Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiat Nilu

Jestem gruba=czas wziasc sie za siebie!!!!!

Polecane posty

Weszłam na wage a tam 50kg:D:D cholera osiagnelam własciwie swoj cel wagowy;) ale jeszcze nie jestem tak do konca zadowolona chociaz przyznam wam ze teraz jestem CHUDA:D widac wszystki ładnie kosci,ładnie zaokraglone posladki,uda proporcjonalne,talia super szczupla;) hihi uwaga bo wpadne w samo zachwyt;) papa

Gość Paaati.
Gratuluję Ci ! ja Mam 15 lat i mam podobne wymiary to tych co Ty miałaś na początku ;). Właśnie zaczynam dietę, Bo dopiero teraz zrozumiałam że jestem Za gruba i czas z tym skończyć. Pozdrawiam ;**.

Pati zycze powodzenia,tylko w twoim przypadku nie przeprowadzalabym drastycznuch diet:) bo jestes jeszcze młodziutka i w fazie dojzewania i komu jak komu ale tobie nie moze zabraknoc zadnych składnikow odzywczych:)Ale zycze powodzenia🌼 A ja wczoraj miałam taki zabiegany dzien ze szkoda gadac:o egzamin napisany,wyniki dopiero w srode tak ze jeszcze trzy dni stresu:pbuuuuuuu Miłego dnia dziewczyny,bo u mnie zapowiada sie na bardzo udany:) pa

Puk!!Puk!! A wy gdzie sie podzialyscie:pczyzbym sama odchudzala sie:p No tak WAKACJE:DW srode mam wyniki z egzaminow i mam nadzieje ze wakacje beda do pazdziernika:D:D hihiUrlop jez zaplanowany,tydzien w lipcu,2tygodnie w sierpniu:D juz zyje urlopem;) Dzisiaj zaczepila mnie pani,własciwie niznajoma,pracuje w sklepie w butiku gdzie czasami kupuje ciuchy:DI mowi tak \"Dziendobry,przepraszam ze zaczepiam pania,nie wiem czy pani wie kim jestem(i tutaj mow ze pracuje w tym sklepie).Co pani zrobila ze tak duzo schudla?Z 15kilo napewno!!Jestem pod wrazeniem:)swietnie teraz pani wyglada ble,ble,ble;)\" Normalnie zamurowalo mnie:DMilam zjesc dzisiaj na 2sniadanie lody ale z tego wszystkiego odechcialo mi sie słodkosci:D:DKurde ale jestem zadowolona:D:Djak juz obca osoba mnie zaczepia i mowi ze schudlam,to efekty naprawde musza byc super:D papa

No to bede sama sie odchudzala;):DJestem po 15min gimnastyce:D i wcinam sobie sniadanko: 2 jajka gotowane na polmiekko, kromka chleba razowego 64%ziaren,i do tego 5paseczkow papryki zielonej i czerwonej.Ale mamy dzisiaj piekny dzien,kurde dawno juz nie bylam tak nastawiona do zycia pozytywnie;) Miłego dnia i bez objadania:p

Polecam THERM LINE II !!!! I czerwoną chińską oryginalną herbatę PU-ERH. To naprawdę działa!!!

Gość
Oj dziewczyny a Wy jeszcze walczycie? Kwiat Nilu, pewnie już laska z Ciebie niesamowita :) Moje diety dawno poszły w kąt, wczoraj nawet zjadłam ogromnego loda, w ogóle wszystko jem tak jak lubię, nie pilnuję kalorii ale nadal mam pod ręka swoją aquarel i nadal wypijam sporo, ponad 3litry dzinnie :) na mnie to działa jak najlepsza dieta. Trzymajcie się :)

Gość
no ja byłam na weeekendzie w Poznaniu na festiwalu. zrobiłam tyle km piechotą, że chyba masę kalorii spaliłam... ale jestem jeszcze po poprzednim weekendzie w częstochowie przeziębiona :( a co do diety, to wiadomo jak to wygląda na takich wyjazdach - drożdżówki, batoniki musli, pizza itd :/

Czesc dziewczyny:D Czarna inez witaj,juz myslalam ze internet Ci siad hihi albo komputer sie spalil;) Kuraiko oj ty biedactwo🌼A Poznan uwielbiam,uwielbiam ten klimat a własciwie najbardziej lubie obrzeza Poznania,hm park Cycadela,cudo:) Jutro staje na wadze i zobaczymy czy cos centymetrow ubylo;) Dzisiaj mam wolny dzien,ale zaraz musze isc pooplacac rachunki i jeszcze do ZUZu buuu nie nawidze chodzic po urzedach:oA moze kupie sobie cos ładnego,wczoraj zakupilam bluzeczke i jeszcze przydlalyby sie spodenki do niej;) Miłęgo dnia🌼 ps a co do polecana super tabletek,to ja dziekuje wole bez:p

Gość elisia84
ja się chętnie przyłącze w grupie zawsze raźniej!!:) mam 164 cm wzrostu, wymiary 95 biust talia 64 biodra 89 waga55 kg ideał to 50kg max , mój problem to słodycze!!! damy rade dziwczynki!!!

Gość
po tym Poznaniu mam jakiś uraz stopy i prawie chodzić nie mogę :( kurde ja nigdy nie schudnę 😭 musiałabym nic nie jeść :(

Elisa zapraszamy:)ech te słodycze;) kto ich nie lubi??Dzien bez czegos słodkiego ,straconym dniem;) Kuraiko no ta twoja waga cos uparta jest;)hihi twoje cialo zbuntowalo sie,i nie chce3 sie poddac wideocznie tak mu dobrze;)Najgorzej schudnac jezeli ma sie mało do schudniecia:o u mnie tez na poczatku nawet 1,5kg chudlam tygodniowo a teraz zaledwie pol kilograma:o ale coz widocznie tak ma byc:)Kuraiko a moze cos w twoim menu jest nie tak skoro twoja waga stoi w miejscu!Moze duzo nie jesz ale niekoniecznie to sa zdrowe rzeczy:)A moze cos z hormonam?Bierzesz tabletki anty?Moze gdzies tu tkwi problem!

Gość
tabletki anty biorę ponad 3 lata więc to nie to :P może pomogłoby odstawienie słodyczy :P

Ja jem słaodycze a chudne:paczkolwiek nie jem ich duzo no i tylko do poludnia jako 2sniadanie:)hihi ostatnio zjadalam nawet 4galki lodow ale cicho.Wczoraj czytalam w \"moj styl\" malutka wzmianke na temat lodow i bylo napisane ze sa zdrowe bo zawieraja duzo Ca i jeszcze jakis tam mikroskładnikow i jedna galko to zaledwie 80kcal:D Tak ze jemy lody;) A ja waze obecnie troche ponizej 50kg:D:D wymiary: biust 72cm bez zmian:D talia 63cm tu rowniez bez zmian:p kosci biodrowe 80cm ubylo 1cm:D:D biodra 87cm ubylo 2cm:D no i te moje uda 50cm:D ubylo 1cm:) Ide do pracy,papa

No tak jak zwykle tylko ja podtrzymuje ten topic:pwszystkie sie wykruszyly:(na szczescie jeszcze Ty kuraiko zagladasz od czsu do czasu🌼a reszta zamiast dietetowac i sie wspierac,to sie obijaja;) Wszystkie egzaminy ze:D:D hihi oceny dobre:DWAKACJE!!!!Do szkoly dopiero w pazdzierniku:pTeraz zyc nie umierac;)zeby tylko jeszcze ładna pogoda była,bo u mnie pada:oZaraz bedzie obiad makaron graham swiderki ze szpinakiem:D Miłego dnia!🌼

Gość
ja mam ostatnio ten problem, że jak zjem np obiad, to MUSZĘ przegryźć czymś słodkim bo nadal czuję smak obiadu w ustach :/ powinnam znowu zacząć ćwiczyć, ale nie mam samozaparcia :/ nie wiem też czy jest sens się ważyć, skoro cały czas ważę tyle samo 😭

Witam:)Kuraiko ja juz nie wiem co z toba sie dzieje;) do lipca mialo byc 55kg,pamietasz? A ja weszlam dzisiaj na wage a tam troche ponad 49kg:D kurde nie chce chudnac z wagi:o bo zaraz wyjdzie ze mam niedowage,zwiekszam kalorycznosc posilkow tak ok 200kcal zobaczymy co z tego wyjdzie w czwartek jak nie przytyje to znowu zwieksze o 100kcal,chociaz nie powiem to co jem wzupelnosci mi wystarczy a czasami na wet za duzo:)Musze zaczac wiecej cwiczyc,zeby uda i posladki mi spadly i sie umiesnily:)A i mam rozstepy,takie biale,male miedzy koscmi biodrowymi a biodrami:(cholera zawsze cos:o ciekawe jak ja sie tego pozbede?😭 Dzisiaj ide do pracy:p powinnm odpoczywac a nie pracowac;):D:D Miłego dnia🌼

Gość
aaa no 55 kg jest :P ale raz jest 55, raz 55,5, raz 56 :/ zależnie od dnia ja bym chciała 54 no i żeby w biodrach schudnąć :/ zresztą już nie wyjeżdżam na początku lipca jak planowaliśmy i nie będę nad morzem więc motywacja mi sporo opadła

Gość
rostępy?? no ja rozstępy mam już od 10 lat, na biodrach z tyłu, na tyłku, całe uda i pod kolanami :/

Gość
no cała wewnętrzna strona ud, źle napisałam... no jak są świeże to może coś pomoże, bo na takie wieloletnie to chyba tylko lasery

Własciwie te moje rozstepy sa biale a niby swieze sa czerwone:o kurde a moze zawsze je mialam tylko ich nie widzialam;)Zebym to ja jeszcze nie dbala o cialo:o ale przeciez codziennie masowalam,smarowalam sie nawet 2razy dziennie roznymi kremami,oliwkami a tu masz babo placek i tak nic nie pomoglo😭Dobrze ze jestem blada przynajmniej ich tak bardzo nie widac,trzeba sie dobrze przyjzec zeby je zobaczyc;) no i sa wmiare male tak ok 2cm moze ciut wiecej,czyli jezeli zaloze majtki,czy stroj kapielowy to za zadne skarby niekt ich nie zobaczy:p hihi tylko moj chlopak a on jeszcze straszny wzrokowiec:o widzi kazda skaze na moim ciele:p Ide pod prysznic i jade do rodzicow,na niedzielny obiad i sobotniego griila:D pa

Boje sie tylko tego ze jak bede w ciazy to brzuch i oponki pokryja sie rozstepami i to czerwonymi:(Kolezanka jest w ciazy i juz na biodrach ma wielkie rozstepy a tez codziennie wciera w cialo kremy:( ide:D

Gość
ja mam taką "sztywną" skórę, że podczas ciąży na pewno cała mi popęka 😭 ja na wewnętrznej stronie ud nie mam ani centymetra normalnej skóry- same rozstępy. co ciekawe tylko te na tyłku były czerwone jak się robiły, te na udach nie :/ ale miałam wtedy 13-14 lat a kto w ogóle dbał o jakieś smarowanie itd...

Gość Kendra
własnie wpadłam na Wasz wątek.. kurcze..we wrześniu mam swój ślub i potrzebuję się odchudzić...ciężko mi to idzie. na razie założyłam sobie kroki: 1) po pierwsze wypijać co najmniej 1,5 do 2 litrów wody dziennie 2)zrezygnować ze słodyczy :( 3)zrezygnować z pieczywa na rzecz chrupkiego 4)zrezygnować z ziemniaków 5)biegać co najmniej 30 mni dziennie trzymajcie kciuki!

Kendra trzymamy;)oby sie udalo:Dnapewno sie uda,do wrzesnia jeszcze kawal czasu:D A ja dzisiaj stanelam na wadze i jest na dzien dzisiajszy 49kg,jupi;)JA JUZ NIE CHCE CHUDNAC Z KILOGRAMOW:o ja chce tylko zgubic pare cm w biodrach:p zaraz wyjdzie ze mam niedowage:o co jest nieprawda:o!!!Dziewczyny co zrobic zeby schudnac z cm a nie z kilogramow?A wogole tak sie da?Musze zaczac intensywniej cwiczyc,moze to cos pomoze::o cholera sama nie wiem😠

Gość
hmmm no to może więcej tego ruchu plus zwiększanie kaloryczności jak pisałaś wcześniej? ja dzisiaj szukałam stroju kąpielowego i oczywiście od góry do bioder wyglądam ok, a uda i tyłek mam fatalny - sam cellulit :/ do tego problem z rozmiarami, stroje M pasują, ale mają za małe miseczki :(

Witam!! Juz sie nie odchudzam:D co nie znaczy ze jem co popadnie;) hihi wogole nie mam ochoty na jedzenie po 18,co sobie bardzo chwale mam nadzieje ze pozna kolacja poszla w sina dal;)Jutro jeszcze tylko powalcze z centymetrem i tylko pozostanie mi utrzymanie moich wymiarow i wagi na aktualnym poziomie:D oby sie udalo!!!Mam nadzieje ze te 11kg juz nigdy do mnie nie wroci:)Schudnac nie bylo ciezko tylko zeby nie bylo ciezko tego utrzymac:p

Gość
noo ja wstaję ok 13, więc niejedzenie po 18 to fikcja :P a muszę znowu się za siebie zabrać, bo od jakiś 3 tygodni mam mało ruchu (przez tą nadwerężoną stopę) :(

Dziendobry spiochy;) Zaraz jade do rodzicow na niedzielny obiadek;) a własciwie na weselne ciasto bo wczoraj sie bawili na weselu kuzynki:DPodaje moje wymiary i wage na dzien dziejszy ,własciwie ostatni raz;) Waga 49kg wsumie jest mnie mniej o 11kg:D wymiary: Biust 72cm,tutaj ubylo najmniej bo zaledwie5,5cm:) Talia 63cm,:D 8,5cm mniej:) kosci biosrowe79cm,tutaj ubylo 13cm!! Biodra 86cm,minus 15cm:D no i udo jest 49cm,cel osiagniety:D:D tutaj ubylo mi rowniutkie 10cm:D A teraz ide pod prysznic:) pewnie mama bedzie nademna stala i pilnowala zebym wszystko zjadla z talerza;)

Gość
a ja mam @ i ochotę na jedzenie 😭