec w przyprawie gyros,pokroic na kostki,do tego pomidor,ogorek i sos czosnkowy(majonez,smietana,czosnek,przyprawy)ale bedzie pyszna:),na obiad zjadlam zupe szczawiowa,troche smietany dodalam ale z jaja juz zrezygnowalam,wczesniej jeszcze jablko zjadlam a teraz pije kawe.

:otroche dzis zjadlam, -1,5grahamki -jajko -jablko -kawa z mlekiem -salatka z piersi,pomidora,ogorka i ten sos(ale wylalam duzo bo sie rozcienczyl z woda z warzyw) -mala kromka chleba razowego -3 ciasteczka takie zwykle polane czekolada:o Moze sie to wydawac duzo jak na diete,ale ja naprawde jadlam 3razy tyle podczas jak nie bylam na diecie:( Jutro aerobic:) Dobranoc🌼

Gość
nie no ja się załamię :( niby się więcej ruszam, jem mniej, a waga i wymiary stoją w miejscu 😭

Czesc dziewczyny!! Kurde przechodze jakis kryzys:o mam ochote caly czas na cos słodkiego😠 znowu dzisiaj zjadlam na podwieczorek 3kokosanki😠 i wypilam kawe late😠😭Caly miesiac moglam nie jesc słodyczy a teraz normalnie moglabym jesc je codziennie:( Jestem zla na siebie i normalnie płakac mi sie chce😭

Gość
spoko, zwal to na pogodę i niskie ciśnienie ;) ja czuję się winna bo rodzice kupili herbatę karmelowo-waniliową i wypiłam dwa posłodzone kubki :/ no i kawałek ciasta :/ na szczęście przyszedł mój facet zanim się za nie zabrałam i zjedliśmy na pół :P a na obiad tosty :( bo nie miałam ochoty na domowy obiad :/ to wszystko przez tą pogodę 😭 całe szczęście jutro jadę pracować z tatą, to się poruszam trochę ;)

Jutro chyba kupie sobie chrom bo jezeli dalej bede jadla te słodkosci to wszystko zepsuje:o cale odchudzanie pojdzie na marne😭 Mam nadziej ze to tylko przejsciowe a wina lezy po stronie mojego okresu i hormonow:o

Kuraiko mam nadziej ze to wina pogody:D bo u nas zimno😠 Jutro wchodze na wage,wiem ze nie powinnam ale zrobie to bo jak zobacze wiecej niz 54kg to moze mnie to zmobilizuje i wezme sie za siebie a własciwe wroce do poprzedniej metody odchudzania,slodycze raz w tygodniu:D

Jeden plus ze toalet odwiedzam dwa,trzy razy dziennie:)przynajmniej tu cos sie ruszylo;)

A teraz ide spac,jutro rano napisze ile waga pokazuje i przy okazji podam wymiarki,nie licze na jaki kolwiek spadek wagi,mam tylko nadziej ze nic mi nie przybylo tu i uwdzie;) Kolorowych snow🌼 Dobranoc🖐️

Dziendobry🌼 Moja waga 53,5kg rowniutkie:D wymiary: biust 72cm ubylo przez tydzien 1cmTalia 64cm tu bez zmian i ju nie licze na wiekszy spadek jezsli chodzi o moja talie bo ona jest juz wsam raz,ładnie widac zebra ;) kosci biodrowe 81cm ubylo 2cm biodra 92cm minus 1cm udo 52,5cm ubilo 0,5cm:D Łydka 33cm:D:D Ale i tak czuje sie jakos grubo:o Własnie jem sniadanie twarog z maslanka,papryka,ogorkiem i natka pietruszki a do tego 1chlebek wassa Miłego dnia,mam nadzieje ze dzisiaj bedzie udany dzien i nie zjem jakiegos ciacha:o papa🌼