Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka83

gdzie z malym dzieckiem na wakacje ??

Polecane posty

Afryka, to chyba trochę za daleko. Ja polecam na przykład włochy - nie jest aż tak daleko, ceny też są przyzwoite, a dla dzieci bardzo fajne warunki. Poszukaj sobie jakieś fajnej oferty w necie. Ja mogę polecić np. biuro ok - tours, sprawdzone i pewne. Miłych wakacji :-)

Gość conis
Ja bym wybrała jakiś resort gdzie wszystko zapewniają i mają też specjalne programy rozrywkowe dla dzieciaków i dodatkową opiekę. Bo przecież rodzice też choć godzinkę czasem potrzebują obyć sami. Ja bym wybrała Bułgarię albo faktycznie Włochy. zobacz sobie na ofertę na allinvlusive.com.pl są całkiem nieźli cenowo i mają szeroką gamę wycieczek.

Gość tulik
Z małym dzieckiem najlepiej jest zostać w kraju. Zawsze to bezpieczniej i bardziej komfortowo i wcale nie oznacza nudy:) Są przecież takie ośrodki jak na przykład W Jastrzębiej Górze primaveraspa, które oferują masę atrakcji nie tylko dla dorosłych,ale również dla dzieci więc każdy tak naprawdę może dobrze się bawić

ehh ja juz marzę o tym aby podrózować ze swoim maluchem a urodzi się w sierpniu więc jeszcze troche poczekam na wspólne wakacje;) wszystko też zelaży od dziecka, jak nie jest wredne, spokojne to tylko przyzwyczajac i pokazywać maluchowi piękne ciepłe miejsca. w tamtym roku byłam w w Turcji w hotelu Pegasos Planet, super hotel przystosowanay własnie dla małych dzieci,ktorych zatrzesienie, wszedzie rodzice spacerujący z wozkami, rozrywek moc, plaża cudna, polecam! http://www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_TTH+Pegasos+Resort+Hotel-hid_30634.html

Gość bjhdfxdnhgk
www.bosanoga.pl mozna z dziecmi psami czym kto chce :) hehehe

Gość Anee84
Witam! Właśnie rozglądam się za jakimś fajnym miejscem, w którym miło byłoby spędzić wakacje... W zeszłym roku (synek wówczas miał 10 miesięcy) byliśmy w Niechorzu - w Dworku Prawdzic. Bardzo polecam ten ośrodek!!! Przytulne pokoje, pyszne jedzenia, w cenie było śniadanie i obadokolacja, jest tam także kryty basen, który super sprawdzał się gdy pogoda niedopisywała. Jest możliwość wypożyczenia łóżeczka turystycznego (które jest na prawdę w idealnym stanie, dobrej firmy, czyściutkie i zadbane). Jeżeli nie znajdę nic podobnego to z pewnością ponownie się tam wybiorę bo uważam,że naprawdę warto!!!

Gość dsara
Myślę, że na taki rodzinny wyjazd całkiem niezłym miejscem mógłby być ten kurort Głęboczek na Pojezierzu Brodnickim. Niesamowite tereny z malowniczym krajobrazem, jeziora lasy. Można fajnie się z regenerować jak i również aktywnie odpocząć. Kiedyś tam mieli nawet specjalną ofertę spa dla dzieci.

Gość librettora
Ja polecam polskie morze. Obojętnie jakie miejsce, znaleźć tylko najlepiej kwaterę z aneksem kuchennym,by było gdzie dziecku zrobić jedzenie, mleko itp, w miarę przestronną, tak, żeby było gdzie wstawić w niej łóżeczko turystyczne. Jak ktoś obawia się tłumów i gwaru, lepiej wybrać czas poza sezonem - maj czerwiec. Bo w lipcu i sierpniu to faktycznie może być dużo ludzi. No ale dlaczego to niby miałoby przeszkadzać ? Przecież co do drzemek w ciągu dnia dziecko można położyć soać na kwaterze, a jak się wyśpi, iść na plażę. Na plaży zreszta też nawet w największym tłumie znajdujesz sobie miejsce, wstawiasz parawan, koc i masz swój kąt, gdzie siedzisz z dzieckiem. Jeśli chodzi o jedzenie dla malca, kremy itd, to ja akurat brałam jedzenie słoikowe, żeby już nie bawić się w gotowanie. Krem z dużym filtrem obowiązkowo, no i jakiś namiocik czy parasol, żeby dziecko miało cień.Dobrze też mieć jakiś mały dmuchany basenik , żeby móc tam napełónić wody, żeby się nagrzała na słońcu i żeby dziecko w tym mogło się pluskać. Nie rozumiem natomiast rodziców , którzy zabierają takie małe dzieci do roku do Tunezji, czy innych ciepłych krajów. Ja jestem zdania, że z takim maluchem lepiej gdzieś w Polsce, w miejsce, gdzie podróż nie jest zbyt długa, a klimat nie różni się aż tak bardzo od tego, gdzie dziecko mieszka.

Gość emila23
Witam W ramach zaliczenia zajeć, muszę przeprowadzić badanie. Proszę o wypełnienie krótkiej ankiety. Ankieta jest anonimowa. Badanie trwa ok 5 minut. Aniekta znajduje się pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuję

Gość Mańka8888
A co powiecie na wyprawę z dzieckiem w góry polskie? :) My w zeszłym roku postanowiliśmy spróbować, czy w ogóle damy radę i tak na wszelki wypadek pojechaliśmy do hotelu a nie na kwaterę prywatną, żeby mieć jakieś dodatkowe atrakcje w razie gdyby nam chodzenie po górach z Młodym nie poszło ;) Byliśmy koło Muszyny - w Złockiem w Geovicie i muszę powiedzieć, że to uratowało nam wakacje, bo akurat pogoda była mooocno średnia i tylko raz udało nam się wyjść w góry. Ogólnie w tym roku jeszcze nie robiliśmy planów, ale gdyby ktoś się wybierał w góry z Młodszym pokoleniem to polecam i Złockie i w ogóle okolice Muszyny i Geovitę także, bo naprawdę przyjemnie się nam tam czas spędzało a w okolicy jest dużo takich turystycznych atrakcji (czyli łażenie i oglądanie - np.park krajobrazowy, uzdrowisko, blisko na Słowację:)

Gość jejejejejejejejejjejjejejejjej
Pracuje w biurze podrózy i wiem ze z rocznym dzeckiem ludzie jeżdzą do Grecji i na wyspy kanaryjskie, wystarczy filtr 50, duzo wody i czapka na głowę i można całe dnie być na dworze, zwiedzać również, przecież bierzesz wózek ze sobą, a jeśli chodzi o finanse to wyjdzie Ci podobna cena za wakacje nad polskim morzem a w grecji :/ więc ja bym na pewno nad bałtyk nie pojechała

Ktoś wspomniał chyba o primaverze. Wydaje mi się, że to najlepsza opcja. Jastrzębia Góra jest naprawdę bardzo ładna. Do tego można wypocząć w przyzwoitym spa, gdy maluchy spędzają czas w hotelowymi mini - spa.

Gość gabrysiaq
a ja byłam w zeszłym roku w Żywcu i było bardzo fajnie ulokowaliśmy się w przesympatycznym Hotelu Roma w samym centrum Żywca, wzięliśmy ze sobą wózek, łóżeczko turystyczne i było super, mały nawet roku nie miał i się dało, trzeba zabrać te rzeczy z których zawsze na co dzień korzystasz, ja wam polecam Wypoczynek w Hotelu Roma nam się tutaj podobało bardzo w tym roku też jedziemy

Gość junona555
A ja myślę nad rodzinnym wyjazdem do Primavera Spa w Jastrzębiej Górze. Można tam wynająć domek letniskowy, który z tego co się orientuję jest świeżo wyremontowany. Poza tym uważam, że wakacje nad morzem są wyjątkowo przyjemne dla małych dzieci.

Gość gość
W weekend świąteczny z córką byliśmy w Ustce w Grand Lubicz. Miłe i przyjazne dzieciom miejsce. Strefa spa jest bardzo rozbudowana. Mojego męża i córeczkę zachwyciła strefa wellness z basenami. Sam hotel też jest bardzo atrakcyjny i ma zróżnicowaną ofertę dla każdego.