Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epentelka

POMÓŻCIE!! mój narzeczony i jego ex

Polecane posty

Gość epentelka

Niewiem co mam o tym myśleć, wiem, ze to nieładnie z mojej strony ale kiedyś podsłuchałam na tzw wieczorze męskim, jak mój narzeczony przy piwku rozmawia z kumpalami o swoich byłych:( i wiecie co usłyszałam:( cytuje: " ta chyba jakaś choroba, ja się z tego muszę leczyć, ale jak ją widzę to mam straszną ochotę ją przelecieć" i tam coś jeszcze dodał jak go podnieca i jakie ma super ciało... jestesmy juz wiele lat ze sobą ale na początku związku miał jakis mały skok w bok z nią, ale ostatecznie wybrał mnie, a tu teraz słyszę coś takiego...

Gość zostaw drania

Gość epentelka
podszywacz :P

Gość sorki będę szczera...
a skąd wiesz że on z nią nie sypia??????????/ albo jak zamknie oczy jak się z tobą kocha to widzi ją i śni o niej po nocach :O sorki że takz grubej rury ale znam conajmniej4 takich facetów którzy tkwią w swoich związkach a ich największym marzeniem jest ex :O

Gość epentelka
ale przecież wybrał mnie więc to o czymś też swiadczy, a wiem, że z pół roku temu ona robiła jakieś podchody do niego i nic jej z tego nie wyszło, nie zerwał ze mną, jesteśmy razem już 5 lat...

Gość klaudtnkaa
Nie wiem ile masz lat i ile jesteś w związku z tym facetem ale musisz wiedzieć jedno: ludzie wbrew pozorom zawiązują związki z różnych powodów i przerażjące jest to że często nie jest to miłość :O a potem piszą ze 15 lat minęło a oni nie mogą zapomnieć o tamtej i żyją z poczuciem niespełnionego szczęścia :O Zanim się z nim związesz świętym węzłem sprawdz czy to napewno ty jesteś jego wyśnioną kobietą.

Gość truhuhuh
ja już bym mu nie ufała powiedz mu ze słyszałas ciekawe co odpowie???????????

Gość epentelka
ale własnie tu chodzi tylko o pożądanie do niej, bo mnie kocha i mnie poprosił o rękę...

jakbym usłyszała takie słowa z ust mojego mężczyzny to poczułabym się, jakby mi ktoś dał w twarz:O

Gość lolaj
Spokojnie kochane. To naturalne factet praktycznie zawsze ma ochote na swoja ex szczegolnie jesli byla jego pierwsza dziewczyna to juz poprostu o niej sni:) Ale to nie znaczy ze was nie kocha...

Gość epentelka
to nie była jego pierwsza dziewczyna... kolejna, chyba 3, a następnie byłam ja :) i z tego co mi kiedys opowiadał to jego największą miłoscią była ta 1sza, która go zostawiła... a co jeszcze ciekawe :/ ja jestem bardzo podobna do tej poprzedniej :/

Gość ja bym mu nie ufała
lepiej mu sie dobrze przyjzyj zeby za pozno nie było

Gość chyba przesadzasz
ja przy przyjaciółce też różne głupoty mówie, o exie też często wspominam :-p , ale tak naprawdę mam go gdzieś i liczy się tylko mój obecny facet. Przykro że to usłyszałaś, tak czy inaczej musiało zaboleć :-(

Gość epentelka
mam mieszane uczucia:/ najbardziej mnie przeraziły słowa, ze jest to choroba i musi sie z tego jakos leczyc :/

Gość smutno mi teraz
Gdybym to ja uslyszala co on wygaduje kolegom i to przed naszym slubem, to na pewno bym mu o tym powiedziala i chciala wytlumaczenia. szczegolnie ze slub lada moment.

Gość straszne chamidło

rzeczywiscie po chamsku.. nie wiem jak maja faceci ale ja tez strasznie lecialam na swojego bylego i w mojej glowie mialam jego idealny obraz.. jednak zderzenie z rzeczywistoscia bylo brutalne :D

Gość epentelka
if tzn??

Gość mhmmmm
ja bym napewno chciala to z nim wyjasnic, zalezy duzo od Ciebie i Twojej tolerancyjnosci, ja np. nie moglabym zdzierzyc mysli ze dla mojego faceta nie jestem najbardziej pozadana kobieta.. wiadomo ze czasem czlwoiek palnie co mu slina na jezyk przyniesie, ale ja porpostu nie poradzilabym sobie z ta mysla i podswiadomie prowokowalabym do klotni w tym zwiazku. Ale nie kazdy taki jest.

Gość z tym wybrał mnie
to nie bądz tego taka pewna bo wiesz tylko tyle ile on chce żebyś wiedziała a stwierdzenie że musi się z tego leczyć mówi samo za siebie i kto wie może być tak że to jest nieuleczalna choroba i kiedy on to sobie uświadomi to zniknie z tą ex co wcale nie jest taką zadkością. Zresztą ja bym nigdy nie chciała zaypiać i budzić się obok faceta który marzy o iinej kobiecie :O

Gość lllllllllllllllllllll
moj eks zlamal mi serce, plakalam przez pol roku. myslalam ze jestesmy dla siebie stworzeni, oj dlugo tak myslalam.jednka on wybral inna, pomimo tego, ze bylo nam cudnie. jednak po pewnym czasie zaczal pisac smsy, maile, ze nie moze o mnie zapomniec. chcial seksu itd. jestem teraz za granica, spotkalismy sie 2 miesiace temu. juz nic do niego nie czuje. a on???? wczoraj mi napisal , ze rzuca wszystko, kupuje bilet i przylatuje do mnie bo mnie wciaz kocha. we wrzesniu mial sie zenic. jest jeden maly problem. ja juz sie z kims zwiazalam i jestem szczesliwa:)

Gość musisz go ukarac

Gość bcghfjhgiukbkjuy
z takim mezczyzna napewno nie zareczyla bym sie... poza tym musisz mu powiedziec co uslyszalas. do takiego faceta nie mozna miec zaufania.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Wolalabym byc dla mojego faceta nr 1 na swiecie w lozku!!!!niz zeby mi tylko mowil ze mnie kocha!!!! Biedna dziewczyna,kopnij go w dupsko zanim sie obudzisz z reka w nocniku!!!!

Gość facet....
ja mam dokladnie to samo, czesto mysle o mojej ex i to glownie o sexie,bo co jak co ale to nas sie udawalo najlepiej. Spotykam sie teraz z kims innym ,zrobilbym bym dla niej wszytsko,naprawde wartosciowa osoba ale jesli przychodzi do sexu to czesto wspominam moja ex. Bardzo bym chcial zeby tak nie bylo,sam niewiem jak z tym walczyc.Zyjemy z moja byla w dobrych przyjacielskich stosunkach i czasami zdarzylo nam sie spotkac tylko zeby soie przespac,wtedy byl poprostu ogien.

Gość za facetem nie trafisz
Powiedz mi na co Ty liczysz??? Nie myślisz sobie czasem że zasługujesz na kogoś dla kogo to Ty będziesz gwiazdą, na kogoś kto nie ślini się za inną kobietą?? I powiedz skąd u Ciebie ta pewność ze on nie sypia z tamtą. Czy nie warto sobie zadać pytania czy to wogóle jest miłość?? Bo Wiesz facet może i wybrał Ciebie a może tak się złożyło :O ale postaw sobie pytanie DLACZEGO ON ZE MNĄ JEST???

Gość nie nie nie i jesze nie
Z tym sexem w zwiąku to jest tak że nie ma on większego znaczenia jak jest dobry :) ale kiedy jest do bani lub taki sobie to wtedy ma zajebiste znaczenie :O Zgadzam sie z ww. wypowiedziami, to że facet jest obecnie z tobą o niczym nie świadczy przyczyn bycia z kimś może być wiele i nie koniecznie jest to miłość. i fakt nic gorszego nie może sie kobiecie przytrafić jak życie z facetem który marzy, śni, fantazjuje o innej kobiecie :O

Gość epentelka
:(

Gość ja też tak myślałam
że wybrał mnie, byłam pewna że to jest ten na którego czekałam całe życie a prawda jest taka że on się z tą swoją ex spotykał przez cały czas a nie wrócił do niej wcześniej tylko dlatego że ona nie chciała ale teraz jej się odmieniło i jednego dnia słyszałam jak to on mnie bardzo kocha, kochaliśmy się wieczorem a następnego wprowadził się do niej 😭 :((

Gość zmanierowana krytykantka
czytam z zainteresowaniem ale nic tu nie pomoge. tu przydalaby sie wypowiedz komiczne a serio to mysle ze faceci nazony i stale zwiazki wybieraja tzw bezpieczne kobiety i zeby utrzymac tez zwiazek potrzebny jest im daydreaming o niebezpiecznej seksownej. czy na to pojdziesz, twoja sprawa. pewnie jestes typem takiej bezpiecznej i nie bedziesz grala tej drugiej roli, chyba ze wiele lat stalego zwiazku uruchomi w tobie uspiony potencjal i znajdzisz sobie kochanka