Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagdalenaX

Etiaxil

Polecane posty

Gość toludwika
W drogeriach nie widziałam go ? Gdzie można go kupić?

Gość gość
Kupisz go w aptece. Ja też go używam i jestem bardzo zadowolona, nie miałam lepszego antyperspirantu.

Gość gość
Idealny jest własnie teraz kiedy na dworze jest tak goraco ze niestety dla tcyh z nadmierną potliwościa to niemiły czas. Wiec teraz przy takich problemach warto jest go zakupic.

Gość gość
No mnie teraz akurat na wyjeździe się przydał, pierwszy raz od lat nie wstydziłam się podnieść ręki tak żeby było widać pachy.

Gość de.anna
Sama go używam, inne dezodoranty tylko brudziły mi bluzki a problem nie znikał, dopiero teraz trochę mniej się pocę ale mam nadzieję, że etiaxil zahamuje skutecznie te pocenie.

Gość iwonnica
Na pewno zahamuje, mi bardzo pomógł, już myślałam, że nie znajdę nic skutecznego aż ktoś mi go polecił i jest na prawdę rewelacyjny.

Gość errivaci
Skutecznie? - nie, tzn. jak będziesz miała przylegającą bluzkę to plamki będą, ale czy ograniczy pocenie? - tak. W sumie to pewnie też zależy od intenstywności "problemu".

Gość Baśka43
Ja polecam Etiaxil i to faktycznie lepiej wybrać ten łagodniejszy bo też dobrze działa, a jest delikatniejszy dla skóry. Po kilku miesiącach stosowania dobrze zrobić sobie krótką przerwę żeby organizm mógł się odzwyczaić. Ale to ze wszystkimi środkami powinno się robić.

Gość gość
Ja jakieś pół roku temu zaczęłam etiaxilu używać. Jestem niesamowicie zadowolona. Faktycznie się nie pocę i nie muszę się dzień w dzień pryskać tymi antyperspirantami. Tylko czasem zapominam, że nie można go używać po depilacji i przeżywam ciężkie chwile, ale to przez swoją nieuwagę. Generalnie bardzo go polecam, bo jest najlepszy na rynku. A cena też wcale duża nie jest bo takie opakowanie wystarczy spokojnie na 3 miesiące.

Gość gość
U mnie etiaxil spowodował uczulenie, zaczerwienioną, piekącą skórę pod pachami, mimo że miałam wersję dla skóry wrażliwej. Poza tym w stosunku do innych blokerów potu jest zdecydowanie zbyt drogi.

Gość Damka66
Też używam od 2 miesięcy etiaxilu i jestem tak samo zadowolona. Środek sprawdza się w każdej sytuacji. W mojej pracy jest bardzo ważne żeby wyglądać cały czas profesjonalnie, a jak wiadomo wielkie plamy z potu nie bardzo pasują do takiego wizerunku. Nie ma lepszego środka na nadpotliwość od etiaxilu.

Gość Monikkka
Ja w etiaxilu jestem po prostu zakochana. Przez wiele lat męczyłam się z naprawdę uciążliwą nadpotliwością. Próbowałam różnych środków i metod, ale nic nie działało. Dopiero jakiś czas temu zobaczyłam reklamę Etiaxilu i stwierdziłam, że spróbować nie zaszkodzi. No i nie myliłam się, bo nie tylko nie zaszkodziło, ale i zdziałało istne cuda. 2 użycia i nawet przy wysiłku się nie pocę. Nie wyobrażam sobie już życia bez Etiaxilu. Polecam z całego serca ten środek, bo lepszego to zwyczajnie nie ma.

Etiaxil to po po prostu jakaś magia! Już prawie się przyzwyczaiłam do bycia „żywym wodospadem” jak kiedyś szydziły ze mnie koleżanki na wfie, a teraz w wieku ponad 20 lat dowiaduję się, że jest taki środek! :D Działa super!

Gość gość
Rzeczywiście na mnie też najlepiej działa Etiaxil, a mam naprawdę duży problem z poceniem jak nie uzywam...Warto wydać 30-40 zł raz na 2 miesiące, bo inaczej jest nie do wytrzymania!

Gość gość
Wybawca! Miałam z nadpotliwością bardzo duży problem zanim zaczęłam go stosować, a teraz jest totalnie spoko. Teraz mogę z powodzeniem robić pranie 2 razy rzadziej!

Gość gość
Rzeczywiście chyba nie ma lepszego środka na tę niezbyt przyjemną przypadłość! :D

Gość gość
To prawda, zanim zaczęłam go używać to na „zwykłe” antyperspiranty i dezodoranty wydawałam jeszcze więcej pieniędzy, a po efektach nie było śladu… Etiaxil najlepszy! <3

Gość gość
Etiaxil to naprawdę dobra broń w walce z nadpotliwością bez dwoch zdan!

Gość gość
Na mnie niestety nie zadziałał dlatego zdecydowałam się na leczenie nadpotliwości w jeden z klinik w Wawie. Jak pomyślę ile pieniędzy wydałam na tego typu specyfiki czy kremy to mnie serce boli… Jak będziesz chciała to mogę polecić Ci tę babeczkę, u której byłam w CZS. Naprawdę konkretna i wykonała kawał dobrej roboty. Pisz jakbyś była zainteresowana to dam Ci namiary.